تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 684 از 1291 اولاول ... 1845846346746806816826836846856866876886947347841184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

انتن منم کمو زیاد میشه از دیشب اینجوری شد دیگه هم کانکت نمیشه... به پشتیبانی هم زنگ زدم کسی جواب نداد ... همین جواب ندادن جواب سوال ماست یعنی مشکل داره شبکه

2. 3 کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دیشب از 11:30 تا 1:15 نتونستم وصل بشم و مدام آنتن میرفت و میومد.صبح هم حدود نیم ساعت اینجوری بود تا آخرش وصل شد
    (کرج)

4. 3 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی الان خطت پر نمیشه خالی شه؟

البته من آوردم محل کارم وصل شده ولی سرعت دانلود بین 6 تا 51 متغیره
    منم همین مشکل رو دارم و هی آنتن میپره بعد میاد

6. 3 کاربر از pori.ya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جالبه در حالت عادی هیچ مشکلی وجود نداره اما تا شروع می کنی به دانلود یک فایل بعد از چند دقیقه اینرنت قطع و وصل می شه...آنتن میره و میاد...مشکل جدیدی است...یک خبر تایید نشده هم این که بخاطر این که دانلودر ها پدر وایمکس را سرویس کردند و شبکه با کمبود پهنای باند مواجه شده از ماه های آینده سرویس نا محدود برداشت خواهد شد و سرویس هایی با محدودیت حجمی قرار داده می شود...آخه ملت با یک مگ و ماهی 80تومن 300-400 گیگ دانلود می کردند...چی حالا خدا می دونه...

8. 2 کاربر از masa_1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

جالبه در حالت عادی هیچ مشکلی وجود نداره اما تا شروع می کنی به دانلود یک فایل بعد از چند دقیقه اینرنت قطع و وصل می شه...آنتن میره و میاد...مشکل جدیدی است...یک خبر تایید نشده هم این که بخاطر این که دانلودر ها پدر وایمکس را سرویس کردند و شبکه با کمبود پهنای باند مواجه شده از ماه های آینده سرویس نا محدود برداشت خواهد شد و سرویس هایی با محدودیت حجمی قرار داده می شود...آخه ملت با یک مگ و ماهی 80تومن 300-400 گیگ دانلود می کردند...چی حالا خدا می دونه...

به خاطر این که ملت ما کمبود دارن فکر میکنن اگر دانلود نکنن سرشون کلاه رفته و حتی دیدم که یارو میره یه فیلمی چیزی الکی میذاره دانلود میکنه و بعد از این که دانلود شد هم پاکش میکنه بدون این که حتی نگاهش کنه فقط برای این که دانلود کنه
    والا تو آمریکا اروپا که سرعت اینترنتشون 100 برابر ایران هست مردم انقدر دانلود نمیکنن و احساس هم نمیکنن که سرشون کلاه میره اگر دانلود نکنن ولی تو ایران چون هموطنان گرامی کلا کلاه بردار هستند فکر میکنن سرشون کلاه میره
    منم خودم 1 مگ دارم ولی تو ماه خیلی دیگه دانلود کنم 30 گیگ بیشتر نمیشه چون من چیز هایی رو که میخوام دانلود میکنم نه چرت و پرت فقط برای این که دانلود کرده باشم مثل خیلی ها

10. 8 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

والا من دیدم کسانی رو که از یک فیلم 4 تا کیفیت دانلود می کنند...چی بگم والا از ماست که برماست...

12. 4 کاربر از masa_1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

آخه این که نمیشه من تورنتم اصلا سرعت نداره حالا گور بابای سرعت این که هی خطش میره میاد که اصلا وصل نمیشه تا وای فایم رو روشن نکردم خطش هست ولی تا روشن میکنم خطش میره

به خدا این 80000 تومن رو بدم بیرون واسم دانلود کنن پولشو بدم بیشتر میصرفه

تنها کالای مصرفی هم هست که نمیتونی به کسی شکایت کنی یا تهدید کنی میری سراغ یک سرویس دهنده دیگه

چون همشون مثل همن همه افتضاح

من انیمه دانلود میکنم عموما هم شب ولی 60 مگ فایل رو انقدر قطع و وصل شد که بیحیالش شدم

منم والا نهایت بشه 30 گیگ ماهی ولی اینطوری که داره پیش میره فکر کنم باید به ماهی 1 گیگ قانع باشیم
    Last edited by NINTENDO_DS; 20-02-2012 at 13:30.

14. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

انتن منم کمو زیاد میشه از دیشب اینجوری شد دیگه هم کانکت نمیشه... به پشتیبانی هم زنگ زدم کسی جواب نداد ... همین جواب ندادن جواب سوال ماست یعنی مشکل داره شبکه
    بابا قبلا زنگ میزدم میگفت مشکل سراسریه ولی الان همچین با اعتماد به نفس میگه مشکل نداریم که نگو

بهش میگم خب مال یک عده که میشناسم همینطوری شده میگه حالا میگم پشتیبانی زنگ بزنه بهتون بعد هم قطع میکنه خب یکی نیست بگه پشتیبانی به کدوم شماره که ازم نگرفتی میخواد زنگ بزنه؟بعد حالا زنگم زد این که مشکل من تنها نیست مشکل همست

16. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به خاطر این که ملت ما کمبود دارن فکر میکنن اگر دانلود نکنن سرشون کلاه رفته و حتی دیدم که یارو میره یه فیلمی چیزی الکی میذاره دانلود میکنه و بعد از این که دانلود شد هم پاکش میکنه بدون این که حتی نگاهش کنه فقط برای این که دانلود کنه
    والا تو آمریکا اروپا که سرعت اینترنتشون 100 برابر ایران هست مردم انقدر دانلود نمیکنن و احساس هم نمیکنن که سرشون کلاه میره اگر دانلود نکنن ولی تو ایران چون هموطنان گرامی کلا کلاه بردار هستند فکر میکنن سرشون کلاه میره
    منم خودم 1 مگ دارم ولی تو ماه خیلی دیگه دانلود کنم 30 گیگ بیشتر نمیشه چون من چیز هایی رو که میخوام دانلود میکنم نه چرت و پرت فقط برای این که دانلود کرده باشم مثل خیلی ها
    من اصلا با این حرف موافق نیستم کسی که داره اینترنت نامحدود میده و انقدر هم تبلیغ میکنه باید فکر اینجاشم بکنه که همه میخوان تا بالاترین حد دانلود کنن برای تعرفه های نامحدود.... طرف پول داده دانلود کنه اینجا نه اروپاست نه امریکا اینجا ایران قیمتا 9 برابر اونوره حالا اگه تو هم برای اینترنت این همه پول نمیدادی دانلودت بالا نمیرفت شما نگران اینا نباش یجایی نمیخوابن که زیرشون اب بره... بهتره این مشکلاتو به گردن مشتریا نندازین... اونا تعهد کردن و باید به وظیفشون عمل کنن

18. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

adsl منطقه ما فقط شاتل میده منم بمیرم شاتل نمیگیرم

---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

یعنی الان خطت پر نمیشه خالی شه؟

البته من آوردم محل کارم وصل شده ولی سرعت دانلود بین 6 تا 51 متغیره
    انتن دهی دو چراغ روشنه
    اما بیشتر ارور دی ان اس در دسترس نیست رو بهم میده که وقتی میگم میگن اختلال شبکه داریم دارن حلش میکنن
    Last edited by AlexanderMahone; 20-02-2012 at 14:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •