تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 684 از 1049 اولاول ... 184584634674680681682683684685686687688694734784 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بین es33 و rs777 ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان

من مس خواستم یه سینما خانگی بخرم تا حدود قیمت 700 تومن .خودم اینو رو پسندیدم lg LH-975XBH م.ممنونم می شم اگه کسی با این آشنایی داره بگه کارکردش چطوریاست و در کل با این بودجه چه انتخاب ها خوبی دیگه هم هستش .

ممنون از شما
    دوست عزیز اگه کمی بتونید به بودجتون کمی اضافه کنید میتونید به گزینه ی خوبی تحت dennon1312فک کنید.
    طبق سفارشات دوستان تو این تاپیک بهتره 700تومن به lg پول ندید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

فک کنم rs777انتخاب بهتری باشه.البته همه چیزشون فک کنم یکی باشن حتی آمپاشون.اما ارتفاع بلندگو های front برای rs777کمی بلندتره که البته es33هم از محافظ برای بلندگوهای front بهره میبره.اما با این اوصاف به نظرم 777انتخاب خوبی باشه.

4. این کاربر از amir-2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز شما نمیتونید سینما خانگی رو با اسپیکر مقایسه کنید.سینما خانگی آمپ قوی نسبت به اسپیکرداره.
    دنون 1312گزینه خوبیه و به گفته دوستان صدای نرمی داره.شامل یه پک بلندگو و آمپ قوی است.فقط میتونید یه پلیر بهش اضافه کنید که سر جمع فک کنم حدود 1تومن بشه.
    قیمت لاجیتک مذکور توسط شما هم الان فکر کنم 900به بالا باشه که به نظرم شما بخشی زیادی از این پول رو فقط به برند لاجیتیک میدیدو نه صدا.

شما صداي يك اسپيكر خوب رو شنيدي يا از روي اسمش داري ميگي ؟

در هر صورت اصلا اينطور نيست كه ميفرمائييد

اگر جايي يه z-5500 كه اخيرا ناياب هم شده ديديد لطف بفرمائيد بگيد يه صدا براتون بگيرند تا مفهوم لرزش اعضاي داخي بدنتون را احساس نمائيد !

دنون 1312 كه حجم صدايي نداره و به قول دوستان فقط به درد يه اتاق ميخوره

صداي z-5500 را با rs-777 كه اين همه هم در باره اش صحبت ميشه شخصا مقايسه كردم و از لحاظ حجم و كيفيت و باس فقط و فقط به z-5500 نمره ميدم

ولي در مورد سيب فوكال و آمپ مرنتز فرق ميكرد شفافيت صدا يه چيز ديگه بود ولي باس نداشت پيش z-5500

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اگر جايي يه z-5500 كه اخيرا ناياب هم شده ديديد لطف بفرمائيد بگيد يه صدا براتون بگيرند تا مفهوم لرزش اعضاي داخي بدنتون را احساس نمائيد !

صداي z-5500 را با rs-777 كه اين همه هم در باره اش صحبت ميشه شخصا مقايسه كردم و از لحاظ حجم و كيفيت و باس فقط و فقط به z-5500 نمره ميدم

ولي در مورد سيب فوكال و آمپ مرنتز فرق ميكرد شفافيت صدا يه چيز ديگه بود ولي باس نداشت پيش z-5500
    سلام.
    دوست من حجم صدا زیاد مهم نیست.مهم جنس صداست.مدل z5500 که شما می فرمایید فقط روی سابش کار شده و فقط ساب خوبی داره که البته به نظر من باز هم آنچنان خوب نیست چون بیس نرمی نداره.در کل به قول دوستان برای سر و صدا کردن عالیه ولی بیشتر از اون نه.
    ولی انصافا حجم صدای خوبی داره.اگر کسی دنبال کل کل و مهمونی و ... باشه این مدل می تونه براش عالی باشه.
    Last edited by mr_rayan; 18-08-2012 at 09:55.

7. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام آقا من پکیج 1312 رو از آکوستیک قیمت کردم گفت 1120 تومن آمپ خالیش هم 750 اسپیکرش گفت فوکال اگه اشتباه نکنم مدل سیب چرا انقدر بالاست قیمتش من فکر می کردم خیلی تموم بشه برام بین 900 تومن بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام آقا رایان و باقی دوستان. لطفا" راهنمایی بفرمایید. من یک led 6960 سامسونگ خریدم. یک dvd player sony هم دارم(چک کردم خروجی HDMI ندارد) حالا خانواده اصرار بر سینمای خانگی دارند راستش کاربرد آن در حد پخش موزیک برای مهمانی و همینطور تقویت صدای خروجی تلویزیون موقع پخش فیلم و کانالهای ماهواره میباشد. فکر نکنم بتونم فیلم HD or 3D گیر بیارم یا فرصت کنم ببینم حالا لطفا" منو از سردر گمی نجات بدید:1) ارزانترین سینمای خانگی که قابلیت پخش 3D or HD را داشته باشد قیمت و مدل؟2) شما اگر با بودجه 200الی 450 می خواستید بخرید کدام یک را می خریدید؟Sharp HT-CN9300DVWPhilips HTS-3530 اگر گیر بیادPhilips DVD Micro Theater MCD1833) چرا Sharp HT-CN890DVW از Sharp HT-CN9300DVW گرانتر است ؟ مگر چه مزیتی دارد؟خیلی سوال پرسیدم معذرت. در ضمن من اطلاعات زیادی ندارم والا فکر میکنم دوستان با این سطح انتظارات و بودجه من شاید اگر یک آمپلی فایر و 2 تا باند به همراه یک HD Player میگرفتند خیلی بهتر بود حیف خیلی از خرید آمپلی فایر سر در نمی آورم باز هم تشکر و ممنون.

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام آقا من پکیج 1312 رو از آکوستیک قیمت کردم گفت 1120 تومن آمپ خالیش هم 750 اسپیکرش گفت فوکال اگه اشتباه نکنم مدل سیب چرا انقدر بالاست قیمتش من فکر می کردم خیلی تموم بشه برام بین 900 تومن بشه
    1312 شده 1120 ؟! مگه جنگه؟!
    بهتره هر کی می خواد هر چی بخره سریعتر بخره بعداً همینم گیرش نمی یاد. خدا به خیر کنه

11. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام آقا رایان و باقی دوستان. لطفا" راهنمایی بفرمایید. من یک led 6960 سامسونگ خریدم. یک dvd player sony هم دارم(چک کردم خروجی HDMI ندارد) حالا خانواده اصرار بر سینمای خانگی دارند راستش کاربرد آن در حد پخش موزیک برای مهمانی و همینطور تقویت صدای خروجی تلویزیون موقع پخش فیلم و کانالهای ماهواره میباشد. فکر نکنم بتونم فیلم HD or 3D گیر بیارم یا فرصت کنم ببینم حالا لطفا" منو از سردر گمی نجات بدید:1) ارزانترین سینمای خانگی که قابلیت پخش 3D or HD را داشته باشد قیمت و مدل؟2) شما اگر با بودجه 200الی 450 می خواستید بخرید کدام یک را می خریدید؟Sharp HT-CN9300DVWPhilips HTS-3530 اگر گیر بیادPhilips DVD Micro Theater MCD1833) چرا Sharp HT-CN890DVW از Sharp HT-CN9300DVW گرانتر است ؟ مگر چه مزیتی دارد؟خیلی سوال پرسیدم معذرت. در ضمن من اطلاعات زیادی ندارم والا فکر میکنم دوستان با این سطح انتظارات و بودجه من شاید اگر یک آمپلی فایر و 2 تا باند به همراه یک HD Player میگرفتند خیلی بهتر بود حیف خیلی از خرید آمپلی فایر سر در نمی آورم باز هم تشکر و ممنون.
    با توجه به میزان بودجتون انتخاب های زیادی ندارید و نمی شه که سینمای 3D یا HD بخرید و همین طور امکان خرید آمپ و بلندگو هم نیست. تو این رنج قیمت سینما خانگی های ال جی کیفیت قابل قبولی دارند و فراموش نکنید بهترین معیار برای انتخاب تست دستگاه توسط خودتونه

13. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیزم من صدای 1311 دنون رو شنیدم صدای Z5500 هم شنیدم صدای Z906 هم شنیدم صدای Edifier S550 رو هم شنیدم الان هم برای کامپیوتر اتاقم Edifier DA5000 Pro دارم.

توی جواب شما باید بگم که من کاملاً با شما مخالفم صدای 1311 به مراتب بهتر از 5500 است شاید به این دلیل برای شما قدرت صدای 5500 بالاتر می یاد که بعد از اینکه شما ولوم رو تا آخر زیاد می کنید به علت بوجود اومدن نویز و دیستورشن بالا صدا به سمت گوش خراش شدن می ره و این خودش باعث احساس بلندی صدا می شه.
    به هر حال حتی بین اسپیکر ها من صدای S550 رو بیشتر ترجیح می دم فکر می کنم قیمتش کمتر باشه و صداش هم بهتره بیسش هم نرم تر و قوی تر (به خاطر استفاده از ووفرهای پسیو) .
    در ضمن توی وکال و رنج میانی صدا Z5500 خیلی ضعیفه حتی ضعیفتر از DA5000 Pro خودم که تو این ضمینه واقعاً ازش رضایت دارم.
    Last edited by Pejman3; 18-08-2012 at 22:23.

15. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •