اون یه رتبه ی برتر محمدجواد بهادری نبود؟!
راستی تغییر برنامه ی کانون:
17 اردیبهشت: طبق برنامه قبلی
31 اردیبهشت: طبق برنامه قبلی(پیش2)
7 خرداد: پیش1 و پیش2
21 خرداد: جامع
28 خرداد: جامع
4 تیر: جامع
اون یه رتبه ی برتر محمدجواد بهادری نبود؟!
راستی تغییر برنامه ی کانون:
17 اردیبهشت: طبق برنامه قبلی
31 اردیبهشت: طبق برنامه قبلی(پیش2)
7 خرداد: پیش1 و پیش2
21 خرداد: جامع
28 خرداد: جامع
4 تیر: جامع
سلام
درصد سنجش من:
ادب 54
عرب 75
دین 56
زبان 44!!!!!!!!!!!!
ریاضی 89
فیزیک 85
شیمی 60
امیدی هست؟
خیلی دپرسم بابت عمومیا
چکاریشان کنم به 70 برسند؟
در ضمن ایا زلزه به کنکور ما میزنه!!!!!!!!؟
من فککر کنم قبلا خونده بودم هر گونه تغییر برای کنکور رو تا قبل عید باید قطعی میکردند نه حالا!
الان اینم داره میشه غوز بالا غوز برای ما!
تا اونجا که من دیدم همه ناراحتن به جز بعضی حسودا!!!!!!!!!!!!!! (شوخی کردم یهو جدی نگیرن)
پس اینا برای کی دارن این کارو میکنن!
فکر کنم از زبان اون بود
نظرت چیه؟
راستی فکر کنم جمعیت 7 خرداد قلم زیر 20000 شه!
من که می خوام سنجش بدم . امروز سوالای جامع 1 و 2 امسال و با جامع های پارسالشو گرفتم.
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
پاسخ تشریحی خارج کشور قلم معروف نیستند (حمزه لویی - ملوندی - انوشه - توانا - الهام محمدی - سینا محمود زاده و 4-5 نفر دیگس). معروفای زرد عمومی رو کسی میدونه؟
منم بعد حرف تو دیدم
یا من خیلی امیدوارم یا تو خیلی ناامیدی
در مورد ادبیات این دفعه سوال مزخرف خیلی زیاد داشت!!
واسه ی خوندنِ فصلِ 4 فیزیک پیش 1 و 4 فصلِ فیزیک پیشِ2 (مباحث موج) نیازی به یاد داشتن فصلِ 2 و 3 فیزیک پیشِ 1 هست؟
یعنی بدونِ خوندن فصلِ 2 و 3 فیزیک پیش 1 میشه فصلِ 4 پیش 1 و 4 فصلِ پیش 2 رو خوند؟
بچه ها یه سوال ایا میشه الان تو کنکور جامع کانون ثبت نام کرد؟
می دونستین سنجش جامع 1 سال88 جامعه اش 182هزار نفر بود !
امسال 72هزار.
درصد های این ازمون من به ترتیب:
40-40-80-94-70-65-55
واسه این که تو شهر ما هیچکی مرحله دوم قبول نمی شه دیگه مدال طلا که جای خودشو داره من خودم یکی رو می شناسم که از سوم راهنمایی شروع کرد کلی ام باهوش بود مثل خودمولی قبول نشد می گفت سوالا اشتباه بوده و ازاین حرفا این اصلا سطح معلوماتش از فوق لیسانس شیمی ام گذشته بود ولی نتیجه نگرفت. واسه همینه که می خوام مختصر و مفید فقط واسه مرحله اول بخونم برا تابستونمم کلی برنامه ریزی کردم باید چند تا از درسای امسالو از اول استارت بزنم این قدر که این معلما عالین سمپادی هم هستما ولی می خوام سال بعد مدرسمو عوض کنم .
Last edited by sarinagasemi; 10-05-2010 at 15:00.
سلام
من جدیدا دارم از کتاب درک متن به زبان ساده دکتر اناری انتشارات مبتکران استفاده می کنم و خیلی هیجان زده ام چون واقعا فوق العاده است .... باور کن هر مشکلی که در تمام عمرت در خوندن متنهای درک مطلب انگلیسی داشتی توی این کتاب پیش بینی شده و رفع می شه .... تمام مهارتهای لازم، کلکهای تستی، نکته های کنکوری و مهارتهای علمی لازم توش هست ... اصلا وقتی آدم می خونه تعجب می کنه چطور مولف به همه اینا توجه کرده!
مشاور ما خوندن کتاب رو برای ما اجباری کرده و من شنیدم خیلی از مدارس خوب دخترونه و پسرونه تقریبا همه بچه ها برنامه ریزی کردن تا سنجش سوم اونو بخونن .... کتاب جمع و جوریه و متنهاش متنوعه و از ساده به سخت طبقه بندی شده ... ای کاش کتاب درک مطلب آقای اناری زودتر می اومد که ما طی سال می خوندیم ولی باور کنید وقتی بخونیدش می فهمید من چی میگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)