بدنبال مدل های 2010 نباش. آخه باپولی که داری حیفه 3d نگیری. اگه عجله نداری صبرکن بودجت بیشتر بشه وگرنه d5550-d5590 سامسونگ رو میتونی با1200 بگیری بقیشو هم سینما بگیر![]()
بدنبال مدل های 2010 نباش. آخه باپولی که داری حیفه 3d نگیری. اگه عجله نداری صبرکن بودجت بیشتر بشه وگرنه d5550-d5590 سامسونگ رو میتونی با1200 بگیری بقیشو هم سینما بگیر![]()
به نظرتون ex520 یا ex720 بهتره یا vt30 یا st30 های پاناسونیک؟چرا؟
یک سوال دیگه هم اینکه کلا سری ex با nx چه فرقی داره و کدوم بهتره؟
ممنون میشم
vt30 و st30 . چون رنگ های طبیعی باعمق بیشتری بازتولید میکنن.
سری e قدیمی تر از n هست و n بهتره.![]()
کسی نیست به این سوال منم توجه کنه و عنایتی داشته باشه؟؟؟؟!!!!!!!!!
سلام
سؤال اين دوستمون سؤال منم هست اگه كسي تست كرده يا اطلاعاتي داره راهنمايي كنه. من كه در عمل و توي فروشگاهها تلويزيونها رو تست كردم كيفيت LG رو بهتر ديدم كه اين موضوع براي خودمم عجيبه. انتظار داشتم كيفيت سوني بهتر باشه ولي در عمل اينطوري به نظرم نرسيد. كسي مقايسه عملي انجام داده مثلاً پخش يه فيلم رو در انواع تلويزيونها امتحان كرده باشه ؟
اول از همه تعجب شما بی مورد بوده سونی بودن اصلا و ابدا دلیل بر بهتر بودن نیست به صورت کلی سونی برندی نیست که مقوله بالانس بودن قیمت / کیفیت رو رعایت کنه یعنی معمولا قیمت محصولات این کمپانی مخصوصا در ایران بالاتر از کیفیتی که ارائه میدن ارزش گذاری میشه.
تست تی وی تو فروشگاه کار اشتباهی هست چون اولا نور محیط در فروشگاهای مختلف یکسان نیست که روی کیفیت تصویر تاثیر داره یکی از مهم ترین عوامل در کیفیت تصویر کنتراست هست که شما باید در محیطهای با نور متعارف مثل منزل که شدت نور بسیار کمتر از فروشگاهها هست اون رو تست کنید.
دوما سورسهای نمایش داده شده متفاوت هستن ممکنه بعضی با کیفیت تر باشن یا از نظر رنگ آمیزی موضوعهای خوش آب و رنگ تری باشن حتی نوع کابلهای مورد اتصال و پلیرهایی که تصاویر رو پخش میکنن متفاوتن که تو کیفیت تصویر تاثیر مستقیم داره.
بعضی مدلهای ال جی از مدلهای سونی بهتر هستن شما باید بودجتون رو در نظر بگیرید و با توجه به رنج قیمتی که میخواین خرید کنید سعی کنید بهترین تی وی رو از نظر کیفیت تصویر و امکانات بدون توجه به برند انتخاب کنید.
خوب داداش شما که اینهمه وقت گذاشتی جواب این دوستمون رو دادی، لطف می کردی یه پیشنهادم به من میدادی!
اگر فقط ال جی میخوای توی اون رنج قیمت سایز 42 ال جی 42LV35000
امروز رفتم PANASONIC TH-L42E3R گرفتم
1658000 تومن شد
50000 تومن کار هدیه
تلویزیون خوبیه ؟
به نظر شما کار درستی کردم ؟
برای دوستانی که راجع به مقایسه مدلهای مختلف سونی سوال دارن این جدول مقایسه امکانات و قابلیتهای مدلهای مختلف سونیه :
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
تی وی بدی نیست دقت رنگ خوبی داره زاویه دیدش هم نسبت به اکثر ال ای دی ها گسترده تر هست برایتنس بالا و تصویر زیبایی در محیطهای پر نور داره مشکل اصلیش آبی نشون دادن رنگ مشکی (البته این مشکل بین اکثر ال ای دی ها عمومیت داره) در نتیجه پائین بودن عمق رنگ مشکی و کنتراست هست.
بین دو مدل سونی که مورد نظرتون هست EX520 قابلیت سه بعدی و Motionflow 200 Hz نداره به همین دلیل EX720 وضوح حرکتی بهتری در صحنه های سریع داره.
Last edited by *Alucard*; 26-12-2011 at 14:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)