تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 684 از 1211 اولاول ... 1845846346746806816826836846856866876886947347841184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بهادر جان اگر تموم شد و نصب کردی یه اطلاعاتی ازش بزار و اگر ارزش دانلود داره ما هم دانلود کنیم

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

بهادر جان اگر تموم شد و نصب کردی یه اطلاعاتی ازش بزار و اگر ارزش دانلود داره ما هم دانلود کنیم
    من نصب کردم بدک نیست .
    لیگ آلمان هم خوبه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

این زمان پاسخگویی مزخرف بیچارم کرده کسی براش راهی پیدا نکرده اصلا کنترل بازی دستم نیست همش سانت و هد زدن آخه کنامی بی پدر گرافیک به این خوبی این همه زحمت این چه کاری بود کردی

4. این کاربر از karnavaleroos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها بالاخره یک پچ کامل برای بوندس لیگا اومد (که کار امیر و رضا هست . از این خارجیه بخاری بلند نمیشه )
    من نصب کردم بدک نیست .
    لیگ آلمان هم خوبه.

دوست عزیز ممنون بابت پچ...لباس تیم های بوندس لیگا هم درست شده؟

لباس ها رو می تونیم خودمون درست کنیم؟

توی عکس ها که لباس ها همه بدون لوگو و اسپانسر هست

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

من خودم تا حالا فیفا نزدم اما امسال کنامی با یه اشتباه ریده به همه چیز یه سر به سایتهای خارجی بزنید داد همه از این مسئله پاسخگویی زیاد در اومده من موندم شما چطور بازی میکنید

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من واقعا بازی برام بی مزه شده یکی بیاد منو توجیه کنه
    غیر از چیزایی که قبلا گفتم یه چیزی خیلی اذیتم می کنه
    شما هر وقت توپ رو از دست بدین فقط کافیه دو تا از انگشتای مبارک رو بزارین رو دکمه s و d رو نگه دارین و در هیچ شرایطی ور ندارین توپ بعد از چند ثانیه صد درصد دست شماست من دو هزار بار امتحان کردم یک بارم نتونست کامپیوتر بهم گل بزنه تا حالا یه گل هم نخوردم از موقعی که این راهو فهمیدم قدرت توپ گیری خیلی بیشتر از هدایت توپ و پاس کاری تو این بازیه
    حالا نکته اینه که کامپیوتر هم وقتی توپ دست شماست همین s و d رو می گیره و پاس دادن هم که خرابه درست نمی شه پاس داد واسه همین گل زدن خیلی سخته یا اکثرا با سانتره یا اتفاقی
    بعد می گه بازیو الکی می کوبی

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

بچه ها مژده مژده
    دوستانی که مشکل رسپانس تایم یا زمان پاسخگویی دارن (عین خودم)عرض کنم یک راهی رو کشفیدم که زمان پاسخگویی کم و بازی تحت کنترل شما در میاد فک کنم اولین نفری باشم که اینو کشفیدیم ,طولانیه فعلا بریم شام بخوریم بعد شام در خدمت دوستان عرض میکنم چه جوری

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا من واقعا بازی برام بی مزه شده یکی بیاد منو توجیه کنه
    غیر از چیزایی که قبلا گفتم یه چیزی خیلی اذیتم می کنه
    شما هر وقت توپ رو از دست بدین فقط کافیه دو تا از انگشتای مبارک رو بزارین رو دکمه s و d رو نگه دارین و در هیچ شرایطی ور ندارین توپ بعد از چند ثانیه صد درصد دست شماست من دو هزار بار امتحان کردم یک بارم نتونست کامپیوتر بهم گل بزنه تا حالا یه گل هم نخوردم از موقعی که این راهو فهمیدم قدرت توپ گیری خیلی بیشتر از هدایت توپ و پاس کاری تو این بازیه
    حالا نکته اینه که کامپیوتر هم وقتی توپ دست شماست همین s و d رو می گیره و پاس دادن هم که خرابه درست نمی شه پاس داد واسه همین گل زدن خیلی سخته یا اکثرا با سانتره یا اتفاقی
    بعد می گه بازیو الکی می کوبی
    داداش من که با کامپیوتر هر وقت بازی میکنم این قدر کامپیوتر قشنگ به هم پاس میدن که میخوام بزنم شیشه ی مانیتور رو بیارم پایین اصلا نمیشه توپ رو بگیری.به نظر من شما زیادی به این بازی حساس شدی و داری الکی وسواس به خرج میده(البته قصد توهین نداشتم خودت گفتی یکی بیاد منو توجیح کنه)

بچه ها مژده مژده
    دوستانی که مشکل رسپانس تایم یا زمان پاسخگویی دارن (عین خودم)عرض کنم یک راهی رو کشفیدم که زمان پاسخگویی کم و بازی تحت کنترل شما در میاد فک کنم اولین نفری باشم که اینو کشفیدیم ,طولانیه فعلا بریم شام بخوریم بعد شام در خدمت دوستان عرض میکنم چه جوری
    عزیز من اگه میخوای یه مطلب رو بذاری یا همش رو بذار یا اینکه اصلا نمیخواد بذاری.الان شما باعث شدید تعداد صفحات تاپیک بیشتر بشه.بابا رعایت کنید دیگه.یعنی چی میخوام شام بخورم بعدا میام مطلب میذارم منطق اینه که اول شام بخوری بعد بیای مطلب رو کامل بذاری.
    Last edited by shahabprince; 26-10-2009 at 21:56.

در آغاز فعالیت mes que un club's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر-دیر

پيش فرض

سلام به همگی خوب ماهم بازیو گرفتیم بعد از هزار گرفتاری.همونجوری که همه دوستان گفتند بازی خیلی سریع شده ولی دیگه کاریش نمیشه کرد من یه سوال داشتم اول مستر لیگ هست اونجا اولش چندتا هفته اول بازی نداری هی باید نکس بزنی اونجا باید چی کار کرد هی باید نکس زد یا میشه کاری هم کرد

داره خودمونی میشه H&H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-ستارخان

پيش فرض

سلام به همگی خوب ماهم بازیو گرفتیم بعد از هزار گرفتاری.همونجوری که همه دوستان گفتند بازی خیلی سریع شده ولی دیگه کاریش نمیشه کرد من یه سوال داشتم اول مستر لیگ هست اونجا اولش چندتا هفته اول بازی نداری هی باید نکس بزنی اونجا باید چی کار کرد هی باید نکس زد یا میشه کاری هم کرد
    اولش فصل نقل و انتقالات هستش میتونی بازیکن بخری .من شانسی شانسی آرشاوین رو گرفتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •