بهادر جان اگر تموم شد و نصب کردی یه اطلاعاتی ازش بزار و اگر ارزش دانلود داره ما هم دانلود کنیم
بهادر جان اگر تموم شد و نصب کردی یه اطلاعاتی ازش بزار و اگر ارزش دانلود داره ما هم دانلود کنیم
من نصب کردم بدک نیست .
لیگ آلمان هم خوبه.
این زمان پاسخگویی مزخرف بیچارم کرده کسی براش راهی پیدا نکرده اصلا کنترل بازی دستم نیست همش سانت و هد زدن آخه کنامی بی پدر گرافیک به این خوبی این همه زحمت این چه کاری بود کردی
دوست عزیز ممنون بابت پچ...لباس تیم های بوندس لیگا هم درست شده؟
لباس ها رو می تونیم خودمون درست کنیم؟
توی عکس ها که لباس ها همه بدون لوگو و اسپانسر هست![]()
من خودم تا حالا فیفا نزدم اما امسال کنامی با یه اشتباه ریده به همه چیز یه سر به سایتهای خارجی بزنید داد همه از این مسئله پاسخگویی زیاد در اومده من موندم شما چطور بازی میکنید
آقا من واقعا بازی برام بی مزه شده یکی بیاد منو توجیه کنه
غیر از چیزایی که قبلا گفتم یه چیزی خیلی اذیتم می کنه
شما هر وقت توپ رو از دست بدین فقط کافیه دو تا از انگشتای مبارک رو بزارین رو دکمه s و d رو نگه دارین و در هیچ شرایطی ور ندارین توپ بعد از چند ثانیه صد درصد دست شماست من دو هزار بار امتحان کردم یک بارم نتونست کامپیوتر بهم گل بزنه تا حالا یه گل هم نخوردم از موقعی که این راهو فهمیدم قدرت توپ گیری خیلی بیشتر از هدایت توپ و پاس کاری تو این بازیه
حالا نکته اینه که کامپیوتر هم وقتی توپ دست شماست همین s و d رو می گیره و پاس دادن هم که خرابه درست نمی شه پاس داد واسه همین گل زدن خیلی سخته یا اکثرا با سانتره یا اتفاقی
بعد می گه بازیو الکی می کوبی
بچه ها مژده مژده
دوستانی که مشکل رسپانس تایم یا زمان پاسخگویی دارن (عین خودم)عرض کنم یک راهی رو کشفیدم که زمان پاسخگویی کم و بازی تحت کنترل شما در میاد فک کنم اولین نفری باشم که اینو کشفیدیم ,طولانیه فعلا بریم شام بخوریم بعد شام در خدمت دوستان عرض میکنم چه جوری
داداش من که با کامپیوتر هر وقت بازی میکنم این قدر کامپیوتر قشنگ به هم پاس میدن که میخوام بزنم شیشه ی مانیتور رو بیارم پایین اصلا نمیشه توپ رو بگیری.به نظر من شما زیادی به این بازی حساس شدی و داری الکی وسواس به خرج میده(البته قصد توهین نداشتم خودت گفتی یکی بیاد منو توجیح کنه)
عزیز من اگه میخوای یه مطلب رو بذاری یا همش رو بذار یا اینکه اصلا نمیخواد بذاری.الان شما باعث شدید تعداد صفحات تاپیک بیشتر بشه.بابا رعایت کنید دیگه.یعنی چی میخوام شام بخورم بعدا میام مطلب میذارم منطق اینه که اول شام بخوری بعد بیای مطلب رو کامل بذاری.
Last edited by shahabprince; 26-10-2009 at 21:56.
سلام به همگی خوب ماهم بازیو گرفتیم بعد از هزار گرفتاری.همونجوری که همه دوستان گفتند بازی خیلی سریع شده ولی دیگه کاریش نمیشه کرد من یه سوال داشتم اول مستر لیگ هست اونجا اولش چندتا هفته اول بازی نداری هی باید نکس بزنی اونجا باید چی کار کرد هی باید نکس زد یا میشه کاری هم کرد
اولش فصل نقل و انتقالات هستش میتونی بازیکن بخری .من شانسی شانسی آرشاوین رو گرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)