سلام آره دوســت عزیز باطری مشکل پیدا کرده ؟
شارژ اولیــه کامل زدید ! نور پس زمینـــه رو نرمالـــه ؟
موفق باشید!
سلام آره دوســت عزیز باطری مشکل پیدا کرده ؟
شارژ اولیــه کامل زدید ! نور پس زمینـــه رو نرمالـــه ؟
موفق باشید!
همه چيش نرماله...فقط شارژ اوليه رو 3 ساعت زدم![]()
بنده خدا پدرم هي گفت كه بزار 7 ,8 ساعت شارژ بشه من گوش نكردم
يعني حالا بايد باتري جديد بخرم؟ چنده قيمتش؟![]()
سلام دوستان
البته در مورد شارژ اولیه بحث زیاد شده تا الان...
نگاهی به این لینک بندازین:
توی پاراگراف دوم می خونیم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه گفته فرقی نداره که 5 یا 50 ساعت شارژ اولیه ادامه داشته باشه و داستان شارژ اولیه 8 ساعت از زمان باتری های نیکل کادمیوم باقی مونده و باتری های یون لیتیوم احتیاجی به شارژ اولیه 8 ساعت ندارن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه دلیل دیگه هم برای این مطلب می شه گفت اونم این که توی دفترچه راهنمای دسستگاه هایی که باتری نیکل کادمیومی داشتن این مورد که هشت ساعت بزارین شارژ اولیه وجود داشت اما شما الان این مورد رو توی دفترچه ی دستگاه هایی با باتری یون لیتیوم پیدا نمی کنین.
به هر حال شما باید دنبال یه دلیل دیگه باشین...
شما یه چک کن ببین باتری در زمان استفاده بیش از حد نرمال گرم نمی شه؟ این به اون معنیه که گوشی داره جریان زیادی می کشه.
من پیشنهاد می کنم گوشی رو یک بار مستر ریست کنی:
از هر چی تو گوشی داری بک آپ بگیر بعد با این کد:
مستر ریست کن. و چک کن وایرلس حتما خاموش باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این کار می تونی مطمئن بشی مصرف زیاد باتری دلیل نرم افزاری نداره.
موفق باشی
سلام
دوست عزیز اون مال باطریهای نسل قدیم بود ک باید 8 ساعت شارژ میشدند الان دیگه احتیاجی نیس یکم بگردی تو فروم های قبل ی پست کامل واسه این مورد هست
اگر باطری مشکل داره ب خاطر شارژ اولیه نیس
سلام
شما یه چک کن ببین باطری اصلیه؟......از روی هولوگرام روی باطری.....ببین اون نقطه هارو میبینی؟
سلام
دوستان من یه مدته که گوشیم دوربینش کار نمیکنه.یعنی تا دکمه ی دوربینو میزنم اصلن به روی خودش نمیاره و پنجره ی دوربینو باز نمی کنهفقط وقتی دوباره میرم تو اپلیکیشن میبینم روی آرم دوربین یه علامت ماشین زمانه(مثل وقتایی که از یه برنامه یهو میای بیرون و رو سمبلش چند تا خط دایره ای میاد.نمی دونم منظورمو متوجه شدین یا نه
)
خاموش روشن میکنم درست نمیشه.حتی یه بار گوشیو ریست کردم نشد.یه بار هم فرمت کردم بازم نشد.نظر شما چیه؟ چشه؟![]()
باید ببرمش درستش کنن؟
کسی نظری نداره؟![]()
سلام دوست عزیز اگه مستر ریست هم کردی بازم درست نشده با آخرین فریمور فلش کن اگه نرم افزاری باشه درست می شه اگه بعد فلش هم درست نشد دیگه اشکال سخت افزاریه...
آموزش فلش با جف:
نکته: 5800 باید در حالت خاموش با جف فلش بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
چه عجب تو این صفحه چند نفر حرف حساب در مورد باتری زدن
دوست عزیز اینکه باتری این جوری شده مشکل از خود باتری بوده و ربطی به اینکه شما چند ساعت گوشیو زدی به شارژ نداشته !
آخ خیلی ی ی ی ی ممنون.گرچه اصلن فلش کردنو بلد نیستم ولی از این لینکِ یاد میگیرم و امتحانش میکنم .مرسی
متشكر از راهنمايي دوستان وايرلس و بلوتوس گوشي خاموش بود...مستر ريست هم كردم فرقي نكرد
يحتمل مشكل از باتريشه!
حالا بخوام باتري جديد بخرم از كجا بفهمم اصله ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)