تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 684 از 4751 اولاول ... 18458463467468068168268368468568668768869473478411841684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شاتل جدیدا یکسری مشکلاتی رو داره ایجاد میکنه حالا نمیدونم جرایان چیه بارها تست کردم خودم
    دوستان لینک های دانلود از سایت adrive رو نمیشه گرفت وسط کار dc میزنه دانلود رو خراب میکنه حالا لینک حجیم از سایت های دیگه دستم نبوده تست کنم ولی حتما امشب تستش میکنم ببینم مشکل از adrive هستش(تحریم احتمالی) و یا اینکه نه این از سیاست های شاتل هستش
    نمیدونم علت اینکارشون چیه blackhero عزیز هم با این مشکل مواجه هستش و من بیشتر شاید کم کم میخواد مثل صبانت شب ها هر 1 ساعت dc بزنه که نشه فایل های حجیم که لینکشون قابلیت Resume رو نداره رو بگیریم
    به هرحال دوستان برسی کنند ببینند مشکل برا اون ها هم هست یا نه
    شما هم احتمالاً آي پي عوض ميكنين كه از adrive يا حالا هر هاستي كه به IP گير ميده نميتونين دانلود كنين.
    قبلاً هم با adrive مشكل داشتين؟

واقعا پشیمون شدم
    لعنت به شاتل
    دو سه روزه همش داره قطع می شه
    200 دلار منو پروند، مطمئنم پاسخگو هم نیستند
    من که پولم رو از حلقومشون می کشم بیرون
    شما تو آمريكا تشريف دارين از شاتل سرويس ميگيرين (به خاطر دلار ميگم )

2. 4 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    يه سوال
    وايرلس با اين adsl معمولي ما فرقي ميكنه؟
    يكي ميگفت ديگه كاري به خط تلفن نداره
    درسته؟
    چطورياست؟

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما هم احتمالاً آي پي عوض ميكنين كه از adrive يا حالا هر هاستي كه به IP گير ميده نميتونين دانلود كنين.
    قبلاً هم با adrive مشكل داشتين؟
    نه سیا جون، قبلا عالی بود. هر شب حدود 1200-1300 مگ دانلود داشتیم. اما الان به 600-700 هم نمیرسه. الان سرعتش عالیه ولی مشکل عوض شدنه آی پی هست، 5شنبه شب دوبار آب پی عوض شد، همزمان با آی پی عوض شدن یاهو مسنجر هم خود به خود لوگ آوت میشه.

5. 2 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadiceberg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واقعا متاسفم
    گندش بزنه اين شاتل صحبي كاملا قطع بود
    بس كه به پشتيباني هم زنگ زدم خودم كلافه شدم
    مال منم صبح قطع بود. فکر می‌کردم از مودمه! کسه دیگه‌ای هم قطعی داشته؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    يه سوال
    وايرلس با اين adsl معمولي ما فرقي ميكنه؟
    يكي ميگفت ديگه كاري به خط تلفن نداره
    درسته؟
    چطورياست؟
    شما اگه لپتاپ داشته باشين و از يكي شركت ها وايرلس گرفته باشين هرنقطه ي شهر حتي تو اتوبوس يا ماشين هم باشين ميتونين به اينترنت وصل بشين.

نه سیا جون، قبلا عالی بود. هر شب حدود 1200-1300 مگ دانلود داشتیم. اما الان به 600-700 هم نمیرسه. الان سرعتش عالیه ولی مشکل عوض شدنه آی پی هست، 5شنبه شب دوبار آب پی عوض شد، همزمان با آی پی عوض شدن یاهو مسنجر هم خود به خود لوگ آوت میشه.
    دقيقاً خوش به حالت 600-700 ميرسه من كه سر 1-2 مگ IP عوض ميشه و ياهو هم بسته ميشه

آقا هركي مشكل عوض شدن آي پيش ادامه دار شد حتماً اعلام كنه دسته جمعي يه كاري ميتونيم بكنيم.
    من كه هركاري كردم پشتيبان حضوري با اينكه از تعجب و ضايع شدن شبيه اون شكلكه كه گفتم () شده بود قبول نكرد مشكل خودشونه هي ميگفت مشكل نويز خط هست. هرچي بهش ميگم مكالمه هم كه ضبط شده من از 2تا از پشتيبان هاتون پرسيدم گفتن نويز بالا باشه چراغ sync خاموش ميشه نه online قبول نكرد كه نكرد. جالبه تو اون يه ساله كه مشكل داشتم با وايرلس لپ تاپ دانلود ميكردم هيچ مشكلي نداشتم ولي از روزي كه اومد گفت گفتم يه چيزي رو بچه ها تغيير دادن ولي باز درست نشد وقتي رفت ديدم به وايرلس هم گند زد رفت ماشاالله نابغه تشريف داشتن...

8. 4 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadiceberg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما اگه لپتاپ داشته باشين و از يكي شركت ها وايرلس گرفته باشين هرنقطه ي شهر حتي تو اتوبوس يا ماشين هم باشين ميتونين به اينترنت وصل بشين.
    مطمئنی که لپ‌تاپ به WiMax وصل می‌شه؟ من فکر می‌کنم مودم میخواد.

راستی من هم قبلنا مشکل دیسکانکت داشتم، با آپدیت کردن Firmware درست شد.

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مال منم صبح قطع بود. فکر می‌کردم از مودمه! کسه دیگه‌ای هم قطعی داشته؟
    نه عزيز از مودم نبود با پشتياني تماس گرفتم گفت از مخابرات

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

يكم بيشتر توضيح ميدي؟
    چي چي ميخاد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مطمئنی که لپ‌تاپ به WiMax وصل می‌شه؟ من فکر می‌کنم مودم میخواد.

راستی من هم قبلنا مشکل دیسکانکت داشتم، با آپدیت کردن Firmware درست شد.
    اولاً كه كسي نگفت wimax گفتيم وايرلس مثلاً همين كه داتك ميده نه اون كه لايزر دوماً اين 2تا فرقي ندارن فقط wimax جديدتر هست و اتصال با كيفيت تري داره. تست نكردم ولي فكر نكنم مودم بخواد.

Firmware هم آپديت كردمو با يه مودم ديگه هم تست كردم پشتيبان هم با مودم خودشون تست كرد.

يكم بيشتر توضيح ميدي؟
    چي چي ميخاد؟
    يه نوت بوك (براي PC كارت وايرلس ميخواد ولي اصلاً عاقلانه نيست براي PC پول وايرلس داد) ميخواد كه روش وايرلس داشته باشه و يه اشتراك نه خط تلفن ميخواد نه هيچي مثلاً ميري مهموني لپ تاپ رو باز ميكني ميري تو اينترنت (خيلي كلاس داره )

بديش اينه گرونه خيلي. حالا ببينين اين شركت ها كه مزايده ي wimax رو بردن چه قيمت ميدن. وزير گفته مرداد آماده خدمات ميشن. مخابرات كه بعد از اون قضيه ميخواد پوز اين pap ها رو به خاك بماله ببينين چي كار ميكنه. راستي ايرانسل هم يكي از برنده هاي مزايده هست بنابراين من منتظر اتفاق خوبي هستم...

13. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اولاً كه كسي نگفت wimax گفتيم وايرلس مثلاً همين كه داتك ميده نه اون كه لايزر دوماً اين 2تا فرقي ندارن فقط wimax جديدتر هست و اتصال با كيفيت تري داره. تست نكردم ولي فكر نكنم مودم بخواد.

Firmware هم آپديت كردمو با يه مودم ديگه هم تست كردم پشتيبان هم با مودم خودشون تست كرد.

يه نوت بوك (براي PC كارت وايرلس ميخواد ولي اصلاً عاقلانه نيست براي PC پول وايرلس داد) ميخواد كه روش وايرلس داشته باشه و يه اشتراك نه خط تلفن ميخواد نه هيچي مثلاً ميري مهموني لپ تاپ رو باز ميكني ميري تو اينترنت (خيلي كلاس داره )

بديش اينه گرونه خيلي. حالا ببينين اين شركت ها كه مزايده ي wimax رو بردن چه قيمت ميدن. وزير گفته مرداد آماده خدمات ميشن. مخابرات كه بعد از اون قضيه ميخواد پوز اين pap ها رو به خاك بماله ببينين چي كار ميكنه. راستي ايرانسل هم يكي از برنده هاي مزايده هست بنابراين من منتظر اتفاق خوبي هستم...

سیا جون چه wimax چه وایرلس جفتشون مودم میخوان .... با مودم خود لپ تاپ نمیشه ...

15. این کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •