این شرکت پیشگامان کویر یزد تو تهران سرویس می ده؟؟؟
کسی تا حالا استفاده کرده ببینه چجوریه منظورم این اواخره چون به نظر کیفیت سرویس هاش خوب می آد
این شرکت پیشگامان کویر یزد تو تهران سرویس می ده؟؟؟
کسی تا حالا استفاده کرده ببینه چجوریه منظورم این اواخره چون به نظر کیفیت سرویس هاش خوب می آد
نه مشکلی نداره ، من فعلا 128 همین شرکت دارم سرعت دانلود روی 15.5 کیلوبایت ثابته
احتمالا تا 10 روز دیگه 256 میگیرم
یعنی جاهای دیگه این قدر گرونه ، من تازه فکر میکردم گرونه
اینا تعرفه های مصوب رای تهارنه از طرفه مخابرات یه نگاه بندازید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .من میخوام adsl بگیرم ولی یه سوالی برام پیش اومده. این که وقتی هزینه اشتراک adsl2+ رو نگاه میکردم از شاتل یا پارس آنلاین و ... یه سری سرویس 3 ماهه و 6 ماهه و یک ساله دارن و زدن مثلا ترافیک دوره 5 gb! این 5 گیگ ماله یه ماهه یعنی ماهی 5 گیگ یا کل اون چند ماهی که قرارداد میبندی؟ (مثلا 6 ماه کلا 5 Gb ترافیک)!
نامحدود با این سرعت به نظرم فوق العاده است در حال حاضر ! از دستش نده !!!!
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
از دوستان کسی پاسخ سوال پایین رو نمیدونه !؟ خیلی مهمه !!
من شب سیستم رو گذاشتم رو دانلود صبح دیدم با کمال ناباوری حدود 500 مگ بیشتر دانلود نکرده (512 و از 1 تا 8 شب_ سرعتش معمولاً 50 الی 60 هستش)
بعد صبحش برنامه ی DU METER می نویسه که 2 گیگ دانلود شده !!! نمیدونم اشکال از کجاست ؟ چند روزه که حجم اکانت روزانم هم بطور نامتعارف کم میشه البته نه اینقدر !یعنی DU METER مشکل داره ؟؟ راستی اون Trojan Killer که آقا مهرداد معرفی کردن نصب کردم و اسکن کردم الان دیگه تروجان نیست .
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 771x179.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 751x258.
![]()
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
6 ماه 5 گیگ که هیچی نیست !!!سلام .من میخوام adsl بگیرم ولی یه سوالی برام پیش اومده. این که وقتی هزینه اشتراک adsl2+ رو نگاه میکردم از شاتل یا پارس آنلاین و ... یه سری سرویس 3 ماهه و 6 ماهه و یک ساله دارن و زدن مثلا ترافیک دوره 5 gb! این 5 گیگ ماله یه ماهه یعنی ماهی 5 گیگ یا کل اون چند ماهی که قرارداد میبندی؟ (مثلا 6 ماه کلا 5 Gb ترافیک)!![]()
پس منظورشون ماهی 5 گیگ هست دیگه؟
به داش Mohsen_1363 آمدی لو دادی شهرمونو.
یه اتفاقی برام افتاده من قبلا از این SpeedTest تست میگرفتم برام آی اس پی میزد پارس آنلاین. ولی الان میزنه افرانت!!
من الان سرعت 64 نامحدود دارم با سرعت 8 کیلو در ثانیه به قیمت 6 تومن ماهی.
اون موقع که برام پارس آنلاین بود قطعی شدید داشتم ولی الان اگه قطع شه خیلی طول بکشه 5دقیقه!
به نظر شما ای اس پی این شرکتی ازش میگیرم عوض شده؟
در ضمن پینگم قبلا 330 بود الان ببینید 432 شده
قیمت ها هم که محسن جان بهتون گفتن:
64 ماهی 6 تومن
128 ماهی 12 تومن
256 ماهی 18 تومن
همه هم نامحدود هستند!
دوستان من کانکت نیستم ولی اینایی که DU METER ثبت میکنه چیه ؟
![]()
سلام . من دارم . آره کیفیت عالی هست . قطعی و .... نداره .
فقط این رو بگم که وقتی میگه 128 نامحدود سرعت دانلودش رو 16 هست رو همون هست . شاید 20 بشه
استاندارد هر چیزی رو میده . همین .![]()
256 رفتم واریز کردم امروز
از 20 تم دیگه 256 تجربه میکنم
در مورد isp این شرکتمون راستش چیزی نمیدم ؟
ولی اره خیلی بهتره شده اصلا قطی نداره ، من قبلا شب همیشه میزاشتم دانلود ، صبح بلند میشدم میدیدم
قطع شده هیچی نگرفته اما الان فکر کنم 4 روزه قطع نشده
اینم تست ping من
البته چیز شکنم دارم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)