تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 684 از 1759 اولاول ... 18458463467468068168268368468568668768869473478411841684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای Renjer Babi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Canes Venatici

پيش فرض

سلام

دوستان یک سوال داشتم:
    من به تازگی اینترنتم وصل شده،روی صفحه مودم،چراغ adsl و lan ثابته اما چراغ internet خاموش هست در حالی که به اینترنت وصل هستم؟

بعد می خواستم بپرسم چگونه میشه فقط با روشن کردن مودم به اینرنت کانکت بشه و نخوام به صورت دستی با کانکشن وصل بشه به اینترنت؟

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

برای اتصال اتوماتیک باید تنظیمات مودم روی PPPoE باشه

3. این کاربر از هشت بهشت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

جمیعاً سلام . . .

1- این رو من هم دیده بودم ولی چون اطمینان ندارم عنوان نکردم!!

2- به هیچ وجه USB تنها نخرید. الآن دیگه همه با LAN وصل میکنن. چون مودم برای شبکه کردن سیستم ها نیاز به راه اندازی LAN تو سیستم داره. اگه از کابل LAN استفاده کنید که همه چی حله ولی اگه با USB وصل کنید باید اول Driver مودم رو نصب کنید تا یه LAN مجازی بسازه ( هرچند کارت شبکه هم داشته باشید). در نتیجه اصلا طرف USB نرید. از نظر سرعت هیچ فرقی باهم ندارن.

3- این طور که من فهمیدم SMC-7901 که فرمودین فقط یه LAN داره نه یه USB تنها : !!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این طور باشه به قیافه ی خودش و سایتش نمی آد مودم بدی باشه! (عجب ملاکی!!)

راستش نسل مودم های ADSL اینطوری بود:
    1- مودم های فقط با یک USB
    2- مودم های فقط با یک LAN
    3- مودم های Combo با LAN+USB
    4- مودم های 4 LAN خروجی
    5- مودم های 4 LAN خروجی + Wireless

الآن دیگه کمپانی های معروف فقط موارد 3 و 4 و 5 رو تولید میکنن و به ندرت تو بازار فروش میره و اگه باشه هم جدید نیست. واس همین ISP ها این طوری آبشون می کنن!!!!

3- من باشم ، خودم از بازار Asus یا Tp-Link میگیرم و یه سرویس از اونها (و بی خیال 20 تومن ارزونی SMC میشم - نظر شخصی) . الآن شما میتونی از بازار یکی از مودم های زیر رو بگیری:
    1- مودم LAN + USB ( حدود 45)
    2- مودم با 4 تا LAN ( حدود 55)
    3- مودم با 4 تا LAN و Wireless ( حدود 75)
    ** دوستان اگه قیمت ها نادرسته ، ممنون میشم تصحیح فرمائید **

-----------------------------

چرا ساپورت نکنه؟ تو لینک اول که سایت خود Asus هست ، قسمت Download میتونید Firmware رو بگیرید. حتی اگه ورژنهاشون یکی بود ، بازم DL و نصب کنید. نشد ببرین شرکت یا خدمات.
    کد:
    اینم سایت شاتل:
    2-
    کد:
    سلام
    من امروز رفتم از یکی از نمایندگی های همارا یک مودم tp-link خریدم (td-8811( . نمیدونم مودم خوبیه یانه؟روش اینا رو نوشته:ADSL2
    Ethernet/usp
    modem router

نظرتون چیه؟تورو خدا دیگه نگید که عییبی داره اینا که میشینم گریه میکنم.
    مودمو داد30تومن و هزینه نصبو اشتراکم شد 32.

5. این کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم از یکی از نمایندگی های همارا یک مودم tp-link خریدم (td-8811( . نمیدونم مودم خوبیه یانه؟روش اینا رو نوشته:ADSL2
    Ethernet/usp
    modem router

خوبه . ولی بده چون وایرلس نداره

7. این کاربر از هشت بهشت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeid333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام سعید جان

1- من جمله آخر رو نگرفتم!! یعنی می خوای این مودم رو با یه D-Link نو تاق بزنی؟ کسش این کار رو میکنه ؟!

2- هرچند امید زیادی نیست ، ولی اگه ویستا داری به لینک زیر برو و Firmware اش رو دوباره بریز:
    کد:
    3- واسه خرید شما باید دو چیز رو مشخص کنید:
    - سقف قیمت
    - امکاناتی که میخواید (وایرلس واسه لپ تاپ یا 4 LAN یا هردو ؟! )

پاسخ قبلی من (قبل از سوال خودتون که به دوست مون parinaz571 دادم ) رو حتما بخونین.
    ممنون

يك مودم معمولي براي پي سي

بله ميخوام عوض كنم اما اگر مارك ديگري هم معرفي كنيد ممنون ميشم حالا اومديم نشد تاق بزنيم يه مدل ديگه بگيريم

در پاسخ دوستمون مدل مودمها را هم بگين با مارك همون 45 تومن خوبه
    Last edited by saeid333; 04-04-2010 at 14:43.

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان

سلام
    Ethernet/usp
    modem router

مبارکه ، امیدوارم سالها واستون بتازه ( هرچند تو ایران هیچ مومدی حتی یورتمه هم نمیره !!)
    اگه وایرلس نمی خواید ، عالیه. قیمتش هم خوبه.
    امیدوارم تو رانژه شدن خط و نصب مشکلی نداشته باشید. راستی موقع نصب مشخص کنید که Bridge میخواید یا PPPoE که خودشون جور کنن.

---------------------------------
    ممنون

يك مودم معمولي براي پي سي

بله ميخوام عوض كنم اما اگر مارك ديگري هم معرفي كنيد ممنون ميشم حالا اومديم نشد تاق بزنيم يه مدل ديگه بگيريم

در پاسخ دوستمون مدل مودمها را هم بگين با مارك همون 45 تومن خوبه
    آدم با پاسخ های شما یاد تابلوهای تست بینائی میافته!!! پیشنهاد میکنم از سایز فونت معمولی و غیر Bold استفاده فرمائید. (ممنون)

اگه معمولی یعنی بدون Wireless ، میتونید یه Combo ( مثل Asus-am602 ) یا یه مودم 4 LAN دار ( Asus-am604 ) بگیرین. که من دومی رو پیشنهاد میکنم چون USB دیگه مرخصه (واسه این کار).

نتیجه: از نظر من Asus-Am604 که الآن باید رو رنج 55 تومن باشه. (درسته دوستان؟؟؟!؟)
    کد:
    Last edited by a6l3i; 04-04-2010 at 14:58.

10. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

نه من وایرلسم نمیخوام.همون adsl کافیه تا موقع دیدن قبض تلفن هر ماه یک بار سکته ناقص نکنم.راستی Bridgeو PPPoE چه فرقی با هم داره؟کدوم بهتره که بگم رو اون تنظیم کنه.؟برای وصل مودم به کامپیوتر spliter لازمه؟چی کار بگم بکنه که موقع استفاده از اینترنت وقتی کسی میخواد با تلفن صحبت کنه هوا نداشته باشه؟
    میشه یک بار بگید کدوم سیمو و به کجا باید وصل کنیم که فردا وقتی اون توضیح میده من دهنم وا نمونه و یک چیزایی متوجه بشم.

12. این کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeid333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آدم با پاسخ های شما یاد تابلوهای تست بینائی میافته!!! پیشنهاد میکنم از سایز فونت معمولی و غیر Bold استفاده فرمائید. (ممنون)

اگه معمولی یعنی بدون Wireless ، میتونید یه Combo ( مثل Asus-am602 ) یا یه مودم 4 LAN دار ( Asus-am604 ) بگیرین. که من دومی رو پیشنهاد میکنم چون USB دیگه مرخصه (واسه این کار).

نتیجه: از نظر من Asus-Am604 که الآن باید رو رنج 55 تومن باشه. (درسته دوستان؟؟؟!؟)
    کد:
    دوست عزيز ممنون

درست حدس زدي من بدون عينكم اما خب قبول كنين كه درشت نويسي اشكال نداره درشت گويي بده اما چشم

راستي usb مرخصه يعني چي اگه lan بگيرم مشكلي در نصبش نيست يعني به جاي يو اس بي بايد به لن مادربرد وصل بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_farshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Shatel Island

پيش فرض

نقل قول نمیکنم . خودتون با توجه به بالا بخونین ( تنبلیو هزار دردسر)

Bridge و PPPOE دو مدل اتصال به شبکه است . در دومی مودم خودش با داشتن یوزر و پس دیال میکنه و نیازی به ساخت کانکشن مجزا در ویندوز نیست و فقط با join شدن به شبکه میشه از انترنت استفاده کرد ولی برای اولی شما علاوه بر join شدن باید یه کانکشن هم بسازید

برای مودم هم به نشرم اگه قرار به 55 تومن هزینه باشه D-link و یا همین DataSheen که من خریدم وایرلس دارش بهتره چون هم 4 تا پورت Ethernet داره و هم وایرلس . البته این یکی که من خریدم ممکنه معروف نباشه ولی با توجه به 3 سال گارانتی تعویض و یک آنتن 5 dbi اضافی به نظر من ترجیح داشت

در ضمن اینم متوجه نشدم که قبض تلفن چه ربطی به وایرلس بودن داره ؟؟؟؟

با استاد عزیزمون هم خیلی موافقم که یورتمه رفتن مال ما نیست که مال این کشورهای غرب زده است

15. 2 کاربر از alireza_farshid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نمیکنم . خودتون با توجه به بالا بخونین ( تنبلیو هزار دردسر)

Bridge و PPPOE دو مدل اتصال به شبکه است . در دومی مودم خودش با داشتن یوزر و پس دیال میکنه و نیازی به ساخت کانکشن مجزا در ویندوز نیست و فقط با join شدن به شبکه میشه از انترنت استفاده کرد ولی برای اولی شما علاوه بر join شدن باید یه کانکشن هم بسازید

برای مودم هم به نشرم اگه قرار به 55 تومن هزینه باشه D-link و یا همین DataSheen که من خریدم وایرلس دارش بهتره چون هم 4 تا پورت Ethernet داره و هم وایرلس . البته این یکی که من خریدم ممکنه معروف نباشه ولی با توجه به 3 سال گارانتی تعویض و یک آنتن 5 dbi اضافی به نظر من ترجیح داشت

در ضمن اینم متوجه نشدم که قبض تلفن چه ربطی به وایرلس بودن داره ؟؟؟؟

با استاد عزیزمون هم خیلی موافقم که یورتمه رفتن مال ما نیست که مال این کشورهای غرب زده است
    من منظورم این بود که چوا من کاربر دایل اپی هستم همین adsl معمولی هم نیازای منو جواب میده و نیازی به وایرلس ندارم.
    در رابطه با قبض تلفنم که کلا هزیته اتصال به تلفن ای ایپی مییاد وتازا من در اسفاده از اینترنت هوشمند هم ید طولانی دارم.
    فکر کنم pppoe بهتر باشه نه؟خودمم نمیدونم چی میخوام!
    حالا اگه یکی لطف منه طریقهاتصال سیما و جلوگیری از هوا دار شدن صدا در تلفن و نحوه استفاده از اسپلیتر م توضیح بده واقعا ممنون میشم.
    سوال دیگه که داشتم:امکان اتصال به اینترنت از طریق اتصال LAN به مودم ADSL و به روش Bridge وجود داره ؟ویا این که اگه از طریث lan وصل شم هم با bridge میشه رفت هم با pppoe?
    Last edited by parinaz571; 04-04-2010 at 17:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •