دوستان نصیحت دوستانه ی من رو بشنوید
کتاب کمک درسی مثل معلم خصوصی (تقریبا")است. البته بهتره چون یادگیری به عهده ی خود شماست و از اونجا که معلم اصولا" مضر نیست (معلم خوب البته=کتاب خوب ) توصیه من داشتن یه کتاب خوبه یعنی برای تسلط حتما" داشتن کتاب کمک درسی کمک خواهد کرد(لا اقل به هیچ وجه مضر نیست)توصیه دیگه اینه که حتما" کتاب درسی رو اول بخونید(فرض کردم همه قبول دارن که کتاب درسی رو لا اقل یه بار باید خوند) چون در تالیف این کتب حدالامکان کوشش شده مطالب برای همه قابل درک باشد پس میتونه کمک کنه مطلب رو راحت تر(و البته سریع تر) بفهمید پس از خواندن کتاب درسی به کتاب کمکی تون مراجعه کنید چنانچه در مطالب کتاب درسی مشکلی دارید سعی کنید با استفاده از کتاب کمکیتون(یا هر راه دیگه که به ذهنتون میرسه) حلش کنید(در کل مشکل در کتاب درسی باید منتفی بشه چون در غیر این صورت در ادامه هم مشکل خواهید داشت) اگر برای یه درس چند تا کتاب کمکی دارید حتما" یکی رو مبنا قرار دهید (یعنی اون بشه مرجع ؛طوری که برای دوره از اون استفاده کنید)و بقیه رو به عنوان آزمون یا امتحان استفاده کنید(منظورم از امتحان اینه که اگه کتاب آموزشیه و متن داره بخونیدش تا ببینید چیزی هست که بلد نیستید و نخوندینش یا نه)دوستان این مورد رو توجه کنید خیلی مهمه چون حافظه تصویری شما مطالب کتاب جدید رو به عنوان مطالب تازه تلقی خواهد کرد و باعث شک خواهد شد
با تشکر