میشه لطفا روش ساخت فایل bin رو با ggs توضیح بدین.
میشه لطفا روش ساخت فایل bin رو با ggs توضیح بدین.
من اصلا در حین بازی رفت و برگشت کاریش نداشتم!!!الان سه روزه ساکر را بازی نکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!من فکر میکنم اشکال از سیوم باشه (روی اتوماتیک بود)چی کار کنم؟خب پس. خودتم میگی بازی رفت اتفاقی نیفتاد. شما باید ببینی چه تغییراتی رو توی این مدت روی بازیت اعمال
کردی. اگر از کیت و مپ نبود، احتمالاً توی فایل های bin مربوط به دوتیم فایل اشتباهی رو وارد کردی و یا اشتباه کد
دهی کردی.
کیت سرور نه!!فایل pes.exe و setting.exeنون از راهنماییت من منظور از گزینه ساکرو نفهمیدم(pes.exe!!???) ولی هر چی فایل توی کیت سرور دیدم رو از حالت read only برداشتم. ولی بازم همون eroro میده!!!؟؟؟
![]()
بله شدنش كه ميشه ولي روي img اصلي بازي اعمال ميشه شايد بخواد دوباره به حالت اول برگردونه بهترين راه استفاده از پل كيت سرور هست كيت سرور مثل يك روكش براي img اصلي عمل ميكنه و با برداشتن bin فايل به حالت قبل برميگرده
شما با ggs اون IMG فايلي كه حاوي لوگو ها هست رو باز مي كني داخل IMG كلي BIN فايل هست BIN فايلي كه كه حاوي لوگوها هست رو روش راست كليك ميكني و Export مي كني بعد همون BIN فايل رو از اول لود ميكني و لوگو ها رو جايگزين مي كني بعد اتمام اون BIN فايل رو مي بري و در كيت سرور و در پوشه مناسب و مخصوص خودش ميريزي
ببخشید ، چرا در قسمت بازی دوستانه ، به صوررت رفت و برگشت نمیتوان بازی کرد ؟
در نسخه های قبلی بود ولی تو 2009 نیست
سلام
لینک دانلود برنامه ی پیس ادیتور رو میخوام
فقط خواهش میکنم بزارین برام
ممنون میشم
چون که همچین گزینه ای در این نسخه قرار داده نشدهنوشته شده توسط peyman derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کونامی هر سال یک چیزی رو از بازی حذف می کنه
البته يه چيزايي هم اضافه ميكنه
بفرما لينك مستقيم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مستر لیگ بعد یه مدت تکراری میشه
نبود؟؟؟؟؟؟؟
سلام
چطوری میشه تیم را به دو صورت دفاعی و هجومی ارنج کرد و در زمانی که تیم گل میخوره 4.3.3 یا ..... بشه و مثلا زمانی که گل میزنی و میخوای نتیجه را حفظ کنی 5.4.1 یا 5.3.2 کرد
تو قسمت set information یک چیزایی هست که شما دو تا استراتژی مختلف را پیاده میکنی ولی نحوه سوییچ از استراتژی سیستم حمله به استراتژی دفاع را چیزی نگفته و حین بازی با کدام دکمه این کار امکان پذیر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگر کسی میدونه جواب بده
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)