تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 684 از 1126 اولاول ... 184584634674680681682683684685686687688694734784 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خوش به حال شما.من خودمو کشتم نه استاد مبانی نه ریاضی بهم نمره داد.حضور در کلاس رو داشتیم ولی میان ترم گرفت و همه زیر 2 گرفتن و به هیچکس هیچ نمره ای داده نشد تو این 2تا درس
    واسه آزمایشگاه کامپیوتر هم پروژه طراحی html داده بود و 1روز کامل نشستم پاش انقد سخت بود و بزور بهم 18 داد.عوضش تو تفکیک از همه مرکزها جلوترن.شانس ماست دیگه

نگران تفکیک نباش اگه دلت یه جنس مخالف میخواد بهم بگو از دانشگاه خودمون یکی رو بهت معرفی کردم .... خانم شمالی گیرت بیاد

2. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

سلام بر بچه های گل و درس خون پیام نور

اول بگم خداشاهده من نه ابلیس هستم نه محمود نه امین . من مهدی ام

آره امروز بچه ها خبر دادن که بعضی درس ها الکترونیکی بود .....

چه خبر دیگه ؟ درس میخونین آیا ؟

دعا یادتون نره فردا .... ساعت 11 همه برام قرآن سر بگیرید
    سلام مررررررررررد.آره از 36تا درس فارسی از صبحه تا 1ساعت پیش 13درس خوندم.چقد سنگینه لامصب.یعنی شماره شناسنامه ی زرین کوب و صائب تبریزی و مولانا و...باید یاد بگیریم مثل اینکه

دعا؟غمت نباشه من باهاتم

4. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام مررررررررررد.آره از 36تا درس فارسی از صبحه تا 1ساعت پیش 13درس خوندم.چقد سنگینه لامصب.یعنی شماره شناسنامه ی زرین کوب و صائب تبریزی و مولانا و...باید یاد بگیریم مثل اینکه

دعا؟غمت نباشه من باهاتم
    فدایی داریا ..... آره بعد هر 10درس برو تست بزن ... بعد بعد 6ساعت دوباره تست ها رو بادقت دوباره بخون .... من این درس و بدون میان ترم 13 شدم ..... لامصب سنگین و جزئیات زیاد داره .... این درس و فقط برای پاس شدن بخون . به نمرش توجه نکن ممد جون .

6. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

نگران تفکیک نباش اگه دلت یه جنس مخالف میخواد بهم بگو از دانشگاه خودمون یکی رو بهت معرفی کردم .... خانم شمالی گیرت بیاد
    مگه نشنیدی میگن اینجا تهرانه یعنی شهری که(کنایه از اینکه بخوام اینجا هست بابا)<حال کردی فارسی خوندم درحد در جمله ام از کنایه استفاده کردم>
    نه بابا میخوام چیکار همینجوری واسه خالی نبودن عریضه(اگه املاش رو درست نوشتم)گفتم تفکیک نمیشدیم بهتر بود

8. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

منم از ترم پیش می خواستم برای این ترم همینجوری درس بخونم
    تو این زمینه مثل دیکتاتورا هستیم ! تا زمانی که انقلاب شروع نشده به هوش نمیایم !!! وقتی به هوش میایم که دیگه کار تقریبا تمومه ! ( یعنی 3 چهار روز مونده به امتحان ) چه مثالی زدم !!! ولی واقعا همینطوره ! اونموقع که وقت داریم نمیخونیم یا اگه بخونیم کم میخونیم ( من که اینطوریم ! )

یه فیلم بود یکی دخترا رو تو فیسبوک و شبکه های اجتماعی گول میزد بعد یه جا که قرار میذاشتن می کشتشون !! یه دختره هم که نقش اول فیلم بود اینطوری اومده بود تو کلبه ی یارو ! بعد که اسیر شده بود تو اون حالت درموندگی و سختی تو جای جای فیلم به گذشته ـش فکر میکرد ( به صورت فلش بک ) ، خصوصا به بابابزرگش که چه روزایی خوبی باهاش داشت .

یادمه یه شب امتحان ، نمیدونم کدوم درس بود دقیقا مثل این دختره شده بودم !!! یعنی هر یه ربع به ربع میرفتم تو فکر !! که چه روزای خوبی داشتم و میتونستم به راحتی کتابو تموم کنم ولی همه فرصتارو از دست داده بودم !! حالا این به کنار . هر وقت میخوام درسو شروع کنم تمام غم دنیا که هرکسی واس خودش داره میاد سراغ آدم ؛ در گیری ها و مسائل و مشکلاتی که تا قبل این یه چیز آزاردهنده ای بودن موقع درس خوندن و فکر کردن بهشون غیر قابل تحمل میشن !! یعنی نابود میکنن آدمو !!! من اینطوریم ، امیدوارم شما مثل من نباشین !!!

10. 2 کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اینجا ایران صدای منو از خونه ی خودم میشنوید استرس حاکم شده بر فضا 2ساعت تا شروع اولین امتحانم همتون گرفتین خوابیدین

خوبه بهتون گفتم برام قرآن سر بگیرید ساعت 11 برای امتحان امیدوارم سوالات راحت باشه .

ما رفتیم برای نبرد غول صنعتی 2 ...... دعا کنید Game Over نشم و بتونم برم Next Level .
    Last edited by Eblis 2011; 07-01-2013 at 08:55.

12. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

بچه ها كدومتون اين ترم اين درس ها رو داريد؟

آمار و احتمال مهندسي- رياضيات مهندسي - هوش مصنوعي- مدار الكتريكي1- مدار الكترونيكي- ميكرولنترولر AVR - طراحي و پياده سازي.

همشون مال من نيستا
    من این ترم برای دومین بار مدار الکتریکی رو برداشتم.ترم قبل استاد نامرد با اینکه هم میان ترم دادم هم حضور در کلاس داشتم بهم داد 3
    امتحانش هم توی 1 روز با هوش مصنوعی بود...خلاصه افتادم

اینجا ایران صدای منو از خونه ی خودم میشنوید استرس حاکم شده بر فضا 2ساعت تا شروع اولین امتحانم همتون گرفتین خوابیدین

خوبه بهتون گفتم برام قرآن سر بگیرید ساعت 11 برای امتحان امیدوارم سوالات راحت باشه .

ما رفتیم برای نبرد غول صنعتی 2 ...... دعا کنید Game Over نشم و بتونم برم Next Level .
    امیدوارم موفق باشید

14. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من دارم . آمار و احتمالات 1 ( رشته ی حسابداری )

7 فصل ..... 4فصل اولش در مورد آمار دبیرستان ( واریانس - مد و چولگی و ..... ) - 3فصل آخرش 1000تا فرمول داره

البته اگه همون باشه که مد نظرتونه ....

نه اسم كتاب امار و احتمالات مهندسي هست و 8 فصل داره....بدون حذفيات....بعضي از مباحثش با كتابي كه گفتي مشتركه.

16. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من این ترم برای دومین بار مدار الکتریکی رو برداشتم.ترم قبل استاد نامرد با اینکه هم میان ترم دادم هم حضور در کلاس داشتم بهم داد 3
    امتحانش هم توی 1 روز با هوش مصنوعی بود...خلاصه افتادم
    منم يه بار به لطف استادم و به خاطر 16 صدم افتادم ولي خو ترم بعدش با الكترونيكي همزمان پاسشون كردم.

ميشه لطف كني وقتي كليد سوالات اومد، كليد رو بهم برسوني...براي دوستي مي خوام....ممكنه اينجا نمره تستي رو دير بزنن..

18. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

الان ابلیس () نشسته سر امتحان ایشالله امتحانت رو خوب بدی و لطف طراح های سوالات پیام نور شاملت نشه

منم يه بار به لطف استادم و به خاطر 16 صدم افتادم
    منم ترم قبل تو یه درس خیلی خیلی سخت 4 واحدی به خاطر 2 صدم افتادم یعنی تا یه هفته خود خوری میکردم آخه افتادن با این نمرات کم خیلی سوزاننده است لااقل به خاطر یه نمره بیوفتی یه چیزی نه 2 صدم ناقابل

20. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •