نگران تفکیک نباشاگه دلت یه جنس مخالف میخواد بهم بگو از دانشگاه خودمون یکی رو بهت معرفی کردم .... خانم شمالی گیرت بیاد
![]()
نگران تفکیک نباشاگه دلت یه جنس مخالف میخواد بهم بگو از دانشگاه خودمون یکی رو بهت معرفی کردم .... خانم شمالی گیرت بیاد
![]()
سلام مررررررررررد.آره از 36تا درس فارسی از صبحه تا 1ساعت پیش 13درس خوندم.چقد سنگینه لامصب.یعنی شماره شناسنامه ی زرین کوب و صائب تبریزی و مولانا و...باید یاد بگیریم مثل اینکه
دعا؟غمت نباشه من باهاتم
فدایی داریا .....آره بعد هر 10درس برو تست بزن ... بعد بعد 6ساعت دوباره تست ها رو بادقت دوباره بخون .... من این درس و بدون میان ترم 13 شدم ..... لامصب سنگین و جزئیات زیاد داره .... این درس و فقط برای پاس شدن بخون . به نمرش توجه نکن ممد جون .
مگه نشنیدی میگن اینجا تهرانه یعنی شهری که(کنایه از اینکه بخوام اینجا هست بابا)<حال کردی فارسی خوندم درحد در جمله ام از کنایه استفاده کردم>
نه بابا میخوام چیکار همینجوری واسه خالی نبودن عریضه(اگه املاش رو درست نوشتم)گفتم تفکیک نمیشدیم بهتر بود![]()
تو این زمینه مثل دیکتاتورا هستیم ! تا زمانی که انقلاب شروع نشده به هوش نمیایم !!! وقتی به هوش میایم که دیگه کار تقریبا تمومه ! ( یعنی 3 چهار روز مونده به امتحان ) چه مثالی زدم !!! ولی واقعا همینطوره ! اونموقع که وقت داریم نمیخونیم یا اگه بخونیم کم میخونیم ( من که اینطوریم ! )
یه فیلم بود یکی دخترا رو تو فیسبوک و شبکه های اجتماعی گول میزد بعد یه جا که قرار میذاشتن می کشتشون !! یه دختره هم که نقش اول فیلم بود اینطوری اومده بود تو کلبه ی یارو ! بعد که اسیر شده بود تو اون حالت درموندگی و سختی تو جای جای فیلم به گذشته ـش فکر میکرد ( به صورت فلش بک ) ، خصوصا به بابابزرگش که چه روزایی خوبی باهاش داشت .
یادمه یه شب امتحان ، نمیدونم کدوم درس بود دقیقا مثل این دختره شده بودم !!! یعنی هر یه ربع به ربع میرفتم تو فکر !! که چه روزای خوبی داشتم و میتونستم به راحتی کتابو تموم کنم ولی همه فرصتارو از دست داده بودم !! حالا این به کنار . هر وقت میخوام درسو شروع کنم تمام غم دنیا که هرکسی واس خودش داره میاد سراغ آدم ؛ در گیری ها و مسائل و مشکلاتی که تا قبل این یه چیز آزاردهنده ای بودن موقع درس خوندن و فکر کردن بهشون غیر قابل تحمل میشن !! یعنی نابود میکنن آدمو !!! من اینطوریم ، امیدوارم شما مثل من نباشین !!!
اینجا ایران صدای منو از خونه ی خودم میشنویداسترس حاکم شده بر فضا
2ساعت تا شروع اولین امتحانم
همتون گرفتین خوابیدین
![]()
خوبه بهتون گفتم برام قرآن سر بگیرید ساعت 11 برای امتحانامیدوارم سوالات راحت باشه .
![]()
ما رفتیم برای نبرد غول صنعتی 2...... دعا کنید Game Over نشم و بتونم برم Next Level .
![]()
Last edited by Eblis 2011; 07-01-2013 at 08:55.
من این ترم برای دومین بار مدار الکتریکی رو برداشتم.ترم قبل استاد نامرد با اینکه هم میان ترم دادم هم حضور در کلاس داشتم بهم داد 3
امتحانش هم توی 1 روز با هوش مصنوعی بود...خلاصه افتادم
امیدوارم موفق باشید![]()
نه اسم كتاب امار و احتمالات مهندسي هست و 8 فصل داره....بدون حذفيات....بعضي از مباحثش با كتابي كه گفتي مشتركه.![]()
منم يه بار به لطف استادم و به خاطر 16 صدم افتادمولي خو ترم بعدش با الكترونيكي همزمان پاسشون كردم.
ميشه لطف كني وقتي كليد سوالات اومد، كليد رو بهم برسوني...براي دوستي مي خوام....ممكنه اينجا نمره تستي رو دير بزنن..
الان ابلیس () نشسته سر امتحان
ایشالله امتحانت رو خوب بدی
و لطف طراح های سوالات پیام نور شاملت نشه
منم ترم قبل تو یه درس خیلی خیلی سخت 4 واحدی به خاطر 2 صدم افتادمیعنی تا یه هفته خود خوری میکردم
آخه افتادن با این نمرات کم خیلی سوزاننده است
لااقل به خاطر یه نمره بیوفتی یه چیزی نه 2 صدم ناقابل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)