تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 684 از 905 اولاول ... 184584634674680681682683684685686687688694734784 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    متاسفانه مشکل هنوز پابر جاهست.
    من به یک مورد بسیار شک کردم. اون هم ترموستات هست
    ماشین وقتی اول صبح استارت میزنم مشکل نداره
    10 دقیقه بعد که گرم بشه این طور میشه
    آب از سر من گذشته دیگه....و کلی خرج اضافه کردم . این هم روش.
    میرم با یک ترموستات 76 درجه عوضش میکنم.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    متاسفانه مشکل هنوز پابر جاهست.
    من به یک مورد بسیار شک کردم. اون هم ترموستات هست
    ماشین وقتی اول صبح استارت میزنم مشکل نداره
    10 دقیقه بعد که گرم بشه این طور میشه
    آب از سر من گذشته دیگه....و کلی خرج اضافه کردم . این هم روش.
    میرم با یک ترموستات 76 درجه عوضش میکنم.
    ترموستات درجه پایین برای ماشین های نو خیلی خوب نیست اتفاقن ممکنه فن رو بیشتر به کار بندازه وم شکل شما برقی باشه
    فقط نذارید به هیچ وجه کسی سنسور اضافی برای فن ها بذاره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام. دوستان 2 هفته ایه که آب ماشین به نظرم خیلی سریع خالی میشه. قدیم ماه به ماه چک میکردم ولی الان هر روز که نگاه میکنم کامل خالی شده و باید حداقل 0.5 لیتر آب بریزم. البته ربطی به گرما نداره. چون سابفه نداشته. مشکل از کجاست؟ نشتی نداره. زیرشم آب جمع نمیشه. درجه گرما هم همیشه در حالت نرمال (یعنی پایینتر از وسط) هست.

یه سوال دیگه گاز کولر بعد 8 سال بزنم یا نه؟ نیازه؟ هزینش چقدره؟

متشکرم.
    Last edited by AqAqzZA; 09-08-2015 at 21:00.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام. دوستان 2 هفته ایه که آب ماشین به نظرم خیلی سریع خالی میشه. قدیم ماه به ماه چک میکردم ولی الان هر روز که نگاه میکنم کامل خالی شده و باید حداقل 0.5 لیتر آب بریزم. البته ربطی به گرما نداره. چون سابفه نداشته. مشکل از کجاست؟ نشتی نداره. زیرشم آب جمع نمیشه. درجه گرما هم همیشه در حالت نرمال (یعنی پایینتر از وسط) هست.

یه سوال دیگه گاز کولر بعد 8 سال بزنم یا نه؟ نیازه؟ هزینش چقدره؟

متشکرم.
    دوست عزیز ماشینتون چی هست ؟
    این مشکل که می گید اول ز همه مربوط به درب رادیاتوره
    سپس نشتی کوچک در جوینت ها که بخار شده و شما نمی تونید ریزشی ببینید
    تا برسه به جاهای خطرناک
    ولی واظب باشید کار دستتون نده
    در مورد گاز کولر با اینکه می گن هرسال یا دو سه سال باز شه و پیل تر عوض شه اما اگه بعد این 8 سال هنوز هم خیلی خوب جواب می ده به نظر من دستش نزنید که هیچی جای این کیفیت خوب رو نمی گیره و پشیمون می شید فقط بطور مرتب از اولن استفاده کنید تا سالم بمونه
    اما اگه واقعی و منظورم واقعی است که نیاز به سرویس و گاز داره حتمن گاز رو کامل خالی کرده بعد از تعویض بخار گیر و و سرویس و چک تمام اورینگ ها دوباره پاز جدید بزنید و از شارژ روی این پرهیز کنید

5. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز ماشینتون چی هست ؟
    این مشکل که می گید اول ز همه مربوط به درب رادیاتوره
    سپس نشتی کوچک در جوینت ها که بخار شده و شما نمی تونید ریزشی ببینید
    تا برسه به جاهای خطرناک
    ولی واظب باشید کار دستتون نده
    در مورد گاز کولر با اینکه می گن هرسال یا دو سه سال باز شه و پیل تر عوض شه اما اگه بعد این 8 سال هنوز هم خیلی خوب جواب می ده به نظر من دستش نزنید که هیچی جای این کیفیت خوب رو نمی گیره و پشیمون می شید فقط بطور مرتب از اولن استفاده کنید تا سالم بمونه
    اما اگه واقعی و منظورم واقعی است که نیاز به سرویس و گاز داره حتمن گاز رو کامل خالی کرده بعد از تعویض بخار گیر و و سرویس و چک تمام اورینگ ها دوباره پاز جدید بزنید و از شارژ روی این پرهیز کنید
    با تشکر از پاسخ شما. پژو پارس. متاسفانه من آگاهی فنی از ماشین ندارم. و بدتر از اون هنوز بعد این همه سال یه تعمیرکار منصف پیدا نکردم. درباره کولر والا با اینکه 8 ساله دست نخورده ولی خوبه. یعنی میزان خنک کردن و فشارش راضی کننده است. البته من (احتمالا به خاطر ذهنیتی اشتباه) از کولر خیلی خیلی خیلی کم استفاده میکنم. فکر میکنم ممکنه به موتور و خود ماشین فشار بیاد. اینه که استفاده در حد ماهی 2 3 بار بیشتر نیست. جای مطمئن و حسابی در تهران برای گاز کولر میشناسید؟ که اگر نیاز شد برم همونجا. چون خودم متاسفانه کوچکترین آشنایی ندارم.

7. این کاربر از AqAqzZA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ترموستات درجه پایین برای ماشین های نو خیلی خوب نیست اتفاقن ممکنه فن رو بیشتر به کار بندازه وم شکل شما برقی باشه
    فقط نذارید به هیچ وجه کسی سنسور اضافی برای فن ها بذاره
    سلام
    ECU خراب هست متاسفانه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    عزیزان پراید 111 مدل 91 زیمنس... نوع ECU میشه زیمنس 2 ؟؟
    پس این یورو 4 ها چی؟ از کجا بفهمیم این ECU مخصوص همین ماشین هست؟ چطور مدل ها تشخیص بدیم؟

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان پراید 87 دارم تو این ایام و فصول تو گرما فنش دیر خاموش میشه ولی قشنگ رو درجه وسط فن میکنه ولی زیاد طول میکشه خاموش بشه مثلا 5 الی 7 دقیقه اب وهمش هم میزان هست

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما. پژو پارس. متاسفانه من آگاهی فنی از ماشین ندارم. و بدتر از اون هنوز بعد این همه سال یه تعمیرکار منصف پیدا نکردم. درباره کولر والا با اینکه 8 ساله دست نخورده ولی خوبه. یعنی میزان خنک کردن و فشارش راضی کننده است. البته من (احتمالا به خاطر ذهنیتی اشتباه) از کولر خیلی خیلی خیلی کم استفاده میکنم. فکر میکنم ممکنه به موتور و خود ماشین فشار بیاد. اینه که استفاده در حد ماهی 2 3 بار بیشتر نیست. جای مطمئن و حسابی در تهران برای گاز کولر میشناسید؟ که اگر نیاز شد برم همونجا. چون خودم متاسفانه کوچکترین آشنایی ندارم.
    دوست گرامی هرچهقدر هم کم استفاده کنید ام در ماه حداقل دو بار 10 دقیقه چه تابستان و چه زمستان روشن کنید و اینکه شما این 8 سال رو خوب جواب داده با اینکه نظر فنی این هست که سرویس بشه اما با توجه به کیفیت جدید من باشم دست نمی زنم که پشیمانی به همراه دارد
    در مورد پرشیا به نظر من حتمن حتمن و خیلی سریع ترموستات رو عوض کنید اب رادیاتور همراه با ضد یخ مرغوب و تمامی بست ها و جویت ها رو هم چک کنید مخصوصن هوزینگ ترموستات و حتمن حتمن سالی یکبار سالم یا خراب ترموستات رو عوض کنی تا خیالتون راحت باشه این رو دوستانه جدی بگیرید که خیلی صرفش بالاست
    دو جا نشتی پیدا می کنه که پیدا نیست ولی آب کم میشه یکی پیچ هواگیری روی ترموستات و یکی سمت راست رادیاتور یک پیچ اون بالاست که کور کن معروفه و نشتی اونا به چیم پیدا نمی شه و مثل گاز خارج می شه و با عث کم شدن ب می شه

12. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان پراید 87 دارم تو این ایام و فصول تو گرما فنش دیر خاموش میشه ولی قشنگ رو درجه وسط فن میکنه ولی زیاد طول میکشه خاموش بشه مثلا 5 الی 7 دقیقه اب وهمش هم میزان هست
    در صورتی که همه چیز مرتب باشه دوست من و ترموستات هم مطمئن هستید که سالمه
    1- رادیاتور رو از برون بشویید که هوا رو خوب رد و بدل کنه و تعدل دما سرع بشه
    2- نکته بعدی فشنگی یا سنسور دمای فن هست که اگر از اون مدلیاست که این سنسور جدا داره ممکنه کثیف یا زنگ خوردگی (گچ) داشته باشه و درست نشون نده
    3- ممکنه ماشین زیادی گرم میشه اما درجه درست نشون نمی ده
    4- راه مناسب اینه که با دیاگ چک شه که دمای واقعی و زمان روشن شدن فن هم تنظیم بشه و هم خیالتون راحت بشه
    نکته آخر هم این که هوا بسیار گرم شده و این هم تبادل دما رو سخت تر می کنه اما ترموستات رو فراموش نکنید
    یک چک دیگه هم بگم اینکه ( البته یکی از نشانه های خرابی اینه که ماشین رو خاموش هم کنید فن روشن بمونه) وقتی حس می کنید فن دیگه دیر شده برا خاموش شده با احتیاط بدنه یا بالای رادیاتور رو چک کنید ببینید خیلی داغ هست یا نه
    اینطوری از گردش درست آب مطمین می شید
    همچنین در پراید تسمه پروانه شل نباشه

14. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •