دقیقا منم همین مشکل رو دارم ، کسی نیست بگه چرا این طوری میشه ؟
دقیقا منم همین مشکل رو دارم ، کسی نیست بگه چرا این طوری میشه ؟
راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو :نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب دوباره یاهو مسنجر.
شماعکس چنج کنید اول بعدش بزارین یاهو بازباشه بعدش یک سایت به وسیله اکسپلورر بازکنیدهروقت لود سایت کامل شد رو قسمت عکس کلیک کنید بعد درست میشه![]()
دستتون درد نکنه ، من یه مشکل دیگه هم دارم و اونم اینه که نمی تونم اد کنم ، یعنی اخر کار موقع فینیش ، یه پیغام نوشته میشه و اون شخص مورد نظر به اد لیستم اضافه نمیشه .
چه پیغامی میده؟نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا فقط برا بعضی از ای دی ها میداد ولی الان برا هر ای دی این پیغام میاد :
![]()
مشکل از شبکه اینترنت شما هستنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ISP بیشتر این مشکلات بروز میکنه و معمولا با تغییر IP برطرف میشه
سلام دوستان
يه سوال تكراري دارم ولي من هنوز واسه اين سوال و بهتره كه بگم واسه مشكلي كه دارم جوابي پيدا نكردم
چرا وبكم توي ياهو صفحه سياه نشون ميده در حالي كه توي ويندوز تصوير دارم / مشكل از ويروس نيست چون آنتي ويروس آپديت دارم
ويندوزمم عوض كردم مشكل حل نشد / برنامه ي SplitCam رو هم دان كردم نصب كردم بازم مشكل حل نشد
هر چي ورژن ياهو هم داشتم نصب كردم بازم فرقي نكرد الانم ورژن 10 رو نصب دارم
اگر دوستان راه حلي واسه اين مشكل من دارن خوشحال ميشم كه بهم بگن
از همكاريتونم تشكر ميكنم
باید در تنظیمات وبکم سورس خودتون رو درست انتخاب کنید. یعنی وبکم شما به عنوان سورس انتخاب شده باشه. من خودم قبلا این مشکل رو داشتم که خیلی زود وقتی وارد تنظیمات وبکم شدم این مشکل حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)