بعد از ویروس یابی درایو های سیستم باز نمیشد و این پیغامو میداد
this file dose not have a program associated with it for performing this action.creat an association in the folder option control panel
مشکل چیه؟
بعد از ویروس یابی درایو های سیستم باز نمیشد و این پیغامو میداد
this file dose not have a program associated with it for performing this action.creat an association in the folder option control panel
مشکل چیه؟
حجم کنونی آخرين نسخه اينترنت سکوريتی تا اين لحظه حدود 140mb هست، تا زمانی که حجم آپديت کامل نشه فايلي در پوشه Update ظاهر نميشه..
با سلام خدمت دوستان.
مشکل من با kis 2010 این هست که یه کرکی رو هی گیر میده و بدونه اینکه بپرسه پاک میکنه(میخوره). و وقتی که neutralize رو میزنم بعد skip رو ، دوباره باز پاک میکنه.
حالا از دوستان میخواستم بپرسم راهی داره که به این کرک ما گیر نده و اصلا بیخیالش بشه ،چون اولین بارم هست که از kis استفاده میکنم
آنتی ویروس قبلیم avira بود که راحت گزینه ای داشت که میزدم و میگفتم به این فایل گیر نده(جون مادرت نخورش)
ممنون میشم یه عزیزی ما رو راهنمایی کنه.
![]()
Last edited by yahyqazmis; 13-03-2010 at 23:31.
ممنون از راهنمایی
ولی با سرعت 512 سی دقیقه حدود 2 الی3 مگ دانلود میکنه
همین الان امتحان کردم
تنظیم خاصی داره که باید انجام بدم؟
مرسی
نه دوست عزيز غير از مطالبی که گفتم هيچ تنظيمی نداره، البته سرعت آپديت سرور های کسپرسکی نسبتا پايين هست،
هر کدوم از برنامه هایی که دوست ندارید به نت وصل بشن رو در اینجا باز کنید. روی علامت ضربدر کلیک کنید و هر 3 تیک سبز رنگ رو deny کنید. همین.
به این شکل
![]()
شما وارد folder options بشید و این این تیک دیدن فایل های هیدن رو بگذارید و تیک فایل های سیتمی رو بردارید مثل این شکل.
سپس از ادرس بار بالای مای کامپیوتر وارد درایو بشد. مثلا برای درایو d میشهرو بزنید و وارد بشید. در همون قسمت هرچی فایل به اسم autoran.inf , و یا با فرمت ini بود رو پاک کنید. یک بار سیستم رو ریست کنید چند لحظه بعد درست میشه
موفق باشید
میشه این اپدیت رو بگید یعنی چی 140 mb برای چی هست؟
kis 9.0.0.736 مجموع اپدیتش الان 24 مگ هست همین لحظه.
Last edited by Dr Hannibal; 13-03-2010 at 14:28.
سلام . سوالی داشتم که ممنون میشم اگه جواب بدید. میخواستم بپرسم که آیا در نسخه 2010 هم حالت "تریال" که امکان استفاده به مدت 1 ماه و به صورت رایگان رو میده وجود داره ؟ و اگه هست آیا وقتی ما از این حالت استفاده می کنیم هیچ تفاوتی با اینکه مثلا یک نسخه اریجینال رو خریداری و استفاده می کنیم ندارد ؟
بله نسخه 30 روزه وجود داره.
خیر تفاوتی بین نسخه های 30 روزه و خریداری شده وجود ندارند. تنها تفاوتشون در مدت زمان استفاده ازشون هست وگرنه از لحاظ کارایی, آپدیت دیتابیس و عملکرد تفاوتی وجود نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)