تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 684 از 737 اولاول ... 184584634674680681682683684685686687688694734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انشالا بهترین هارو سوار بشید.
    خوب بین 405 و 206 باید بگم یه مورد رو مشخص نکردین.
    بین 405 با 206 تیپ 2 من پژو 405 با موتور TU5 رو پیشنهاد میدم
    اما اگر قصد خرید SD V8 یا V9 یا تیپ 5 یا تیپ 6 رو داشته باشید به مراتب 405 انتخابش سخت میشه.
    البته 405 از نظر جادار بودن از تمام 206 ها برتر هست اما از نظر امکانات نه.

سوزوکی رو فعلا فقط از طریق شرایط سود مشارکتی شرکت میتونید انتخاب کنید که تحویلش چند ماه طول
    میکشه
    ممنون
    ببینید من سمند رو می خوام بفروشم چون بعد از 1 سال سواری واقعا دلم رو زده. اصلا توش احساس راحتی نمی کنم. هر روز یه جاش مشکل داره و باید تعمیر شه. گیربکسش هم که باید باهاش کشتی بگیری تا یه دنده رو جا بزنی. مخصوصا دنده 1ش رو. ماشالا بنزین خوره هم که داره. هفته ای 40000 تومان پول بنزین میدم و باک خالیش رو پر می کنم. از خونمون تا سینما آزادی میرم 1 خط و نصفی تقریبا از بنزینش میره. نمی خوام ماشین بعدی که می خوام بگیرم مثل این باشه که بعد از 1 سال واقعا دلم رو بزنه و باز بخوام بفروشمش! می خوام یه ماشین نرم باشه. روی دست اندازها و سرعت گیرها مثل سمند خشک نباشه. مصرفش کم باشه. جادار بودن زیاد مهم نیست. کیفیت برام مهمه. اصلا از این تیپ های 206 هم چیزی نمی دونم. ولی از 206 صندوقدار خوشم نمیاد. 206 معمولی بهتره. زیبایی ماشین هم برام مهمه که به نظرم 206 خیلی نسبت به 405 اسپرت تر و زیباتره. ولی باز اگر کیفیت خوب باشه از زیبایی و این حرفا میشه گذشت. امنیتش بالا باشه که خیلی برام مهمه. یکی از مزیت های سمند اینه که بدنه خوب و محکمی داره و ترمز ABS داره که ماشین رو سریع نگه میداره. مخصوصا تو روزای بارونی. ترمز ABS برام خیلی اهمیت داره. قیمتش هم تا 15 یا حداکثر 16 میلیون باشه نهایت. نمی خوام واسه یه ماشین ایرانی بیشتر از این هزینه کنم. حالا شما چی پیشنهاد میدین؟!

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون
    ببینید من سمند رو می خوام بفروشم چون بعد از 1 سال سواری واقعا دلم رو زده. اصلا توش احساس راحتی نمی کنم. هر روز یه جاش مشکل داره و باید تعمیر شه. گیربکسش هم که باید باهاش کشتی بگیری تا یه دنده رو جا بزنی. مخصوصا دنده 1ش رو. ماشالا بنزین خوره هم که داره. هفته ای 40000 تومان پول بنزین میدم و باک خالیش رو پر می کنم. از خونمون تا سینما آزادی میرم 1 خط و نصفی تقریبا از بنزینش میره. نمی خوام ماشین بعدی که می خوام بگیرم مثل این باشه که بعد از 1 سال واقعا دلم رو بزنه و باز بخوام بفروشمش! می خوام یه ماشین نرم باشه. روی دست اندازها و سرعت گیرها مثل سمند خشک نباشه. مصرفش کم باشه. جادار بودن زیاد مهم نیست. کیفیت برام مهمه. اصلا از این تیپ های 206 هم چیزی نمی دونم. ولی از 206 صندوقدار خوشم نمیاد. 206 معمولی بهتره. زیبایی ماشین هم برام مهمه که به نظرم 206 خیلی نسبت به 405 اسپرت تر و زیباتره. ولی باز اگر کیفیت خوب باشه از زیبایی و این حرفا میشه گذشت. امنیتش بالا باشه که خیلی برام مهمه. یکی از مزیت های سمند اینه که بدنه خوب و محکمی داره و ترمز ABS داره که ماشین رو سریع نگه میداره. مخصوصا تو روزای بارونی. ترمز ABS برام خیلی اهمیت داره. قیمتش هم تا 15 یا حداکثر 16 میلیون باشه نهایت. نمی خوام واسه یه ماشین ایرانی بیشتر از این هزینه کنم. حالا شما چی پیشنهاد میدین؟!

تا 16 میلیون تومان فقط پژو 206 تیپ 2 که با تمام ملاک های شما همخوانی داره

3. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام خسته نباشید

تقریبا میشه گفت یک ماهی میشه ما قصد خرید اتومبیل داریم ولی اختلاف مانع میشه بحث بین من و خانواده...
    و موضوع اصلی ما بین دو مدل اتومبیل هستش ...

ملاک های اصلی برای کلمون
    مصرف کمتر امنیت بیشتر هستش که امنیت اولویت بالایی داره

من شخصا میگم که با ریو موافقم
    ولی خانواده میگن سمند
    می خواستم از اهل فن بپرسم که کدوم رو پیشنهاد میکنید و نظر شما رو هم بدونم....

مواردی که باعث میشه من با سمند مخالف باشم...
    اول این که مصرفش انقدرها که روش نوشته مطابقت نداره و زیاد میزنه
    بعد ایرادات فنی زیادی رو تازگیا بروز داده و با چند تعمیرکار و دوست اشنایی که صحبت میکردم همشون گله داشتند که سمند
    زود به زود به تعمیر اورده میشه مخصوصا جدید ها...

اما چیزی که باعث شده خانواده بیشتر به با سمند موافق باشن
    امنیتش هستش که میگن با توجه به هیکل و این حرفاش امنیتش هم بالا خواهد بود...
    ایا واقعا این طوریه امنیت سمند بالاست نسبت به ریو..؟
    و مصرف یک سمند چقدری هستش یک سمند LX..?

و د رکل هم دوستان بین ریو و سمند کدوم رو میپسندن..؟
    و این که ایا ریو هم سیستم کیسه هوا و ترمز abs داره..؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پژو 206 تيپ 2 با ترمز ABS و ايربگ - كلاس 22 (قیمت 15,080)
    پژو 206 تيپ2 سفارشي با ABS و دو ايربگ - كلاس 23 (قیمت 15,700)
    پژو 206 تيپ 2 با ترمزABS و 2ايربگ با پك لوك - كلاس (قیمت 15,790)
    الان این مدلا چه فرقی با هم دارن؟! من تو سایت ایرانخودرو دارم می بینم مشخصاتشون یکیه؟!

اینم لینک سایت ایرانخودرو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خسته نباشید

تقریبا میشه گفت یک ماهی میشه ما قصد خرید اتومبیل داریم ولی اختلاف مانع میشه بحث بین من و خانواده...

ملاک های اصلی برای کلمون

ولی خانواده میگن سمند

بعد ایرادات فنی زیادی رو تازگیا بروز داده و با چند تعمیرکار و دوست اشنایی که صحبت میکردم همشون گله داشتند که سمند

مرسی
    برو پست های قبلی من رو بخون! 1 ساله سمند دارم زده شدم ازش انقدر آشغاله این ماشین. منم خانوادم هی می گفتن سمند. سمند خریدم و الان اونا هم پشیمونن و می خوام بفروشمش. فقط امنیتش بالاست. بقیه چیزاش آشغاله. گیربکسش داغونه. باید کشتی بگیری تا دنده رو جا بزنی. مصرفش وحشتناکه. از خیابون آفریقا تا سینما آزادی 1 خط و نصفی بنزین میره. تقریبا میشه 18 لیتر. هر روزم یه جاش مشکل داره و باید تعمیر شه. ماشین کاملا خشک روی دست انداز ها. کلا اذیتت می کنه. این تجربه یک ساله منه از سمند. بی خیال سمند شو...

7. 2 کاربر از MojiOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام خسته نباشید

ملاک های اصلی برای کلمون

ولی خانواده میگن سمند

مرسی
    ریو اگه ایربگ داشته باشه از سمند خیلی بهتره.کیفیت بالاتر قطعات و همینطور مونتاژ بهتر از امتیازات ریو نسبت به سمند هست.شتاب و سرعت بیشتری دارد در ضمن مصرف سوختش کمتر از سمند هست.

---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------

برو پست های قبلی من رو بخون! 1 ساله سمند دارم زده شدم ازش انقدر آشغاله این ماشین. منم خانوادم هی می گفتن سمند. سمند خریدم و الان اونا هم پشیمونن و می خوام بفروشمش. فقط امنیتش بالاست. بقیه چیزاش آشغاله. گیربکسش داغونه. باید کشتی بگیری تا دنده رو جا بزنی. مصرفش وحشتناکه. از خیابون آفریقا تا سینما آزادی 1 خط و نصفی بنزین میره. تقریبا میشه 18 لیتر. هر روزم یه جاش مشکل داره و باید تعمیر شه. ماشین کاملا خشک روی دست انداز ها. کلا اذیتت می کنه. این تجربه یک ساله منه از سمند. بی خیال سمند شو...
    دقیقا پسر داییم همین حرفا را درمورد سمند میزنه.سورن دارن همیشه از مصرف سوختش و پایین بودن کیفیت قطعاتش میناله.وقتی میگفت مصرفش خیلی بالاست باور نمیکردم الان دوستان که میگن مصرفش زیاده باور میکنم.

9. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

206تیپ2 با ایربگ و ای بی اس 800/14تومن هست.شما500تومن دیگه بذار رو پولت .206تیپ5 که یه ماشین فول آپشن و خوبی هست را میتونی بگیری.موتور 1600- 16سوپاپ-110 اسب بخار قدرت- کولر اتوماتیک-ای بی اس- دو ایربگ-چهار چرخ دیسکی و.......کلا بهترین ماشین زیر 20تومن 206تیپ5 هست. البته ریو و ال90فول هم گزینه های خیلی خوب هستن.اگه میتونی با قیافه ال90 کنار بیای ماشین خوبیه.

11. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دوستان ایرتویا کمری 2009 صفر رو با شرایط 40 نقد بقیه 12 تا چک 1 تومنی داره میده کلا میشه 52 به نظر شما ارزش خرید داره یا 2009 کارکرده بگیرم قیمتش چجوریه؟افتش کمتر نیست موقع فروش؟

ایر تویا خیلی پرو تشریف داره!چه خبره ماشین 2009 را52تومن میخوان بدن؟الان داریم میریم تو سال2012یعنی اینا مال 4سال پیش هستن.شما بهشون بگو 28تومن بیشتر نمیدم.ارزش ماشینشون الان 28تومن نیست.
    معلوم که افت قیمت داره.هر جا بری واسه فروش بابت هرسال که ازش گذشت 4الی5میلیون از قیمت ماشین کم میشه.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام خسته نباشید

ملاک های اصلی برای کلمون

ولی خانواده میگن سمند

مرسی

دوست من با توجه به ملاک های شما

سمند LX EF7 میتونه مناسب باشه براتون هم ایربگ راننده داره هم ABS
    مصرف کم و قدرت مطلوب.

---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------

دوست من شما موتور سمندتون XU7 هست که موتوری پر مصرف و کم بازده محسوب میشه
    به مراتب موتور EF7 خیلی به صرفه تر هست.

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

پژو 206 تيپ 2 با ترمز ABS و ايربگ - كلاس 22 (قیمت 15,080)
    پژو 206 تيپ2 سفارشي با ABS و دو ايربگ - كلاس 23 (قیمت 15,700)
    پژو 206 تيپ 2 با ترمزABS و 2ايربگ با پك لوك - كلاس (قیمت 15,790)
    الان این مدلا چه فرقی با هم دارن؟! من تو سایت ایرانخودرو دارم می بینم مشخصاتشون یکیه؟!

اینم لینک سایت ایرانخودرو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کلاس بندی ماشین های داخلی فقط جنبه تبلیغاتی داره و بس
    شما همون 206 تیپ 2 معمولی رو انتخاب کن که خیالت بابت همه چیز راحت باشه
    و انشالا بعدا اگر خواستی دوباره ماشینت رو عوض کنی مشتریش باشه.
    مردم ایران برای پک لوک و این چیزا پول اضافی نمیدن

---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

[/B]
    ایر تویا خیلی پرو تشریف داره!چه خبره ماشین 2009 را52تومن میخوان بدن؟الان داریم میریم تو سال2012یعنی اینا مال 4سال پیش هستن.شما بهشون بگو 28تومن بیشتر نمیدم.ارزش ماشینشون الان 28تومن نیست.
    معلوم که افت قیمت داره.هر جا بری واسه فروش بابت هرسال که ازش گذشت 4الی5میلیون از قیمت ماشین کم میشه.

کمری مدل 2009 اگر با 28 میلیون تومان پیدا کردین با من تماس بگرین.البته مثل همین که الان تو نمایندگی باشه و شما قیمت 28 میلیون تومان میدینا
    من 30 میلیون تومان نقدی از شما میخرم.

14. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من با توجه به ملاک های شما

سمند LX EF7 میتونه مناسب باشه براتون هم ایربگ راننده داره هم ABS
    مصرف کم و قدرت مطلوب.

---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------

دوست من شما موتور سمندتون XU7 هست که موتوری پر مصرف و کم بازده محسوب میشه
    به مراتب موتور EF7 خیلی به صرفه تر هست.
    مصرفش به کنار. کیفیت ماشین چی؟!
    - گیربکس داغون
    - کاملا خشک روی دست اندازها و سرعت گیرها
    - هر روز نیاز به تعمیر
    - ...
    1 سال سوار سمند شدم که دارم این ها رو می گم. این ماشین واقعا بیخوده. هر کسی بخره 100% پشیمون میشه از خریدش. باور کنید پیکان مدل 54 از سمند خیلی بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •