ممنون
ببینید من سمند رو می خوام بفروشم چون بعد از 1 سال سواری واقعا دلم رو زده. اصلا توش احساس راحتی نمی کنم. هر روز یه جاش مشکل داره و باید تعمیر شه. گیربکسش هم که باید باهاش کشتی بگیری تا یه دنده رو جا بزنی. مخصوصا دنده 1ش رو. ماشالا بنزین خوره هم که داره. هفته ای 40000 تومان پول بنزین میدم و باک خالیش رو پر می کنم. از خونمون تا سینما آزادی میرم 1 خط و نصفی تقریبا از بنزینش میره. نمی خوام ماشین بعدی که می خوام بگیرم مثل این باشه که بعد از 1 سال واقعا دلم رو بزنه و باز بخوام بفروشمش! می خوام یه ماشین نرم باشه. روی دست اندازها و سرعت گیرها مثل سمند خشک نباشه. مصرفش کم باشه. جادار بودن زیاد مهم نیست. کیفیت برام مهمه. اصلا از این تیپ های 206 هم چیزی نمی دونم. ولی از 206 صندوقدار خوشم نمیاد. 206 معمولی بهتره. زیبایی ماشین هم برام مهمه که به نظرم 206 خیلی نسبت به 405 اسپرت تر و زیباتره. ولی باز اگر کیفیت خوب باشه از زیبایی و این حرفا میشه گذشت. امنیتش بالا باشه که خیلی برام مهمه. یکی از مزیت های سمند اینه که بدنه خوب و محکمی داره و ترمز ABS داره که ماشین رو سریع نگه میداره. مخصوصا تو روزای بارونی. ترمز ABS برام خیلی اهمیت داره. قیمتش هم تا 15 یا حداکثر 16 میلیون باشه نهایت. نمی خوام واسه یه ماشین ایرانی بیشتر از این هزینه کنم. حالا شما چی پیشنهاد میدین؟!