اخه با این پول که نمیشه همچی رو با هم داشت شما اگر 300 بوجه بزاری بهترین چیز رو معرفی میکنم
SX200 یا SX210
sony و canon و fujifilm + دوربین های Panasonic (البته نه تو ایران)
خواهش میکنم
شما هنوز قیمت و نیازتون رو عرض نکردید؟؟
اخه با این پول که نمیشه همچی رو با هم داشت شما اگر 300 بوجه بزاری بهترین چیز رو معرفی میکنم
SX200 یا SX210
sony و canon و fujifilm + دوربین های Panasonic (البته نه تو ایران)
خواهش میکنم
شما هنوز قیمت و نیازتون رو عرض نکردید؟؟
بابا من که می خوام تو همین رنج قیمت بگیرم اینهمه دوربین تو این قیمتها هست
واسه خنده اینا رو تولید نکردن که, من واسه عکسها و فیلمهای خونوادگی میخوام شما همچی میگی با این پول نمیشه
پس اینهمه امکانات معرفی شده چیه؟ من کیفیت عکس اولویت اوله و دوم کیفیت فیلمبرداری و زوم ,
این رو میدونم که واسه کالای بهتر باید پول بیشتری پرداخت ولی من نیاز آنچنانی ندارم
هر از چندی که آدم مسافرت بره یا بخواد عکس خونوادگی بگیره می خوام.
با تشکر
سلام
در مورد دوربین Canon sx20 سوال داشتم
می خواستم ببینم باتری قلمی این مدل دوربین مشکلی بوجود نمیاره ؟ زود شارژ خالی نمیکنه ؟
چون قبلا Creative 880 داشتم و اون هم باتری قلمی داشت که با 2-3 بار استفاده از فلش ، زود شارژ خالی میکرد و خلاصه این باتری ها خیلی دردسر داشتن
می خواستم ببینم یک بار شارژ باتری برای گرفتن چه تعداد عکس با فلش جوابگو هست ؟
و آیا این دوربین با پورت USB هم قابل شارژ هست یا نه ؟
مرسی
چرا میزنی
من گفتم با این پول نمیشه همه نیاز هاتون رو براورده بکنید
SX120 با 200 تومن بهترین چیزه کیفیت خوب و زوم خوب اما فیلم VGA داره بدون زوم
نه اما قلمی چیزه جالبی نیست,اگر باطری استاندارد باشه نه
من به جای sx20 دوربین HS10 یا FZ35 رو پیشنهاد میکنم
هیچ دوربینی با USB شارژ نمیشه
مرسی دوست من
من خودم sx210 رو تصمیم داشتم بخرم امامردد بودم راستش قبل این دوربین g11 رو دیده بودم و دوربین خیلی مناسبیه تو کامپکت ها اما نمی دونم چقدر میتونم ازش استفاده لازم رو بکنم نظرت در مورد g11 چیه؟
راستی sx210 رو با کدوم گارانتی بگیرم تو فروم دیدم که خیلی ها ایده آل رو پیشنهاد میکنن تو سایت آفومار زده 288 تومن
از آفومار بگیرم یا ایده آل؟در ضمن دوربین ها که اصل و تقلبی ندارن که؟ با چه قیمتی بگیرم مناسبه؟
سلام به همه دوستان.
من یه کاربر آماتورم که 350 نهایتا 400 بیشتر نمیتونم هزینه کنم.به عکاسی علاقه دارم و دوست دارم به مرور یه کم حرفه ای تر دنبال کنم.
اولویت هام رو به ترتیب واستون میگم:
1-کیفیت عکس(طبیعی و زنده بودن عکسها-کیفیت رنگ-نویز کمتر....)و نه صرفا مگاپیکسل.
2-قابلیت فیلم برداری HD با کیفیت مناسب.
3-زوم مناسب.
4-کیفیت مناسب عکاسی از اجسام در حال حرکت.
اگه ممکنه با این مشخصات دو سری مدل معرفی کنید.یکی با تنظیمات تقریبا کامل دستی و یکی هم تنظیمات دستی بدون اهمیت(مهم نیست تنظیمات دستی داشته باشه یا نه)
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید![]()
سلام به همه دوستان.
من یه کاربر آماتورم که 350 نهایتا 400 بیشتر نمیتونم هزینه کنم.به عکاسی علاقه دارم و دوست دارم به مرور یه کم حرفه ای تر دنبال کنم.
3-زوم مناسب.
اگه ممکنه با این مشخصات دو سری مدل معرفی کنید.یکی با تنظیمات تقریبا کامل دستی و یکی هم تنظیمات دستی بدون اهمیت(مهم نیست تنظیمات دستی داشته باشه یا نه)
سلام به همه دوستان.
3-زوم مناسب.
با سلام اساتید و دوستان گرامی من 2 سالی هست که g9 canon استفاده میکنم وتا حد زیادی هم راضیم حالا با امدن مدلهای جدید مثل g11 یا fz35 یا مدلهای دیگر ایا بنظر شما لازمه که دوربینو عوض کنم یعنی کیفیت وکارایی مدلهای جدید به اندازه کافی تغییر کرده؟ ضمنا برای کارهای حرفه ای هم نیست لطفا راهنمایی کنید .
سلام
اگر قصد حرفه ای تر دنبال کردن دارید باید به فکر تنظیمات دستی هم باشید
من به شما SX20 که 400 تومنه و یا FZ35 و HS10 که 450 تومن میشن رو معرفی میکنم
همه اینا بزرگ هستند (نه خیلیییی)
خیر فکر نکنم لازم باشه مکر زوم بیشتر و فیلم HD بخواهید که به شما برمیگرده![]()
Last edited by ELSIN; 12-09-2010 at 00:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)