تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 684 از 2376 اولاول ... 18458463467468068168268368468568668768869473478411841684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

جبارى ۴۰ ميليون جريمه مى شود
    مجتبى جبارى هافبك استقلال به دليل پاس نشدن چك خود چند روزى است در تمرينات شركت نمى كند و همين امر باعث ناراحتى شديد امير قلعه نويى سرمربى اين تيم شده است. طبق شنيده هاى ما اگر مشكل جبارى حل شود و وى در تمرينات حاضر شود به احتمال فراوان از سوى سرمربى با جريمه ۴۰ ميليون تومانى مواجه خواهد شد. اين تصميم به صلاحديد قلعه نويى و بيشتر براى حفظ آرامش و نظم در تيم گرفته شده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دنياى وارونه باشگاهدارى در ايران
    وقتى مديرعامل ، عضو هيأت مديره را انتخاب مى كند...
    اظهارات واعظى آشتيانى مديرعامل جديد باشگاه استقلال جاى تأمل و بررسى فراوان دارد. ايشان كه با قاطعيت هر چه تمام تر دو شغله بودن را ايراد نمى داند و بر حضور توأمان در فدراسيون دوچرخه سوارى و باشگاه استقلال اصرار دارد، مى گويد من على انصارى را به هيأت مديره استقلال بردم و هدف ما از جذب ايشان ايجاد راهكارهاى اقتصادى است تا بتوانيم مشكلات اقتصادى را حل و فصل كنيم. به فرض كه حضور على انصارى در استقلال مفيد بوده و به فرض كه او گمشده استقلال باشد، سؤال اينجاست كه مگر يك مديرعامل و يا يك عضو هيأت مديره مى تواند يك عضو ديگر را با خوش بياورد؟ واعظى آشتيانى مى گويد من تا روز حضورم در استقلال نمى دانستم مديرعامل مى شوم. به فرض كه اين ادعا هم درست باشد اما چه كسى از او خواسته بود كه با خودش يك عضو ديگر هيأت مديره را هم بياورد؟ طبق قانون اين فقط رئيس مجمع است كه مى تواند اعضاى هيأت مديره را تعيين كند. رئيس مجمع استقلال هم با توجه به حكمى كه محمد على آبادى داد، مسعود زريبافان است اما اين طور كه واعظى آَشتيانى مى گويد على انصارى را او به استقلال برده نه زريبافان!
    مسعود زريبافان در مصاحبه اى مدعى شده بود كه فتح الله زاده را بر كنار كرده تا نگرانى هواداران استقلال برطرف شود. البته ما حامى فتح الله زاده نيستيم و اگر آرشيو روزنامه را مطالعه كنيد مى بينيد كه حجم انتقاداتمان از او زياد هم بوده اما به هر حال خلاف ادعاى آقاى زريبافان در نظرسنجى برنامه ۹۰ كه حدود ۸۰۰ هزار شركت كننده داشت ثابت شد و ۷۹ درصد مردم بركنارى امثال كاشانى و فتح الله زاده و كلاً تغييرات مداوم در پرسپوليس و استقلال را كارى اشتباه قلمداد كردند. پس معلوم مى شود كه در ماجراى فتح الله زاده هم بحث نگرانى مردم مطرح نبوده و گرنه مى شد صداى اعتراضات مردم را مثلاً بعد از دربى يا بعد از نيم فصل شنيد و سپس فتح الله زاده را كنار گذاشت.
    اينكه مديرانى چون هدايتى و انصارى وارد هيأت مديره شوند فى نفسه بد نيست اما بايد ديد آنها چرا مى آيند و قرار است چه كار كنند. اگر قرار باشد آنها حتى نتوانند اسپانسر بياورند كه هيچ فايده اى ندارد. روزى حسين هدايتى گفت: تا وقتى من هستم پرسپوليس نيازى به اسپانسر ندارد چرا كه خودم هزينه ها را مى پردازم اما بعداً همان هدايتى تأكيد كرد كه اگر ۵۱ درصد سهام را به من ندهند تمام پول هايم را پس مى گيرم. اين مسأله قبل از هر چيز نشان مى دهد كه ما اساساً امثال هدايتى و انصارى را بدون تفكر و بدون برنامه وارد هيأت مديره مى كنيم يعنى چون واعظى آشتيانى رابطه خوبى با انصارى دارد او را به استقلال وصل مى كند و احتمالاً مشابه همين اتفاق هم در پرسپوليس براى حسين هدايتى افتاده است اما چقدر خوب بود اگر به فرض از روز اول سازمان قراردادى با اين مديران مى بست و مثلاً در قبال دريافت ۳ ميليارد تومان در سال اجازه استفاده از اسپانسرهاى خاص را به آنها مى داد. طبعاً با ۳ ميلياردى كه امثال هدايتى و انصارى مى آورند حداقل ۶۰ درصد از مشكلات مالى تيم هاى پر طرفدار تهرانى حل مى شود و اين مسأله در نوع خود اهميت فوق العاده اى دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اميرآبادى: خوشحالم كه بيك زاده گل زد!

مهدى اميرآبادى هافبك استقلال معتقد است اين تيم راه آهن را به راحتى شكست مى دهد. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    •بازى با راه آهن را چطور مى بينيد؟
    - بازى سختى است. راه آهن از تيم هاى قديمى و پر قدرت ليگ است. فكر مى كنم كار مشكلى را پيش رو داريم.
    • از شرايط خودتان صحبت كنيد؟
    - شكر خدا اين هفته تمرينات خوبى را پشت سر گذاشتم و آماده بازى هستم.
    • هفته گذشته بازى نكرديد علت خاصى داشت؟
    - نظر كادرفنى بود. ايشان صلاح دانستند به ميدان نروم.
    • ناراحت نيستيد؟
    - خب هر بازيكنى دوست دارد بازى كند اما خب ديديد نفراتى كه در زمين بودند توانستند ۶ گل به ثمر برسانند.
    • انتظار زدن ۶ گل را داشتيد؟
    - گل اول ما باعث شد شيرازه آنها از هم بپاشد و گل هاى بعدى را دريافت كنند.
    • با عملكرد خوب بيك زاده و زدن گل، كار شما سخت نيست؟
    - خوشحالم كه بيك زاده گل به ثمر رساند. البته موقعيت استقلال مهمتر است.
    • دربى را چطور پيش بينى مى كنيد؟
    - هنوز تا دربى زمان بسيارى مانده است. اول بايد راه آهن را شكست دهيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خسرو حيدرى:
    مى خواهم براى استقلال گلزنى كنم

خسروحيدرى هافبك استقلال معتقد است اين تيم امسال مى تواند به قهرمانى ليگ برتر برسد. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • بازى با استقلال اهواز چطور بود؟
    - بازى سختى بود. ما نتوانستيم قدر موقعيت ها را بدانيم و برنده شويم.
    • استقلال اهواز ضعيف نبود؟
    - ما خيلى قوى بوديم. مگر همين استقلال اهواز از مس ۴ تا نخورد.
    • اين پيروزى ها تداوم دارد؟
    - بله، مطمئن باشيد در همه ديدارها با اختلاف چند گل برنده خواهيم شد. خود من از اين هفته گلزنى را شروع خواهم كرد.
    • بازى با راه آهن را چطور مى بينيد؟
    - به نظر من راه آهن از تيم هاى پرقدرت ليگ است كه هميشه در كارهاى دفاعى موفق عمل مى كند اما ما نياز مبرم به برد داريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مجيدى : اگر بازى كنم ، باز هم گل مى زنم

فرهاد مجيدى كاپيتان استقلال در ديدار قبلى اين تيم مقابل استقلال اهواز توانست ۲ گل زيبا به ثمر رساند. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • بازى با استقلال اهواز چطور بود؟
    - بازى خوبى بود. ما توانستيم در اين ديدار از فرصت هاى خود نهايت استفاده را ببريم و برنده از زمين خارج شويم.
    • انتظار زدن ۶ گل را داشتيد؟
    - ما در اين ديدار خيلى خوب بازى كرديم. حقمان برد با تعداد گل بالا بود. ما در ديدارهاى قبلى هم فرصت گلزنى زيادى داشتيم اما با بدشانسى از دست مى رفت.
    • فكر مى كنيد بتوانيد اين بردها را تداوم ببخشيد؟
    - صد در صد. تلاش مى كنيم اين بردها را ادامه دهيم تا به صدر جدول نزديك شويم.
    • بازى با راه آهن را چطور مى بينيد؟
    - بازى سختى است. ما براى جبران ناكامى هاى ابتداى فصل بايد در اين ديدار هم پيروز شويم.
    • مى توانيد ۲ گل هفته قبل خود را تكرار كنيد؟
    - شما مطمئن باشيد اگر به ميدان بروم باز هم گلزنى خواهم كرد.
    • هفته گذشته مصاحبه اى از قول شما چاپ شده بود مبنى بر اينكه پايم به گلزنى باز شد.
    - من اصلاً چنين مصاحبه اى نكرده بودم. تكذيب مى كنم. من بازيكن باتجربه اى هستم و هيچ وقت اين طورى مصاحبه نمى كنم.
    • دربى را چطور پيش بينى مى كنيد؟
    - بازى سختى است اما ما ابتدا بايد راه آهن را شكست دهيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از صنعت مبل تا باشگاهدارى
    استقلال راه را اشتباه مى رود

مديرى كه گفته مى شود در متحول كردن صنعت مبل نقش عمده اى را ايفا كرده احتمالاً بايد توجيه شود كه دنياى مبل سازى و طراحى با دنياى بى رحم فوتبال در تضاد است. تحول در صنعت مبل، كارى است كه شايد از دست خيلى ها ساخته باشد اما اداره كردن يك باشگاه پرطرفدار از آن مشاغل پرمخاطره و پرريسك است كه شايد بهترين طراح مبلمان دنيا هم نتواند براى يك روز، فوتبال را تحمل كند. باشگاه استقلال با اين بهانه از يك مدير وابسته به دنياى تجارت دعوت به همكارى مى كند كه وضعيت مالى باشگاه سر و سامان تازه اى پيدا كند. با اين همه مشخص نيست هيأت مديره استقلال از لحاظ راهبردى و مسائل استراتژيك چه برنامه هايى براى باشگاه در نظر گرفته است و نگرانى ها آن گاه بيشتر مى شود كه مديرعامل جديد مى گويد هيچ مديرى برنامه هايش را اعلام نمى كند و اصولاً مديرعامل تابع نظرات و ديدگاه هاى هيأت مديره است! برداشت ما از اين مسائل متأسفانه چندان مثبت نيست چرا كه تصور مى كنيم مديريت باشگاه استقلال ضرورتى در تغيير و تحول نمى بيند و بيشتر به پول هاى حاضر و آماده اى چشم دوخته كه ظاهراً از بازار مبل وارد مجموعه آبى شود. اين كه اداره امور استقلال بدون شرايط مساعد مالى مقدور نيست يك بحث منطقى و صحيح است اما فوتبال، ورزشى نيست كه فقط با كمك پول به مرحله بهره بردارى برسد. امروز فوتبال به يك بيزنس پرسود جهانى تبديل شده و هر تاجرى براى ورود به فوتبال بايد تفكر تازه و جديدى داشته باشد. باشگاه استقلال هم مى تواند از بازار مدرن مبل براى فوتبال خرج كند اما همان طور كه مى دانيد اين مسأله در فوتبالى كه بخش هزينه اش بر درآمد آن مى چربد چندان منطقى نيست. باشگاه استقلال زمانى وارد چرخه صحيح باشگاهدارى مى شود كه نگاهش را به فوتبال و اتفاقاتى كه در جامعه مدرن رخ مى دهد عوض كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تيكه ضخيم به قلعه‌نويي!

جناب دکتر! شما به عنوان نماينده مجلس، رئيس کميسيون بهداشت و دکتر جراح چرا بچه خطاب مي‌شويد؟» دکتر خنده‌اي کرد و در حضور دوستانش حرفي زد که فعلا گفتن آن جايز نيست.
    ---------------------------------------------
    تغيير و تحولات روزهاي اخير استقلال و كنار گذاشته شدن فتح‌الله‌زاده، فرصت خوبي براي ناصر حجازي سرمربي فصل قبل اين تيم بود تا پس از حدود يك‌سال بغض خود را بشكند و در مورد مباحث زيادي در زمان حضور نسبتا كوتاهش در استقلال صحبت كند. حجازي كه دل پري از عالم و آدم داشت با انتقاداتي تند سعي كرد تا احدي را از قلم نيندازد و از خجالت همه دور و بريانش درآيد! جالب اينكه او حتي به خودش هم رحم نمي‌كند و مي‌گويد: «حضور من در استقلال يك توطئه حساب شده براي خراب كردن نام ناصر حجازي بود.» انگار كه خود او نمي‌توانست عليه اين اقدام كاري صورت بدهد!
    در زماني که ناصر حجازي، سرمربي استقلال بود مربيان ديگر مخفيانه به باشگاه دعوت مي‌شدند يا در جلسات هيات مديره شرکت مي‌کردند که اين مساله در تاريخ فوتبال ايران بي‌سابقه بوده است. مثل اين مي‌ماند که الان با وجود افشين قطبي در راس کادر فني پرسپوليس مديران اين باشگاه سرمربيان ديگري را دعوت کنند و با آنها به مذاکره بپردازند. به نظر شما آيا براي قطبي و تيمش تمرکزي باقي مي‌ماند و آيا بازيکنان تيم تحت تاثير آن اتفاقات قرار نمي‌گيرند؟ آيا آنها اصلا مطيع سرمربي مي‌مانند؟
    بنده کوچکترين عضو تيم را «آقا» صدا مي‌کردم، زيرا معتقد بودم اين بچه‌ها لايق و شايسته هستند که به استقلال رسيده‌اند. در ديگر تيم‌ها هم که فعاليت مي‌کردم هيچ‌گاه به خودم اجازه نمي‌دادم به بازيکنان توهين کنم و از الفاظي که برخي مربيان امروزي به کار مي‌برند استفاده كنم. حداقل 17 ، 18 بازيکن فعلي استقلال در فصل قبل با من بودند. مي‌توانيد از آنها بپرسيد که برخورد ناصر حجازي با شما چگونه بود. حتي گاهي احساس مي‌کردم بازيکنانم به دليل فاصله سني‌مان با من رودربايستي دارند و براي آنکه آنها معذب نباشند پا به پايشان مي‌دويدم و با آنها مي‌گفتم و مي‌خنديدم. اين را نيز بايد بگويم که الحق همه بچه‌هاي استقلال مودب بودند و هيچ گاه از دايره ادب و انضباط خارج نشدند. در يکي دو موردي هم که از برخي از آنها خطا سر زد طبق اصول حرفه‌اي که سخت بر آن پايبندم فقط اسمشان را از ليست 18 نفره خارج کردم. بنده معتقدم فوتبال جاي بي‌ادبي و بي‌حرمتي نيست.
    تيكه ضخيم به قلعه‌نويي! يک شب آقاي دکتر اميدوار رضايي شام ميهمان بنده بود. يادم هست همان شب به اتفاق ايشان و دوستانشان برنامه 90 را تماشا مي‌کرديم. در آن برنامه سرمربي وقت استقلال پشت تريبون رسانه ملي گفت: «بچه‌هاي هيات مديره دنبال کارا هستن.» همانجا به آقاي اميدوار رضايي گفتم: «جناب دکتر! شما به عنوان نماينده مجلس، رئيس کميسيون بهداشت و دکتر جراح چرا بچه خطاب مي‌شويد؟» دکتر خنده‌اي کرد و در حضور دوستانش حرفي زد که فعلا گفتن آن جايز نيست.
    بنده در طول اين سال‌ها نه به جوان 20 ساله تيمم «بچه» گفته‌ام و نه مخالفانم را براي تحقير کردن «بچه» خطاب کردم. معتقدم هر فردي براي خودش شخصيت دارد. اگر در زندگي به يک نفر بدي کنم عذاب وجدان مي‌گيرم و خواب به چشمانم نمي‌آيد. اين اخلاق ناصر حجازي است. يادم هست بعد از بازي ذوب آهن – صنعت نفت، زماني که من سرمربي ذوب آهن بودم به بازي رحمان رضايي انتقاد شديدي کردم؛ آن زمان رحمان را تازه از ليگ دو به ليگ يک آورده و پستش را از مهاجم به مدافع تغيير داده بودم. آن روز ما باختيم و من از شدت ناراحتي از رحمان انتقادات شديدي کردم وقتي شب به خانه آمدم عذاب وجدان گرفتم و تا صبح خوابم نبرد، باور کنيد رفتم و کدورت‌ها را از دلش درآوردم.
    مقصر اصلي مشکلات استقلال ما پيشکسوتان هستيم که مصداق داستان شکستن يک مداد و نشکستن چند مداد است. اجازه بدهيد در مورد پرسپولييس بگويم. مگر در پرسپوليس کم آدم ورزشي و تحصيلکرده داريم؟ دکتر طاووسي، دکتر دادکان، دکتر زادمهر، مهندس عابديني، مهندس کلاني، معيني و آشتياني. آدم هاي کوچکي هستند؟ همين آقاي عابديني مگر استاندار سه استان مهم کشور نبوده است؟ آيا امثال آنها بايد کنار بوده و افرادي در هيات مديره قرار بگيرند که نه سابقه ورزشي مشخصي دارند و نه از لحاظ تحصيلات از افرادي که نام بردم بالاتر هستند؟ مگر استقلال کم پيشکسوت بزرگ و عزيز دارد؟ قراب، جباري، پورحيدري، مظلومي، فريبا، چنگيز، حاج قاسم، روشن و... . متاسفانه آمدند و بين ما پيشکسوتان بذر تفرقه ريختند و امثال ما حجازي‌ها عليه يکديگر مصاحبه کرديم، آب را گل آلود کرديم و غير ورزشي‌ها به راحتي ماهي صيد کردند. متاسفم که بگويم ما پيشکسوتان خاک اين فوتبال را خورديم، و بهره‌اش را سايرين بردند. از پيشکسوتان عزيز مي‌خواهم که بياييم بار ديگر متحد شويم. بياييم نان را به نرخ روز نخوريم و خودمان را ارزان نفروشيم و نوکري خودمان را بکنيم. همانطور که حضرت امام‌خميني(ره) فرمود آقا و نوکر خودمان باشيم .
    زمان ما کسي پول نمي‌گرفت تا کسي را تشويق کند.کساني اطراف استقلال و پرسپوليس بودند که از جيب خود خرج مي‌کردند و با جان و دل براي اين تيم‌ها فرياد مي‌زدند و تشويق مي‌کردند، اما حالا همه چيز مادي شده و برخي از آقايان براي بزرگ کردن خودشان طرفداران ما را پولکي کردند. يک سيستم غلط در استقلال و پرسپوليس جا انداختند، طوري که ليدرها مي‌گويند: «تا پول ندهيد تشويقتان نمي‌کنيم. تازه عليه شما هم شعار مي‌دهيم.» اين يعني پول بده و موفق باش. تا دو هفته قبل همين آدم‌ها در تمرين استقلال براي فتح‌الله‌زاده گلو پاره مي‌کردند، اما روزي که رفت يک نفر هم اسمش را نياورد. اين بيانگر چيست؟ متاسفانه يکسري افراد کوچک با رشوه دادن پاي رشوه گيرها را به فوتبال بازکردند و تا زماني هم که پول نگيرند، آسايش تيم را به هم مي‌زنند. در زمان من هيچ کدام از ليدرهاي استقلال جرات نداشتند از من پول بخواهند، چون شنيده بودند که چند سال قبل با آن ليدري که از من طلب پول کرده بود چه برخوردي کردم. سال قبل با گوش‌هاي خودم شنيدم که بعضي از اين ليدرها مي‌گفتند معرفت فلاني را عشق است؛ با اينکه از استقلال رفته و جاي ديگري مربيگري مي‌کند، اما هواي ما را دارد. هوادار بايد عاشق تيمش باشد، نه عاشق افراد.
    يکي از بزرگترين اشتباهات من اين بود که فکر کردم اعضاي هيات مديره خواهان موفقيتم هستند. آنها مدام به من مي‌گفتند انتخاب فلان دستياران به صلاحت نيست؛ اگر همان روز اول ايستادگي مي‌کردم، اين مشکلات به وجود نمي‌آمد. اگر روي اعتقاداتم پيش مي‌رفتم و حرف‌هاي آنها را نمي‌پذيرفتم، آن اتفاقات نمي‌افتاد. نهايتا اين مي‌شد که در همان ابتداي کار و قبل از شروع ليگ مرا برکنار مي‌کردند. الان نمي‌خواهم اسم ببرم، اما به شما مي‌گويم که افرادي داراي باندهاي بانفوذ و مافيايي در فوتبال ايران شده‌اند و همين افراد به تخريب امثال حجازي دست مي‌زنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظ آشتياني: «در» مطبوعات را تخته مي‌كنم

تا به امروز براي پست گرفتن دنبال قالتاق‌بازي و بست نشيني نبوده‌ام و هرجا كه احساس كنم اضافي هستم، خداحافظ شما.
    اميررضا واعظ آشتياني به عنوان مديرعامل جديد استقلال طي سخناني در مراسم افطاري و معارفه خود اعلام كرد كه دنبال تشكيل كارگروه‌هاي مختلفي از جمله كارگروه اقتصادي هستم تا تمام مشكلات باشگاه حل شود. من مي‌خواهم همه‌چيز در جاي خودش باشد و هر كس به مسئوليت خود رسيدگي كند و يك دفعه با اين مواجه نشويم كه بازيكن جاي مديرعامل اظهارنظر كند يا بالعكس مديرعامل جاي كادرفني بحث فني كند. همه‌چيز جاي خودش و با يك دلي و تعامل به موفقيت مي‌رسيم. اميدوارم رسانه‌ها هم كمك كنند و حامي ما باشند. البته رسانه ملي كه هميشه حامي دو باشگاه بوده و به آبي و قرمزپوشان توجه نكرده. آقاي انصاري هم مسئوليت كار گروه اقتصادي را دارد و به او به چشم اسكناس و حلال مشكلات مقطعي مالي نگاه نكنيد. ما مي‌خواهيم با انضباط در زمينه مالي رفتار كنيم. واعظ آشتياني پس از اين گفت‌وگو مواضع رسمي خود را هم طي سخنراني رسمي در جريان مرافعه اعلام كرد كه نكات مهم آن به اين شرح است:
    وقتي وارد باشگاه ‌شدم سند هزينه پنج ميلياردي را ديدم كه يك ميليارد و صد و پنجاه ميليون پرداخت شده و الباقي (3 ميليارد و 850ميليون تومان) بايد جور شود. همان جا گفتم واي بر من. ولي اميدوارم با وحدت ساير اعضا و كادرفني بر اين مشكل غلبه كنيم.
    من مديري نيستم كه آدم‌ها را سر كار بگذارم. براي اينكه حرفم را به اثبات برسانم از جيب خودم هم هزينه مي‌كنم.
    تا به امروز براي پست گرفتن دنبال قالتاق‌بازي و بست نشيني نبوده‌ام و هرجا كه احساس كنم اضافي هستم، خداحافظ شما.
    من ديكتاتور نيستم ولي بعضي‌ها كه نظم دور و برشان نيست، فكر مي‌كنند ديكتاتورم چون به نظر من نظم كليد موفقيت است.
    درباره قهر مجتبي جباري هم بايد بگويم شأن او بالاتر از اين حرفهاست من زماني كه در فدراسيون دوچرخه‌سواري بودم سه سال پياپي او را به عنوان ورزشكار نمونه اخلاق انتخاب كردم و الان هم مسائل و مشكلات ما با او خانوادگي است و من در اين روزنامه‌ها را تخته مي‌كنم كه بخواهند براي خانواده ما حاشيه درست كنند و خبر بزنند«كفش واعظ گم شد يا فلان يا بهمان» ما براي موفقيت از حاشيه دوري مي‌كنيم.
    لباس من هميشه آبي است. دوستانم همه مي‌دانند كه امشب هم به احترام ايام شهادت مشكي پوشيده‌ام ولي آبي‌رنگ صفا و صداقت و يكرنگي است.
    امير قلعه‌نويي مربي با دانش و درايتي است ما با او بر راه‌آهن پيروز مي‌شويم. كري نمي‌خوانم ولي پرسپوليس را هم مي‌زنيم هرچند كه يك مسابقه معمولي است و كركري هواداران، شيريني قضاياست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جنايت‌هاي فتح‌الله‌زاده...!

1- سال 76 كه براي اولين‌بار مديرعامل شد و ذوق‌زده دست حجازي را گرفت و به باشگاه برد، اولين جنايت را مرتكب شد/ بيژن ابهري
    1- سال 76 كه براي اولين‌بار مديرعامل شد و ذوق‌زده دست حجازي را گرفت و به باشگاه برد، اولين جنايت را مرتكب شد... اولين گوسفند كشته شد...!
    2- سال 76 در روزنامه‌اش نوشت: كاشكي اين تيم را 10 سال به من بدهند... دومين گوسفند را كشت!
    3- همان سال عابديني به او گفت: فردا سه گل به شما مي‌زنيم... بلافاصله به دفتر برگشت و يك گوسفند كشت!
    4- سال 78 به مومن‌زاده كه نتوانسته بود گل بزند لقب «دل‌پيرو» داد و براي سلامتي‌اش يك گوسفند كشت!
    5- همان سال سه بازيكن را مفتي به لوركوزن داد و از فرط خوشحالي يك گوسفند كشت!
    6- همان سال به آلمان رفت و ميهمان مدير باشگاه در خانه‌اش شد. تا به ايران برگشت يك گوسفند كشت!
    7- سال 78 كه به جوبيلو باخت، ماكسيمايش را امروز فروخت و فردا دوباره خريد! يك گوسفند هم اينجا كشت!
    8- يك زمين براي استقلال گرفت و يك گوسفند كشت!
    9- زمين را پس گرفتند... فتح‌الله‌زاده دوباره يك گوسفند كشت!
    10- سال‌ها گذشت، رفت و برگشت. حجازي را آورد و يك گوسفند را كشت!
    11- فيروز كريمي را آورد، يك گوسفند كشت! 12- قلعه‌نويي تا خواست وارد چمن شود، دو، سه تا گاو و گوسفند كشت
    13- كانديداي مجلس شد، گوسفند كشت... عليرضا اكبرپور را آورد گوسفند كشت... تيم برد، گوسفند كشت... تيم باخت، باز هم كشت...! حالا شما حساب كنيد اگر ايشان اين پول‌ها را نگه مي‌داشت تا چك بازيكنان برگشت نخورد، زريبافان از كوره در مي‌رفت...؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه‌نويي: ‌فعلا به راه‌آهن فكر مي‌كنم

امير قلعه‌نويي هم همراه ساير اعضاي كادرفني در مراسم افطاري باشگاه و توديع و معارفه مديرعامل جديد حضور داشت و چند لحظه هم با خبرنگاران به‌ گفت‌وگو نشست.
    قلعه‌نويي بدون آنكه اشاره‌اي به تغيير مديرعامل داشته باشد، درباره مشكلات و مسائل مالي گفت: «استقلال و پرسپوليس باشگاه دولتي نيستند كه بودجه شخصي داشته باشند و تيم مال تماشاگران است. همان تماشاگراني كه با پول توجيبي براي ديدن بازي‌ها مي‌آيند. پس از بازيكنان مي‌خواهم كمي صبر كنند و مطمئن هستم تا قبل از ديدار با راه‌آهن همه‌چيز حل مي‌شود.» قلعه‌نويي در مورد ديدار داربي و مسابقه با پرسپوليس ادامه داد: «اجازه بدهيد فعلا به راه‌آهن فكر كنم و پس از آن به پرسپوليس مي‌رسيم، با راه‌آهن بازي سختي داريم و محكوم به برد هستيم، ضمن آنكه تيم ما از لحاظ شرايط روحي – رواني در وضعيت خوبي است و از دكتر منتظري ممنونم كه بچه‌ها را به اين شرايط عالي رساند. قطعا حضور او كنار تيم كمك زيادي به بازگشت بازيكنان ما به شرايط مطلوب كرد.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •