عزیزم Sony برای Effect های صوتی بیشتر 1.3 استفاده میکنه تا تصویری.
من الان اصلا حالشو ندارم , چشام به شدت میسوزه و نمیتونم حتی تایپ کنم.
عزیزم Sony برای Effect های صوتی بیشتر 1.3 استفاده میکنه تا تصویری.
من الان اصلا حالشو ندارم , چشام به شدت میسوزه و نمیتونم حتی تایپ کنم.
سلام بچه ها خواهشن یکی جوابمو بده،من ps3 گرفتم تنطیمات hdmi انجام دادم ( 1080 ...) وقتی تو تلویزیون ال سی دی بازی می کنم احساس می کنم زیاد کیفیت نداره رنگا زیاده خوب نیست تصاویر از نزدیک نقطه نقطه است در صورتیکه قبلا با همین tv و همین کابل hdmi ، فیفا 11 رو با xbox بازی می کردم خیلی صاف و با کیفیت بود ، حالم گرفته شد بقیه بازیهام همینه،
تمام تنظیمات display انجام دادم زیاد فرقی نکرد.ممکنه بخاطر کابل باشه که دوستمون بالا گفت؟
میگم حالا چشمات میسوزه چرا PS3 بدبختو لخت کردی...؟؟؟
راستی یه سوال
وقتی کنسول رو باز کردی اثری از گرد و خاک توش بود....؟؟؟؟
والا منم تو متال گیر افت فریم ندیدم قبلانم یه بار این بحث پیش اومد که کسی از من حمایت نکرد !!!! ، در نتیجه آخر همه به این نتیجه رسیدن که متال گیر افت فریم داره !!!!
بازم از همه ممنونم به خاطر جواباشون
راستش مانیتورم w2262tq هستش یعنی با اینکه hdmi نیست خیلی داغون نشون میده ؟تو Ps3 یا xbox![]()
امکان نداره متال گیر افت فریم پیدا کنه ، چون دقیقا منطبق بر توانایی های کنسول ساخته شده و حتی انفجار هاش هم بیشتر از توان کنسول استفاده نمیکنه .
شاید وقتی که به صورت کپی اجرا میشه افت فریم پیدا کنه ولی در کل نه ، امکان نداره .
میلاد جان داره آقا , ناجور هم داره
یعنی جوری که آدم شک میکنه داره با کنسول بازی میکنه !!
من دومین بازی ای که با PS3 بازی کردم MGS4 بود . همین الان اصلش رو دارم داداش . اصلا مگه میشه MGS رو کپی بازی کرد![]()
موافقم. افت فریم هست ولی اصلا دلیل بر بد بودن بازی نیست
تنها بازیی که من آخرش واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و دلم واسه اسنیک سوخت
خیلی سختی کشید.سعید دیده عکسش همیشه بالا سرم هست شبا باهاش از روزی که گذروندم حرف میزنم!!
فکر نکنید دیوونه شدمااا عشقم اسنیکه![]()
خدا وکیلی هر بازی دیگه غیر از متالگر بگی افت فریم داره قبول میکنم ولی mgs4 عمرا.
ولی بازم بخاطر گل روی شما اگه وقت کنم استارتش رو میزنم ببینم جریان چیه.
اقا انجمن به این بزرگی همین چند نفر متالگر بازی کردن...!!!؟؟؟![]()
بچه ها من بازی gran turismo 5 رو نمیتونم انجام بدم .کاستل فریمور 3.55 هم دارم اما وقتی از تو مولتی منیجر بازی رو دانلود میکنم و میخوام شروع کنم درباره استارت بازی ارر میده میره تو بازی صفحه سیاه میاد دوباره بر میگرده تو صفحه اول پلی 3 .
این ارر رو میده:
an error occurred during the start operation
(80010009)
من نیم ساعت دنبال ایبوت فیکس کاستل فریمور 3.55 میگشتم تازه فهمیدم که اصلا این بازی برای خود فریمور 3.55 هست و نیازی به فیکس ایبوت نداره!!!!!1پس چرا این ارر رو میده؟دستگاه منم کاستل فریمور 3.55 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)