درب پشت گوشی که روی باتری قرار میگیره دو تا پایه داره که دیروز واسه من هر دوتا پایه اش شکست!
آیا درب پشت باتری رو میتونم از جایی تهیه کنم یا اینکه توی قابهای فابریک که میفروشند هست؟
اگه نیست باید چیکار کرد؟
درب پشت گوشی که روی باتری قرار میگیره دو تا پایه داره که دیروز واسه من هر دوتا پایه اش شکست!
آیا درب پشت باتری رو میتونم از جایی تهیه کنم یا اینکه توی قابهای فابریک که میفروشند هست؟
اگه نیست باید چیکار کرد؟
قاب با این مشخصاتو 18 تومن گرفتم.
ThanX. ByE
شما که قاب خریدی درب پشت باتری روش نبود؟
سلام دوستان من یه سئوال داشتم
من وقتی یه تم رو 5700 نصب میکنم بعضی icon هاش تغییر نمیکنه مثل ایکون personalize,application نمی دونم واسه شما هم همینطوره یا نه؟؟در هر صورت چطور میشه این مشکلو حل کرد؟؟
البته تو تصویر این تم هادر سایتشون که نگاه میکنم میبینم این مشکل اونجا نیست و همه ایکونها تغییر کردند!!!
اگه میشه کمک کنید
به احتمال 90 درصد نیست.(توی قابهای فابریک که میفروشند هست-کل قاب رو میخری) ولی تگر تعمیر گاه جایی آشنا داری شاید داشته باشه. ولی به احتمال 90 درصد اصلا به صورت تک وجود نداره.
شما یه قاب ارزون بگر فقط درشو بنداز روش
مورد نادریه!
(شوخی کردم)
دیده بودم یکی دیگه هم این سوال رو پرسید( شاید خود شما بودید):
1.اگه بعضی ایکون ها تغییر میکنن و باقی خیر = مشکلی وجود نداره(خود تم اینجوریه و عکس ها هم بیخود هستند)
2.در غیر هین صورت احتمالا مشکل گوشی هست
راست میگی. ولی بهتره فاب باشه. چون معمولی ها کج و کوله اند و سایزشون هم رعایت نشده.
با هک کردن گوشی و اضافه کردن یه فايل اين مشکل حل ميشه. شايد تو اين فروم آموزشش رو گذاشته باشن
اگه نبود بگيد بزارم.![]()
اگه تو همین تاپیک بذاریدش ممنون میشم من که نتونستم پیداش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)