تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 684 از 722 اولاول ... 184584634674680681682683684685686687688694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,831 به 6,840 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

2. 3 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

یعنی واقعا البوم فوق العاده ایه . اوایل که گوش کردم یکم شلوغ و نامفهوم بود ولی کم کم عادت کردم دیدم اکثر اهنگا عالیه
    یه خونه کوچیک , قهوه قجری و ... همه عالی بودن اثن حسه عجیبی داشت لامصب

4. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

فقط کاش یه ذره این ملت از فاز عاشقی بیان بیرون کمتر عاشقونه بخونن دیگه خز شده به ابر فرض

6. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

8. این کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یادداشت بهروز پایگان بر آلبوم «پاروی بی قایق»

موسیقی پارس – بهروز پایگان: بعد ازینکه از من خواسته شد تا یادداشتی برای آلبوم جدید محسن چاوشی “یعنی پاروی بی قایق” بنویسم چندین و چند بار در زمانهای مختلف این آلبوم رو کامل گوش دادم تا یادداشتم کاملا بر مبنای همین آلبوم باشد نه بر مبنای ذهنیت من از کارهای قبلی و سابقه ی محسن چاوشی اما اولین چیزی که بعد از یک بار گوش دادن آلبوم برایم مشخص شد این بود که این آلبوم بطور مشخص چرخشی محسوس نسبت به آلبومهای قبلی ایشان به سمت نوعی از موزیک دارد که اکثر شنونده های محسن چاوشی او را با این نوع موزیک نشناخته اند و برای او فرمی جدید محسوب میشود ، نوعی از موزیک با گرایش زیاد به سمت موسیقی راک که این گرایش مخصوصا در چند ترک به وضوح مشخص است ، اما خوب است به این موضوع بپردازیم که این چرخش تا چه حد مثبت ، تاثیر گذار و استاندارد بوده ،برای اینکار نیاز هست تا عناصر تشکیل دهنده ی یک قطعه ی موسیقاییِ با کلام را بررسی کنیم که در ادامه بصورت مختصر عناصر آلبوم پاروی بی قایق را بررسی خواهم کرد ، از نگاه من که کارهای منتشر شده ام تا به امروز نشان داده که عمر حرفه ای من در این سبک و سیاق از موسیقی سپری شده به طور کل این چرخش مثبت است با اینکه اگر بخواهم بصورت جزئی مورد بررسی قرار دهم حتما نکات منفی هم دیده میشود که میتوان ذکر کرد ( هیچ کاری ۱۰۰ ٪ بی اشکال نیست ) ، اما همین که آلبومی منتشر میشود، که فروش خوبی دارد، از خواننده ای که طرافداران و شنونده های زیادی دارد، که نگاه و هدفی جدی به مجموعه ی تولید شده داشته از دید من بسیار مثبت است . با توجه به اینکه اگر فقط از لحاظ مارکتینگ بخواهیم به این موضوع نگاه کنیم مشخص است که محسن چاوشی برای اهداف مالی دست به این کار نزده چون قبل ازین آلبوم هم مخاطبان خود را داشته و میتوانسته به همان مسیر قبلی بدون نگرانی ادامه دهد و ریسک این تغییر مسیر را نپذیرد . و برای من همیشه این ریسک پذیری برای بهتر شدن قابل احترام بوده ، در همین راستا اولین نقطه ضعف این آلبوم هم که بعد از یک بار شنیدن به نظر میرسد همچنان یک دست نبودن پروداکشن و ژانر آلبوم هست ، از نظر من زمان آن رسیده تا در مارکت موسیقی ایران هم بشود آلبوم ها را ژانر بندی کرد و این اولین نکته ی منفی بود که با توجه به نگاه جدی که تولید کنندگان این اثر داشته اند به چشم میامد بطوری که بخشی از آلبوم همچنان پیرو همان مسیر آلبوم های پیشین محسن چاوشی هست و آن حرکتی که در ابتدای یادداشت به آن اشاره کردم در این ترک ها اتفاق نیافتاده ، البته احساس میکنم تا حد زیادی این موضوع وابسته به ملودی ها بوده و نوع ملودی ها اجازه ی حرکتی متفاوت رو به تولید کنندگان این اثر نداده و شاید نیاز باشد که در بخش ملودی از افراد دیگری کمک گرفته شود البته در ترکهایی مثل ” تفنگ سر پر ” ” پاروی بی قایق ” و … که رویه ی جدید این آلبوم رو مشخص میکنند هم ملودی ها با همان فرمول همیشگی ساخته شده اند با اینکه تا حد قابل قبولی ملودی ها کارشان را انجام داده اند ( برای مخاطبان محسن چاوشی ) اما همچنان تا رسیدن به نقطه ای فراتر از قابل قبول فاصله دارند ، که از نظر من اگر بنا باشد که این سیر ادامه پیدا کند حتما در آلبومهای بعدی شاهد اصلاح این موارد خواهیم بود مگر اینکه این یک آزمون و خطا بوده باشد و قرار به ادامه ی آن نباشد.

در بخش اجرا ( خوانندگی ) فکر میکنم محسن چاوشی عزیز میتوانست تغییرات بیشتری در نوع خوانش اش در راستای همگون کردن موزیک با اجرا داشته باشد ، از نظر من یکی دیگر از بخشهایی که کمتر با چرخش این آلبوم هماهنگ شده اجرای محسن چاوشی است و با اینکه شاید توقع شنوندگان را براورده کرده اما توقع موزیک را نه ، در واقع تمام این موارد مانند زنجیر به هم متصل هستند شاید اگر برای ملودی ها از همان فرمول های همیشگی استفاده نمیشد همانطور که در سطر های بالا گفتم به ناچار نوع خوانش خواننده هم تغییر میکرد و هماهنگتر با موزیک اجراها صورت میگرفت .

تنظیم های این آلبوم را میشود از زوایای مختلف مورد بررسی قرار داد که سعی میکنم در ادامه ی یادداشت تا جایی که شرایط یک نوشته اجازه میدهد به آنها بپردازم ونظراتم را بعنوان یک موزیسین و تنظیم کننده در این سبک مطرح کنم ، یکی از نکات مثبت تنظیمها انتخاب سازها وسازبندی کارها بود و همینطور تمیز و سلامت بودن سکوئنس ها و پروگرمینگ( Sequencing & Programing )اما کلی ترین نکته ای که به نظر من رسید این بود که تنظیمها در اکثر موارد میتوانست خیلی بیشتر از چیزی که الان به گوش میرسد به ترکها کمک کند و در خیلی موارد حتی نقطه ضعف های بخشهای دیگر را پوشش دهد ، در واقع از نظر خیلی از موزیسن های دنیا در موسیقی با کلام بعد از موارد تکنیکال و موسیقیایی مربوط به تنظیم، تلاش برای القای حس ترانه ( کلام ، لیریکز ، … ) با ابزارهایی که تنظیم کننده در اختیار دارد از سخت ترین و تعیین کننده ترین کارهای تنظیم کننده است ، در واقع خلق یک فضای مدرن با سازبندی شیک و استفاده از فرِیز هایی ( Phrase) آشنا و در دسترس با اینکه به صدا دهی کارها و مقبول واقع شدن آنها برای شنونده ی غیر حرفه ای کمک زیادی میکند اما برای اثری جدی کافی نیست ، در تنظیمهای آلبوم پاروی بی قایق جسارت بسیار کمی دیدم با اینکه در بعضی از ترکها نوع حرکت ملودی و ترانه نیاز به تنظیمی با جسارت بالایی دارد تا حس اثر را کامل کند و انتقال بدهد به عنوان مثال در بعضی از آثار آلبوم به وضوح کلافگی توام با غم موج میزند اما هیچ جای ترک موزیک را کلافه نمیشنویم و روند ، کاملا عادی است و راه خودش رو طی میکند مثل دستگاهی که برای کاری برنامه ریزی شده و طبق برنامه کارش را انجام میدهد ، همینطور تنظیم ها داینامیک ( Dynamic )بسیار کمی دارد و در خیلی از ترکها سوال پیش می آید که چرا افت و خیز موسیقی اینقدر کم است؟ با اینکه کلیت ترک نیاز وجود داینامیک را فریاد میزند . در بعضی از قطعات آلبوم هم از شروع کار تا انتهای کار تنظیم ها تغییر شخصیت میدهد و چندگانگی ساختار دارند که این امر یا زمانی اتفاق می افتد که تنظیم یک ترک در زمان بسیار زیاد و نا پیوسته انجام میشود یا تنظیم کننده هیچ پیش فرضی از تنظیم کار ندارد و هیچ برنامه ریزی قبل از شروع به کار انجام نداده و تمام مراحل در حین کار پیش میرود ، نکته ی بعدی که در مورد تنظیمها به نظر من رسید صدا سازی های نا مناسب با سبک بود مثلا درامز کیت های آکوستیک (Acoustic drum sets) اکثرا با فضای ترک هماهنگ نبودند ، استفاده از لوپ های(Loop) نامناسب با سرعت ترک هم از نکاتی بود که چندین بار به گوشم رسید که سینک(Sync) شدن آنها به صورت نرمافزاری با سرعت آهنگ شکل نا زیبایی به لوپها داده بود ، اکثر اینترو ها (Intro)( بخش ابتدایی ) آوت رو ها(Outro) ( بخش پایانی ) ترکها بسیار با عجله اتفاق می افتاد و به شنونده اجازه ی همراه شدن با قطعه در شروع و آمادگی برای تمام شدن قطعه در انتها نمیداد چیزی که یکی از شاخصه های اقسام این سبک از موسیقی است ، در ترکهایی هم که این بخشها تامل بیشتری دیده میشد متاسفانه از پیوستگی حسی و موزیکال خوبی با بقیه قطعه و شروع ملودی خواننده و … برخوردار نبودند ، برای نوشتن در مورد نکات دیگر در مورد تنظیم ها باید نکات ترک به ترک و مورد به مورد بررسی شوند که از حوصله خواننده و اندازه ی متنی یک یادداشت خارج است ، در بخش بعدی یعنی میکس و مسترینگ آلبوم که از نظر من موفق ترین بخش آلبوم هم بوده همه چیز آنطور که باید و به تناسب داشته ها انجام شده و اتفاق افتاده میکس و مسترینگ خوب تاثیر بسیار زیادی در شنیده شدن خوب یک اثر ایفا میکند و آلبوم پاروی بی قایق در زمینه کاملا موفق بوده . بطور کلی و بعنوان آخرین بخش از این یادداشت به نظر من آلبوم پاروی بی قایق آلبوم موفقی بوده و بخشی از موفقیت اش را نه با شهرت محسن چاوشی بلکه بخاطر ساختار خودش به دست آورده اصولا اگر بخواهیم با نگاه ۰ یا ۱۰۰ به همه چیز نگاه کنیم هیچ تغییر یا پیشرفتی در هیچ زمینه ای اتفاق نخواهد افتاد عادت داریم یا آنقدر کم توقع باشیم که با هر چیزی به عنوان موسیقی تغذیه ی روحی خود را تامین کنیم یا آنقدر پر توقع که هیچ جایی برای تولیدات محترم و جریانات مفید موسیقیایی داخلی قائل نباشیم احساس میکنم موسیقی ما امروزه برای پیشرفت بیشتر ازینکه به نقد نیاز داشته باشد به گوش سالم و باهوش برای شنیدن و افرادی که توانایی تولید آثارمتفاوت را داشته باشند نیاز دارد در تمام بخشها ، نقدهای نادرست از طرف افرادی با سواد کم یا حتی بی سوادِ موسیقیایی که به طور گسترده منتشر میشود جرات ریسک و جسارت ارائه ی کار متفاوت را از تولیدکنندگان موسیقی تا حد زیادی گرفته و نتیجه ی آن شده خیل زیادی از آثار یک شکل و کم کیفیت که روز به روز استاندارهای مخاطب و مارکت موزیک ایران را پایین می آورد. لازم میدانم که تاکید کنم این نوشته یک نقد نبود و یادداشتی است به خواسته ی دوستان ژورنالیست و تماما نظرات شخصی من است .

در نهایت امیدوارم که این مسیر برای محسن چاوشی عزیز آزمون وخطا نبوده باشد و برای ادامه این مسیر برنامه ریزی کرده باشد وامیدوارم رویکرد او به سمت موسیقی جدی تر در آلبومهای بعدی ایشان هم ادامه داشته باشد . با آرزوی موفقیت بیشتر برای محسن چاوشی و تمام همکارانم .

بهروز پایگان – تورنتو
    اکتبر ۲۰۱۴
    آبان ۱۳۹۳
    منبع : musicepars
    Last edited by Malware; 05-11-2014 at 15:00.

10. 4 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

همین که بهروز پایگان حاضر شده آلبوم رو نقد کنه، نشونه‌ی خوبیه از پیشرفت محسن چاوشی

بهروز کارش خیلی درسته،‌ خــــــیلی ...

12. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان
    Last edited by Malware; 06-11-2014 at 17:49.

14. 3 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

محسن چاوشی به عیادت مرتضی پاشایی رفت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bahman Babazadeh : امروز با «محسن چاوشی» به دیدار «مرتضی پاشایی» رفتیم. راس ساعت 17 در یکی از بیمارستان های غرب تهران. قرار بود «مرتضی» سوپرایز شود و حتی برادر مرتضی را هم قانع کرده بودم که اتاق را خالی کنند تا بتوانیم انرژی مثبت بیشتری را به سمت مرتضی با حضور محسن روانه کنیم.
    دیدار و رودر رویی «محسن» و «مرتضی» عجیب بود. ترکیبی از غافلگیری و اشک و احساس...
    عکسها و گزارش ها و گفتگوهایی دو نفره که قطعا حیرت انگیز خواهد بود.
    این پرونده تکان دهنده به صورت اختصاصی در شماره بعدی مجله «زندگی ایده آل» منتشر خواهد شد. با عکسهایی که شاید باورش برای خیلی ها سخت باشد...
    پ . ن:
    قبل از سیروان و زانیار و خیلی های دیگر هم در اتاق بودند. این روزها همه در تلاش اند به مرتضی لبخندی را هدیه دهند. شما هم برایش لبخند بفرستید. او این روزها با همین لبخندها و انرژی های مثبت مبارزه می کند.
    امیدوارم دوستانی که در اتاق ملاقات مرتضی و محسن حضور داشتند بیشتر از این عکس، دیگر تصویری را لو ندهند و روی قول اخلاقی شان باشند.

+

Bahman Babazadeh : ای ول به محسن که امروز نشون داد بزرگ بودن به قلب آدمهاست... اینو لحظه به لحظه تو رفتاراش حس کردم. شاید جانبداری و تعریف احساسی یه خبرنگار درباره یه هنرمند حوزه مربوطه ش زیاد حرفه ای نباشه ولی واقعا از این مورد نمی شد گذشت .

Last edited by Malware; 06-11-2014 at 21:17.

17. 10 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

19. 6 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •