کانتر شما دستکاری شدست ؟
بهترین کانتر برای ان لاین همین کانتر اصلی ساله 1999 هست
counter strike ver 7
با پچ ورژن 23
من اگه جای دوستان بودم این سیدی کانتر های 1.7 و 1.8 و 1.9 و 2.2 (که اصلا نمیدونم ایران این نسخه رو ساخته یا نه)
و 2.4 رو میسوزونم![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
کانتر شما دستکاری شدست ؟
بهترین کانتر برای ان لاین همین کانتر اصلی ساله 1999 هست
counter strike ver 7
با پچ ورژن 23
من اگه جای دوستان بودم این سیدی کانتر های 1.7 و 1.8 و 1.9 و 2.2 (که اصلا نمیدونم ایران این نسخه رو ساخته یا نه)
و 2.4 رو میسوزونم![]()
شما مشکل منو حل کن چشم میام
دوستان مشکلم حل شد تا الان داشتم بازی میکردم![]()
من آنتی چیت را اجرا می کنم و بعد بازی رو اجرا می کنم کامپیوترم reset میشه.بازیم خرابه یا انتی چیتم؟
دوستان کسی میتونه مجموعه مپ کانتر بذاره؟؟؟؟؟؟؟؟لینکش رو
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
مال من بازیم بسته میشد تو کامپیوترت؟؟؟؟؟من آنتی چیت را اجرا می کنم و بعد بازی رو اجرا می کنم کامپیوترم reset میشه.بازیم خرابه یا انتی چیتم؟
پچ 1.23 رو نصب کن درست میشه همراه باهاش انتی چیت مناسب هم داره که باید از محل نصب بلاش بیاری انتی چیت رو
صفحه های قبل 2 صفحه قبل هست
نه دقیقا برعکس.... xp 32 هستش !
ولی نمیدونم مشکل از کجاست ؟؟؟؟
کسی مجموعه مپ نداشت؟؟؟؟؟؟؟
آقا من مخوام با رفیقم دو نفری آنلاین بزنیم چیکار باید بکنم؟
سلام
برو تو سایتاونجا برو به بخش مپ و کانتر 1.6 رو انتخاب کن یه کلیکسیون از مپ های زیبا رو داری که طبقه بندی شدند و عالی هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا" من لینک ها رو تست کردم 4شیرد کار کرد سالمه
Traceur مشکل شما چیه برام یه توضیح بده ببینم میتونم حلش کنم
شما باید یا یه سرور خالی پیدا کنید یا باید با برنامه hlds که در خود کانتر وجود داره یه سرور بسازید بعد ای پی سرور رو که بهت داد هردوتاتون بهش وصل شیدآقا من مخوام با رفیقم دو نفری آنلاین بزنیم چیکار باید بکنم؟
مشکل از کجا بود؟
نیکت تو بازی چیه؟
والا نمیدونم چی بگم
امیدوارم دیگران بتونن کمکت کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)