شايعات درباره ي 360 اسليم خيلي زياد شده فكر كنم واقعيت داره و بايد تو E3 منتظر همچين خبري باشيم
پارسال هم براي ps3 همچين شايعاتي بود كه درست از آب در اومد
شايعات درباره ي 360 اسليم خيلي زياد شده فكر كنم واقعيت داره و بايد تو E3 منتظر همچين خبري باشيم
پارسال هم براي ps3 همچين شايعاتي بود كه درست از آب در اومد
Xbox 360 slim فیک هست مگه برای نسل قبلی مایکروسافت اسلیم تولید کرد که بخواد برای 360 تولید کنه ؟؟؟!!!
اسلیم کلا مخصوص کنسول های سونی هست !
اینم درست نی که بگیم فقط مخصوص sony !اسلیم کلا مخصوص کنسول های سونی هست
من کلا با قیافه ی Xbox همینجوری حال میکنم.کوچیکشو میخوام چی کار.یکی ببینه میگه Ps1 خریدم.دی:
بیشتر شبیه یه جعبه خالیه. نه؟امروز هم خبر یا شاید شایعهای بود که ماکروسافت نمونه Slim و کوچیک شده 360 رو در E3 امسال ماه June نمایش میده، گفته هم ش...![]()
این چیه؟!!!
طراحی بسیار بدی داره...
ولی فک نمی کنم همچین چیزی بیرون بده ماکرو.
چون داره دو مدل ایکس باکس میزنه!بعد روی بازی های هم سرمایه گذاری بیشتر کرده.
میگم این زنه اسلیمه یا 360ه ؟؟؟ ما که اون لینک vg247 رو زدیم عکس زنه اسلیم اومد !!!
فكر نميكنم اين عكس هاي fake ارزش بحث كردن داشته باشن !
عکس Fake هست احتمال خیلی زیاد خودمم گفتم ولی ربطی به اون خبری که گفتم نداره، کلاً احتمال اینکه Xbox360 Slim تولید بشه به نظر شخصی من خیلی زیاده، کلاً فلسفه تولید Slim کم کردن هزینه تولید کنسول هست، و وقتی تعداد تولید کنسول به حد برسه (زیاد) تولید کنسول جدید کوچیک شده به صرفه میشه، به نظر من تو E3 خبرهایی خواهد بود.
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
نسل قبل یادت باشه نصف این تعداد فروش نداشت پس دلیلی نداشت بخواد مدل کوچیک شدهای تولید بشه.
تاخیر در عرضه ی نسخه ی جدید متروید و Sin and Punishment
تاریخ عرضه ی دو عنوان Metroid: Other M و Sin and Punishment: Star Successor به تاخیر افتاد. زمان عرضه ی نسخه ی جدید S&P از 7 June به 27 June و عرضه ی Other M از 27 June به 31 August تغییر پیدا کرد.
نینتندو در نظر دارد که با به تعویق انداختن عرضه ی Other M از فرصت به دست آمده- که همکاری Team Ninja و Yoshio Sakamoto است- نهایت استفاده را ببرد و بازی بدون نقصی را عرضه کند و دلیل تاخیر هم بالابردن کیفیت عناوین مذکور است.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
4 نفر دیگر از Infinity Ward رفتند !!
4 نفر دیگر از اعضای Infinity Ward از این استودیو رفتند و همکاری خود با اکتیویژن را به اتمام رساندند .
کسانی که امروز از این استودیو رفتند شامل محمد علوی و چاد گِرینر طراحان ارشد ، برنامه نویس کریس لمبرت و جیسون مک کورد از طراحان اینفینیتی وارد می شود .
تا کنون 17 نفر از Infinity Ward رفته اند و به نظر می رسد نظر بلاگ نویس اکتیویژن درباره ی رفتن افراد بیشتر درست بوده است .
طبق اخبار شب گذشته مشخص شد 5 نفر از اعضای قدیمی اینفینیتی وارد به وست و زامپلا در Respawn Entertainment پیوسته اند و طبق اخبار امروز این عدد به 7 نیز رسیده است .
Acti در تاریخ 6 می جلسه ی سه ماهه ی خود با سرمایه گذارانش را برگذار می کند و شاید برخی از اتفاقاتی که افتاده است مورد خطاب وارد شود .
---------------------------------------------------------------------------------------
جری بروکهایمر : در آینده مرزی میان فیلم و بازی وجود نخواهد داشت!
پس از اظهارات راجر ایبرت پیرامون بازی های ویدئویی و ذکر این موضوع که بازیهای رایانه ای به هییچوقت نمیتوانند مانند فیلم ها هنر به حساب بیایند حال جری بروکهایمر ( Jerry Bruckheimer ) تهیه کننده ی نام آشنای هالیوود در مصاحبه ای با HeyUGuys به بهانه ی نزدیک شدن به تاریخ اکران نسخه ی سینمایی Prince of Persia ( که وی تهیه کنندگی آن را به عهده دارد) گفت که معتقد است در 10 سال آینده شما قادر به تشخیص تفاوت میان بازی و فیلم و مرزبندی میان این دو نخواهید بود و بازی ها به طرز غیر قابل تصوری باورپذیر خواهند شد!
وی همچنین از سعی و تلاش برای تبدیل نسخه ی سینمایی شاهزاده ی پارسی ( Prince of Persia) به اثری سرگرم کننده و مورد رضایت تماشاگران وطرفداران بازی سخن گفت.
لازم به ذکر است که فیلم Prince Of Persia:The Sands of Time در تاریخ 28 May در سینماهای آمریکا اکران می شود.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ubisoft همچنان می تازد !
Splinter Cell: Conviction و Just Dance در این هفته نیز در چارت UK رتبه های اول و دوم را در اختیار داشتند. هفته گذشته نیز این 2 بازی در 2 رتبه اول قرار داشتند و GTA: Liberty City نیز مانند این هفته در رتبه سوم قرار داشت.
Monster Hunter Tri هم تا به اینجا فروش خوبی داشته است ، اما انتظارات کمی بیشتر بود. نکته دیگر سقوط 2 پله ای Battlefield: Bad Company 2 از هفته گذشته بوده است.
جدول این هفته:
جدول هفته گذشته را نیز می توانید در زیر ببینید:
------------------------------------------------------------------
دادگاه عالی آمریکا در مورد قانون خشونت بازی ها تصمیم می گیرد .
طبق اعلام خبرگذاری رویترز ، دادگاه عالی ایالات متحده ی آمریکا در حال تصمیم گیری است که آیا قانونی که از فروش و اجاره ی بازی های خشن به افرادی که سن آن ها کمتر از سن قانونی است خلاف حق آزادی بیان است یا خیر .
قضات عالی ایالت کالیفرنیا به دنبال درخواست استیناف از یک دادگاه تجدید نظر ، با استماد در دادرسی موافقت کردند که این بر اساس قوانین کشوری وایالتی است .
این قانون همچنین داشتن بر چسب درجه ی سنی از سوی ESRB را به بازی ها تحمیل می کند .
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)