اون شماره واسه مشترکین هست که حداقل ۶ ماه خاموش یا بدون بسته بودنهست
۳۰۰ گیگ یک ساله ۳۰ تومن گرفتم
اون شماره واسه مشترکین هست که حداقل ۶ ماه خاموش یا بدون بسته بودنهست
۳۰۰ گیگ یک ساله ۳۰ تومن گرفتم
دیگه یک ساله نمیده!
نوشته فقط یک ماهه
طاهرا واسه هر مشترکی فرق داره
شما هم غیر فعال بودین؟
![]()
بله
سه ماهه
البته قصد تمدید این آشغال رو ندارم
یه مودم ای ۶۰ تو طرح تعویض گرفته بودم، اما اگه قراره اینقدر بیکیفیت باشه، ترجیح میدم رو موبایل بگیرم
مودم i60 بی کیفتهشاید منطقه شما مشکل داره
از دوستان کسی بسته نامحدود یک ماه رو تا حالا گرفته سرویس 8 مگ 40 هزار تومن؟چطوریاس سرعتش؟واقعا نامحدودهیا از ایناس ک تا ی سقفی دانلود کن سرعت کم میشه و داغون
برای سرویس 8 مگ :
سرعت تا قبل از مصرف 50 گیگ این مقدار هست و بعد از اون روی 256 کیلوبیت (32 کیلوبایت) فیکس میشه و شما میتونید تا اخر دوره با سرعت 256 کیلوبیت به صورت نامحدود از سرویس استفاده کنید. .برای سایر سرویس های نامحدود این حجم با توجه به سرعت سرویس کمتر هست.
- بستههای نامحدود با در نظر گرفتن خط مشی استفاده منصفانه، از حجمی نامحدود برخوردار هستند.
- طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:
- بسته تا 512 کیلوبیت بر ثانیه ماهیانه 10 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 15 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 20 گیگابایت
- بسته تا 4 مگابیت بر ثانیه ماهانه 30 گیگابایت
- بسته تا 8 مگابیت بر ثانیه ماهانه 50 گیگابایت
Last edited by ahwazp30; 07-01-2019 at 10:28.
ممنون دوست عزیز،بیشتر میخواستم سرعتی که خود بچه ها ازش گرفتن بدونم،این توضیحاتی که شما زحمت کشیدیگذاشتی تو سایت ایرانسل خوندم منتها میخواستم سرعت دانلودی که خود کاربرا تجربه کردن بدونم،البته خب ممکنه منطقه ب منطقه نتیجه متفاوت باشه منتها اینا رو کاغذ ی چی میگن در عمل چیز دیگس،برا منی کی برا استفاده تو خونه میخوام اصلا صرفه نداره نسبت ب adsl تازه دانلود شبانه هم نداره
خواهش میکنم .اصلا ربطی به منطقه نداره .فقط توی حداکثر سرعت برای سرویس های حجمی پینگ و سرعت میتونه در مناطق مختلف متفاوت باشه ولی سرویس های نامحدود حداکثر سرعتشون معمولا بیشتر از اون چیزی نمیشه که میخرید. من دو سه بار گرفتم حداکثر سرعت همون سرعت اسمی هست و پهنای باند بیشتر نداد فقط روی حجمی ها ازاده و دقیقا بعد از مصرف اون حجم هم سرعت روی 256 فیکس شد و مجبور به خرید بسته ی حجمی شدم.البته برای بعضی ها به دلیل شانس زیاد یا وجود باگ در سیستم میتونه اینطوری نشه که اون هم احتمالش یک در میلیونه.
ایرانسل که نوشته سرعتش 1 تا 80 مگ هست کسی تاحالا بیشتر از 50 مگ تونسته ازش بگیره ؟ یعنی این 80 مگ که نوشته واقعیه یا مثل بقه رو 40 مگ بسته شده ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)