تمام TV ها تنظیم تنظیم عمق 3D رو دارن که به راحتی میتونید عمق تصویر رو تعیین کنید
همچنین برای دیدن تصاویر 3D با کیفیت و عمق خوب باید سورس تصویریتون حتمی با کیفیت باشه. حجم های 5-6 گیگ و بیشتر مناسب هست
تمام TV ها تنظیم تنظیم عمق 3D رو دارن که به راحتی میتونید عمق تصویر رو تعیین کنید
همچنین برای دیدن تصاویر 3D با کیفیت و عمق خوب باید سورس تصویریتون حتمی با کیفیت باشه. حجم های 5-6 گیگ و بیشتر مناسب هست
ممنونم از پاسختون
فقط در این لینک برای پلاسما صفحه خاکستری رو پیشنهاد داده، برای شارژ سفید یا خاکستری؟!
Last edited by arash_a59; 17-06-2014 at 21:09.
دوست عزیز فیلم های روی بلوری سه بعدی برجسته نیستن و فقط عمق دارن که اصلا سه بعدی واقعی که تو سینما نمایش میدن نیست
5-6 گیگ هم داستان کودکانه ای
بلوری های 50 گیگ اصل تو بهترین پلیرها دنیا برجسته نیستن چه برسه به دانلودی های بی ارزش
فقط دموهای فروشگاهی برجسته هستند
برادر شما چرا دست از سر این پلاسمای پانا بر نمیداری و خودتو اینقدر درگیر خرابی های این برند میکنی
واقعا ارزش داره برای چند ساعت تی وی دیدن تنت بلرزه که اخ نسوزه یا تصویر جا نمونه
البته ببخشیدا
تفاوت برجسته بودن با عمق داشتن تو چی هست!
عمق 3D هم کاملا میتونه به خود فیلم وابسته باشه فیلمی که با دوربین دو بعدی ضبط و سپس به سه بعدی تبدیل میشه تفاوت داره با فیلمی که از ابتدا با دو ربین سه بعدی فیلم برداری میشه.
برجسته بودن یعنی جلو بودن سوژه ها از تی وی تا جلوی پای شما مثل سینما imax
اینقدر سه بعدی خانگی بد بود که تقریبا جم شد و شد یه امکانی که فقط هست
اگه اشتباه نکنم شما از طرفداران 3آتشه این برند بودید در ایامی که بنده این تی.وی رو خریدم...!
برادر جوابتون خیلی سادست: پول ندارم! تلوزیون بنده رو به قیمتی نمیخرند که بخوام با اندک پولی اضافه اون رو به یه 50 اینچ درست و حسابی ارتقا بدم.
یا علی.
بله هستم و اعتقاد دارم کیفیت رنگ و کنتراست پلاسما پانارو هیچ برندی در این قیمت نداره اما از خرابی و ترس از خرابی این برند هم خسته شدم
خدا شرایط برات جور کنه
شما یه پنل 40-50اینچی رو دارید با IMAX مقایسه میکنی
جمع نشده. الان مدل های 2014 حتی پیشرفت هم کردن.
مقایشه نکردم
عرض کردم سه بعدی واقعی اون نه عمق تصویر الکی تو تی وی های خانگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)