بجه ها برای اینکه گلخانه تون خراب نشه باید روز قبل از طوفان محصول را برداشت نکنید و به محصول آب ندهید 100% تضمینی یک با امتحان ضرر نداره![]()
بجه ها برای اینکه گلخانه تون خراب نشه باید روز قبل از طوفان محصول را برداشت نکنید و به محصول آب ندهید 100% تضمینی یک با امتحان ضرر نداره![]()
سوالم داشتین در خدمتیم راستی من تو بازیهای که انجام دادم یک بار با پوپوری یک بار با کارن ویک بار با ان ازدواج کردم و اون دختر کوچولو که اول میاد جز خاطرات خودته و با هر دختری که ازدواج کنی اون میاد به ذهنت من هر سه بار برام اتفاق افتاد
من یه جا خوندم که گفته بود میشه 2ـتا زن گرفتاما باید مزرعه کنار خونه اون نجار رو بخری
که برای خریدنش خیلی باید مزرعت توپ شده باشه بعد بری پیش شهر دار اگه خندان بود سال بعد بهت میگه میتونی مزرعه کنار خونه نجار رو بخری ( از نجار بخریش ) وقتی خریدی میتونی اون پر آبی رو از اون چینی بخری و به اون دختر بدی تا توی خونه کنار مزرعه دوم زندگی کنه![]()
اگه پست بالایم جریانش صحت داره؟لطفا بگین
با هر کی ازدواج کنه همون میشه
کسی نمیخواد اون لیست غذا رو تفکیک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یاری کنید دیگه!
time.shift تو خودت تفکیک شده لیست غذایی که توشتی رو میذاری؟
خیلی قاطی پاطیه نمیتونم بفهمم چیه
من اون لیست رو تو یک سایت خارجی دیدم ولی فک نکنم درست باشهشرمنده ملت شدم من ببخشین لطفا
![]()
حاج ایمان بازم سلام...شرمنده ...این چند روزهسر کار بد سرمون شلوغ شد یه دفه داریم جای جدید میگیریم وقتمون تخیلی پره..تا سر هفته برمیگردیم پیشتون...
دروغی بیش نبود![]()
chocolate cake=oven+whisk+butter+egg+flour+chocolate
chocolate cookie=Rolling pin+oven+butter+chocolate+egg+flour+suger عروسک یکی از اینها یا چای ارامش رو درست کن 64 تا میشه لیست غذاهات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)