تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 683 از 1185 اولاول ... 1835836336736796806816826836846856866876937337831183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,821 به 6,830 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[/B]
    به نظر من اینطوری نیست درسته رایحه ادویه ای و شرقی جاذبه بیشتری داره اما رایحه چوبی طرافدار بیشتری داره به همین دلیل در حال حاضر اکثر شرکتهای سازنده تولید عطرهای با رایحه چوبی رو بیشتر در دستور کار خودشون دارن
    دوست من متاسفانه شما متوجه سوال من نشدید.

نت چوب با گروه چوب متفاوت هست!!!

در ثانی در مورد اینکه تو دنیا کدوم گروه بویایی طرفداران بیشتری داره کمی بیشتر تحقیق کنید

اگر مدت زیادی با دنیای عطر آشنا باشین میدونید که رایحه چوبی مدت زیادی نیست که پا به عرصه دیزاین گذاشتند و مورد سرمایه گذاری قرار گرفتند. (خیلی خیلی زیاد شاید 10-15 سال) در حال که گروه شرقی قدمتی 200 ساله دارند

من خودم عاشق نت چوب در گروه شرقی هستم!!! امیدوارم به قضیه پی برده باشید!!!

یک پیشنهاد هم براتون دارم و اون هم اینه که برید توی سایتهای مرجع (نظیر اسمز-فراگرانتیکا-بیس نت-فرگرسنایکس_پریمیومو...) یک نظر سنجی در این مورد قرار بدید. شاید هم من تا به حال درست متوجه نظرات نشدم!!!!

اگر هم لازم دونستید بگید تا لینکی قرار بدم تا لیست جایزه داران از بدو تاسیس فی فی تا به الان که موفق به کسب بهترین عطر هر سال شده اند معرف بشه که مشخص بشه 90 درصد جایزه داران فی فی جز گروه شرقی هستند!!!

یک پیشنهاد شخصی هم دارم و اونم اینه که در پست زدن شتاب زده عمل نکینید و بیشتر به اصل موضوع (بهترین شرقی از نظر شما!!!؟؟؟) بپردازید

ممنون
    Last edited by f.t.g; 10-07-2012 at 00:47.

2. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تجربه ی من از اوپیوم چینی روی چنتا از دوستانم این بوده که یا واقعا عاشقش میشید یا بنظرتون یه عطر کاملا معمولیه ادویه ای میاد .کسی بهم نگفته که از این بو بدش میاد ولی خب هر کاری یکسری طرفدار خودشو داره .

بنظرم اگویست باکلاستره و بوی خیلی بهتری داره.

یه نکته هو درباره M7 بگم.M7 هم بنظرم خیلی سنگینه از اون بوهاست که خیلیا رو دیدم خوششون نیومده و سردرد گرفتن . ولی بعضیا هم خوششون میاد . یه بابائی هم میگفت این ادکلن بر اساس شخصیت افرادی که در ماه هفتم میلادی متولد شدن تولید شده.

اون شماره 7 که روی این ادکلن نامگذاری شده مربوط به این هست که هفتمین محصول مردانه ایو سنت لورن هست ولی خب شاید ربطی هم به اون که شما میگید داشته باشه

ممنون

4. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[/B]
    به نظر من اینطوری نیست درسته رایحه ادویه ای و شرقی جاذبه بیشتری داره اما رایحه چوبی طرافدار بیشتری داره به همین دلیل در حال حاضر اکثر شرکتهای سازنده تولید عطرهای با رایحه چوبی رو بیشتر در دستور کار خودشون دارن
    یک مورد هم در این رابطه یادم رفت بگم و اون هم این هست که هر چند سال (فکر میکنم 3 سال بود) مجمعی تشکیل میشه و عطر های شرقی رو بررسی میکنند و 10 عطر برتر رو معرفی میکنند

در صورتی که در مورد هیچ گروه دیگری این مجمع تشکیل نمیشه

امیدوارم به اهمیت موضوع پی برده باشید!!!

6. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوست من متاسفانه شما متوجه سوال من نشدید.

نت چوب با گروه چوب متفاوت هست!!!

در ثانی در مورد اینکه تو دنیا کدوم گروه بویایی طرفداران بیشتری داره کمی بیشتر تحقیق کنید

اگر مدت زیادی با دنیای عطر آشنا باشین میدونید که رایحه چوبی مدت زیادی نیست که پا به عرصه دیزاین گذاشتند و مورد سرمایه گذاری قرار گرفتند. (خیلی خیلی زیاد شاید 10-15 سال) در حال که گروه شرقی قدمتی 200 ساله دارند

من خودم عاشق نت چوب در گروه شرقی هستم!!! امیدوارم به قضیه پی برده باشید!!!

یک پیشنهاد هم براتون دارم و اون هم اینه که برید توی سایتهای مرجع (نظیر اسمز-فراگرانتیکا-بیس نت-فرگرسنایکس_پریمیومو...) یک نظر سنجی در این مورد قرار بدید. شاید هم من تا به حال درست متوجه نظرات نشدم!!!!

اگر هم لازم دونستید بگید تا لینکی قرار بدم تا لیست جایزه داران از بدو تاسیس فی فی تا به الان که موفق به کسب بهترین عطر هر سال شده اند معرف بشه که مشخص بشه 90 درصد جایزه داران فی فی جز گروه شرقی هستند!!!

یک پیشنهاد شخصی هم دارم و اونم اینه که در پست زدن شتاب زده عمل نکینید و بیشتر به اصل موضوع (بهترین شرقی از نظر شما!!!؟؟؟) بپردازید

ممنون
    شما هم متوجه پست من نشدید من از گروه woody صحبت کردم نه نت چوب!! الان اکثر شرکتها تولید woody رو در دستور کار دارند در صورتی که شما میگین گروه ادویه ای طرفدار بیشتری داره! پس این شرکتها...

شما هم اگر تاریخچه عطر سازی رو دنبال کرده باشید میفهمید که اولین عطرها از مخلوط روغن و پودر چوب و گیاهان درست میشده پس رایحه چوبی خیلی وقته وجود داره

شما عاشق این گروه هستید منم هستم و دانهیل قهوه ای رو به هر چیزی ترجیح میدم اما دلیل نمیشه شما به قضیه توجه نکنی!! پست هم شتابزده نبود جواب سوالتون هم دادم(بهترین شرقی) !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خب دوستان این موضوعات رو بیخیال شید جواب نظرسنجی رو بدین بهترین شرقی. والا من اینقد با همشون حال میکنم نمیتونم بگم بهترین کدومه ا

9. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من دانهیل قهوه ای رو خیلی دوست دارم خیلی خاطره باهاش دارم عاشق هیمالیا کرید هستم عجیب رو پوستم جواب میده ارجینال سانتال رو هم دوست دارم و .............. نمیتونم بگم کدوم بهتره چون هر کدوم یه حسی داره واسم شاید اگه خیلی های دیگه رو هم تست کرده بودم الان اونا هم دوست داشتم راستی توباکو وانیل تام فورد یادم رفت و همینطور پیور هاوانا

11. 2 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BANDAR BOLKHEYR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    بندر بوالخیر

پيش فرض

به نظرم گروه ادویه ای یا همون شرقی بسیار وسیع و پرکاربرد تر از چوبی بوده،اگر خوب به نت های عطر ها نگاه کنید میبینید که عطرهای شرقی وابستگی به نت چوب ندارند و بدون چوب هم میتوانند بهترین باشند. اما نت چوب فکر نکنم بدون نت های شرقی حرفی برای گفتن داشته باشد.البته این چیزی از ارزش روایح چوبی چیزی نمیکاهد،اما بویایی شرقی مسلما هنوز پیشتاز روایح عطرها است.

13. 2 کاربر از BANDAR BOLKHEYR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    بچه ها این سایت پرفیوم شاپ قیمتاش خیلی پایینه تقلبی نیست جنساش؟
    من میخواستم 3 تا ادکلن بگیرم یه کمکی بکنید ثواب داره
    یکی برای الان و استفاده روزانه میخوام این ck one خوبه؟ ck shok چه مدلیه؟
    یه خنک و شیرین نهایت تا 100 تومن یکی هم واسه زمستون(گرم) خودم zino داشتم ولی میگین موندگاریش کم شده توی این سبکا چی هست (تلخ با ته بوی چوب) اینم تا 100 120 میتونم بدم

داره خودمونی میشه BANDAR BOLKHEYR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    بندر بوالخیر

پيش فرض

فکر کنم از سایتها خرید نکنی بهتر باشه.مخصوصا ادکلن هایی که امکان تقلبی بودن زیاده مثل‎.ZINO‏ ‏ck oneهم محبوب هست،برای تابستون خوبه ،اما بنظرم شخصا از فروشگاه بخری بهتره.کارتیر رودستار هم تستی بکن،پخش بوش هم خوبه.پیشنهاد زمستانه همl'instant de guerlaine pour hoome eu extrame‏ است.

16. 3 کاربر از BANDAR BOLKHEYR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من درسته 22سالمه.اما خیلی کلاسیک پسندم.از ادکلنای جدید و اسپرتی خوشم نمیاد مثل الور هوم اسپرت.از عطرهای کلاسیک و نیمه کلاسیک لذت میبرم.گرلن وتیور را سی خاطر بوی جنگلی و طبیعتش که تو سایتا خوندم میپسندم.با توجه به شناختی که از اب و هوای بوشهر داری،عطر میشناسی با بوی طبیعت و علف که پخش خوبی هم داشته باشه ؟یا ادکلنی باشه بوش تومایه ‏‎(KAREN LOW)KL .BLACKقبلا ها که داشتمش بوی باز و سبک داشت ازش خوشم میومد.
    اگه تند و کلاسیک دوست داری کنزو جانگل(Jungle). اگر نه ورساچه دریمر (Dreamer )

18. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •