منم تعجبم از همینه، پسر عموی خودم 10 سال پیش با لیسانس استخدام شد در ارتش، ازش پرسیدم گفت کلا برای ما ممنوعه و هیچکس جرات نداره از پوتین زیپ دار استفاده کنه.
منم تعجبم از همینه، پسر عموی خودم 10 سال پیش با لیسانس استخدام شد در ارتش، ازش پرسیدم گفت کلا برای ما ممنوعه و هیچکس جرات نداره از پوتین زیپ دار استفاده کنه.
از بند کِشی استفاده کنید بهتره...هم به راحتی پوتین رو پاتون میکنید و در میارید و هم دژبان به سادگی نمیتونه تشخیص بده...
زیپ دار داریم تا زیپ دار(معمولا پوتین معمولی رو میدن براش زیپ بدوزن) این عکسی که دوستمون گذاشته خیلی تابلو هست زیپش به کنار حالا کار شده هم هست
سلام دوستان
خوشبختانه منم جای خوبی افتادم(پلیس فرودگاه شیراز)
شاید بشه گفت بهترین جایی هست که میشه تو نیروی انتظامی خدمت کرد
هنوز 2هفته نشده 2روز تشویقی گرفتم
امیدوارم همه دوستان خدمت خوب وبدون دردسری داشته باشن
یه سوال من الان 21 سالمه و خدمت سربازی نرفته ام ودانشجو هستم آیا می تونم سند ماشین به نام خودم بزنم ودر آینده برام مشکلی پیش نیاد؟
جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:01.
بابا خوش باحالتون چقدر مرخصی میگیرید
من برم سربازی مرخصی نمیگیرم تا از آخرش برام کم کنن
کارت بسیج و این حرفا هم ندارم ازش کم کنن
اگه اینجوری باشه که خوبه حوصله آدم سر نمیرهمنم اومدم به مرخصی آخر هفته ،
به ما که خیلی تو نیرو هوایی خوش میگذره و همش میریم سر کلاس ، انواع و اقسام کلاس و مراسم صبحگاه و رژه جلو فرمانده ها
و تمام
به امید خدا 20 روز دیگه هم تمومه و سر دوشی میگیریم
امیدوارم به همه به خصوص اعزامی های 1390/10/1 خوش بگذره
فکر کنم آموزشی تموم بشه دوره بیگاری کشیدن شروع بشه ! اینجوری که بقیه میگن
خیلی از پادگان ها نمی زارن مرخصی رو جمع کنی آخر سر بری بعد از مثلا 4 ماه مرخصی هات رو می سوزونن!با خوش باحالتون چقدر مرخصی میگیرید
من برم سربازی مرخصی نمیگیرم تا از آخرش برام کم کنن
کارت بسیج و این حرفا هم ندارم ازش کم کنن
هر ماه 2.5 رو مرخصی داری
اره ميتوني . هم ماشين به نامت كني هم خونه
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
پادگان داريم تا پادگان
توي 08 خاش كه اكثرا كادري هاي تبعيدي هستن كلفتاشون استفاده ميكنن
سلام . دوستان دو تا سوال: 1- من پایه خدمتی تیر 90 نیروی انتظامی هستم . آموزشی مالک اشتر اراک بودم و 23 روز هم تو یگان امداد آمل با لیسانس (درجه : استوار یک) خدمت کردم و بعدش ترخیصی گرفتم و یک ترم هم فوق لیسانس خوندم . حالا میخوام انصراف بدم ، حالا میخوام بدونم بعد از یک ماه آموزشی ای که دوباره باید برم ، استان محل خدمتم دست خودمه ؟ یا خودشون تایید میکنن ؟
2- من میخوام برا معافیت پزشکی هم اقدام کنم ، فقط میترسم به جای معافیت دائم ، معاف از رزم بزنن برام ، به نظرتون معاف از رزم ارزش داره ؟ یا بعدا برا کار مشکل ایجاد میکنه ؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)