تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 683 از 1783 اولاول ... 18358363367367968068168268368468568668769373378311831683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,821 به 6,830 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقای پشتیبان . یوزر/پس شبانه قرار نیست مثل قبلاً تفکیک شه ؟
    چون ممکنه ما توی جریان نباشیم و با روزانه وصل شیم و ببینیم از حجم روزانه کم شد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مملکت تخیلی i.s.l.a.m

پيش فرض

سرعت تو تایم شبانه اگر واسه همه پکیج ها یکی باشه می تونه باعث جبران این چند وقت باشه ...
    چون خیلی ها 128 دارن مثل خودم ...
    من از سرویس 1 مگ شرکت استفاده می کنم زیاد ناراضی نیستم وگرنه من از همه شاکی تر میشدم ...
    باید هم یوزر و پس جدا بشه و سرعن واسه همه بالا باشه ...
    این تنها راهشه صباجون ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ببینید هر شرکتی و هر سیاستی دچار مشکل میشه شما ها باید از سرویس دهنده خودتون حمایت کنید تا برای بهتر شدن تلاش کنه ( میایین ایجا فقط اعتراض میکنید چرا کسی از سرعت روزانش ناراضی نیست چون سرویس عالی میده

بعضی از دوستان دیدم از شرکت داده گستر حمایت میکرد به اطلاع دوستان برسونم داده گستر هنوز جون هست داره سرویس 4 مگ میده یعنی تا 400 کی باید سرویس بده یکی از دوستان رفت برای تست از داده گستر سرویس گرفت خودشم آخرین سرویس رو از 150 به بالا نرفت اما صبانت با سرعت 128 همون 260 میده
    شما برید پست های قبلی بنده رو نگاه کنید تا متوجه بشید روزانه هم همچین آش دهن سوزی نیست ....
    زمانی پینگ ها زیر 200 بود الان همگی بالای 300 ..
    داده گستر حتی اگر از 150 هم به بالا نره، قیمت سرویس 4 مگش از 512 صبانت ارزون تره، شباش هم به این وضع نیست ...

4. این کاربر از narthex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چه حمایتی؟؟؟؟کوچکترین کار اینه که قبل از تموم شدن سرویس ایمیل بزنید و سایت خودتون رو برای شارژ باز بزارید.
    خیلی وقته نا راضیم و هر دفعه گفتم عوض می کنم و نکردم.اما این دفعه شرایطش رو دارم که 1 روز هم بی اینترنت نمونم پس راحت عوض می کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها من یه سوال داشتم قبلا من 128 داشتم سرعت روزانه روی 50-60 بود
    الانم که 1مگ گرفتم بازم سرعت روی همین 50-
    60 به نظر شما مشکل چیه با اینکه سرویسم ارتقا دادم به 1مگ
    اما سرعتم تغییری نکرده؟

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اقای محترم شما به جای این حرف ها برید اوضاع رو مثل سابق کنید...بعدشم دارید چقد پول میگیرید چندرغاز سرعت میدید نمی خواد منت بزارید....

8. این کاربر از WOLF PACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام

وقتی یک شرکت با این تعداد کاربر تصمیم به یک سری تغییرات میگیره اولا این تغییرات در جهت پیشرفت باشه یعنی این که این تغییرات با عث بهبود کمی و کیفی بشه ثانیا شرکتها باید قبل از هر تغییری مسئولین فنی اون شرکت بستر این تغییرات رو فراهم کنند تا در زمان اجرای تغییرات کمترین مشکل برای کاربر نهایی به وجود بیاد نه این که این مسئولین فنی شما به طور کل همه کاربران رو ضربه فنی کنن و تغییرات با بی دقتی و یا کم دقتی باعث این حجم از شکایت بشه در هر حال باید توجه داشته باشید که خیلی ها از نظر مالی این بضاغت رو ندارن که پشت سر هم حجم بخرن و با این حجم موجود در روز تنها 100 مگ ( برای کاربان سه ماه 9 گیگ) میتونن از اینترنت استفاده کنند . حال در نظر بگیرید اگر بخوان با دوستان و یا خانواده خود ارتباط صوتی مناسب داشته باشند یا ارتباط تصویری آیا این 100 مگ در روز جوابگوی نیازشون هست؟ که در واقع نیست کافیست 15 دقیقه ارتباط تصویری برقرار کنند تا 100 مگ به راحتی تمام شود آیا باید بگوییم ارتباط تصویری انجام نشه؟ صحبت در این ضمینه زیاد است و اینجا مجالی برای این بحثها نیست آنچه می ماند کاربران ما فقط دل خوش به زمان رایگان هستند تا بتوانند فایلهای مورد نظرشون را دریافت نمایند و با این وضعیت باید فقط افسوس خورد .

ما انسانیم و از همه مهمتر ما ایرانی هستیم مگر ما جوانان این مرز و بوم نیستیم چطور در همه جا ما را لایق و فهمیده و مومن و .... هزار صفت دیگر نام میبرید ولی موقعی که صحبت به این مقوله اینترنت و سرعتش میرسه ما رو ( با عرض معذرت از کلیه کاربران خودم رو مثال میزنم) بی جنبه و سوء استفاده کننده می شمارید .

درد دل زیاد است و گوش شنوا کم هر چه میخواهید انجام دهید ما کارمان از ریشه خراب است تا وقتی نظر مسئولین به ما اینگونه باشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من اصفهانم، امشب سرعت خوبه 220

میگم نکنه پسورد شبانه رو عوض کردن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من اصفهانم، امشب سرعت خوبه 220

میگم نکنه پسورد شبانه رو عوض کردن؟
    یکبار دیسکانت کن و دوباره وصل شو ببین سرعت روی 220 میمونه.... من بعید میدونم....

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

سلام
    ببخشید شما سرویستون 128 هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •