درود
دوستان بهترین انتخاب برای هارد 1 ترابایتی چیه الان ؟؟
قصد خرید دارم ولی کلا گیج شدم .
هرجا که میرم یه چی پیشنهاد میدن .
درود
دوستان بهترین انتخاب برای هارد 1 ترابایتی چیه الان ؟؟
قصد خرید دارم ولی کلا گیج شدم .
هرجا که میرم یه چی پیشنهاد میدن .
سلام .
ميتونيد از برنذ Western Digital (مثلاً مدل my passport ultra) و يا Seagate (مثلاً مدل Backup plus slim) انتخاب كنيد . بريد بازار و بررسي كنيد با حداقل قيمت و بهترين گارانتي كداميك را پيدا ميكنيد . دقت كنيد كه هيچكدام از مدلهاي پيشنهادي ضد ضربه و يا آب نيستند پس در نگهداري و استفاده دقت كنيد. اگر بی احتیاطی میکنید (مثلاً در هنگام حمل و نقل زمین میاندازید) میتونید انواع ضد ضربه را بخرید مثل Silicon Power Armor A30 که شانس خرابی را تا حدی کاهش میدهد .
ضد ضربه باشه بهتره .
سیلیکون پاور کیفیت مطلوبی داره ؟؟
Silicon power سازنده هارد دیسک نیست و در نتیجه از برندهایی تامین میکند که معتبر هم هستند . فقط میمونه باکس ، کابل ، کانکتورها و ماژول SATA to USB که فکر نمیکنم مشکلی از نظر کیفیت داشته باشند . ولی برای اطمینان هم که شده با گارانتی بخرید تا درصورتیکه به مشکلی برخورد ، تعویض کنند . سایر مدلهای ضد ضربه را از سایت Silicon power میتونید ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چه برنامه ای برای دیفراگ کردن هارد اکسترنال خوبه؟ و به نظرتون لازمه هارد اکسترنال را هفته ای یک بار دیفراگ کنم؟ آیا آسیبی به فایلها نمیاد .مخصوصا فایلهای با فونت فارسی .من خودم برنامه Advanced.SystemCare دارم ولی هنوز روی هارد اکسترنال آزمایش نکردم.
بنظرم همان برنامه Defragmentation ویندوز هم کفایت میکند ولی اگر بدنبال برنامه حرفه ای تر هستید میتونید از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کنید بشرطی که واقعاً بدونید چه قابلیتهایی دارد و هر کدام از آپشنها به چه کاری میآید .دوستان چه برنامه ای برای دیفراگ کردن هارد اکسترنال خوبه؟
اگر به دفعات زیاد فایلهایی را اضافه ، حذف و ... میکنید میتونید هر چند وقت یکبار Defragment کنید ولی هفته ای یکبار بنظرم زیاد هست و ممکن هست هارد دیسک زودتر از حد موعد دچار Wear & Tear بشود.و به نظرتون لازمه هارد اکسترنال را هفته ای یک بار دیفراگ کنم؟
نبایستی مشکلی پیش بیاد ولی پیشنهاد میکنم روی یک درایو که دیتاهای آن برای شما مهم نیست تست کنید .آیا آسیبی به فایلها نمیاد .مخصوصا فایلهای با فونت فارسی .
من امروز یک هارد سه ترا وسترن مای بوک گرفتم به قیمت 380.نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمیتونم هاردی غیر از وسترن بگیرم
چند تا سوال دارم.
هاردهای قبلی وسترن جعبه های سبز رنگ داشتن و هاردهای دو ترا بازار هم همین رنگ بود جعبه هاشون ولی این هاردی که من گرفتم جعبه اش آبی رنگه.!!!
چند وقت پیش یک هارد سه ترا دیگه گرفته بودم که ساخت تایلند بود ولی این ساخت مالزی.بنظرتون کدوم بهتره؟
گارانتی هاردهای قبلی من سازگار بود ولی این فروشنده گفت آواژنگ هست ولی الان که کارت گارانتیش رو دیدم زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .یادمه قبلا یکی از هاردهای قبلیم هم همین گارانتی رو داشت ولی نمیدونم الان چقدر معتبر هست؟
شما با فایلهایی که روی هارد هست مثل User Manuals و WD Apps for Windows و...چه کار میکنید.من خودم میریزم توی یک پوشه ای جداگانه توی هارد که شاید روزی به کار بیاد!!!
و یک سوال فنی.
من یک هارد یک ترا وسترن دارم که بد سکتور گرفته و بنظر اوضاعش خوب نیست.بنظرتون میتونم خودم باکس هارد اکسترنال رو باز کنم و یک هارد یک ترا دیگه جاش بزارم؟
Last edited by aluminum; 23-06-2014 at 19:10.
سلام .
1. فرقی از لحاظ کیفیت و حتی Package Includes بین جعبه های سبز و آبی مربوط به مدلهای my book وجود ندارد.هاردهای قبلی وسترن جعبه های سبز رنگ داشتن و هاردهای دو ترا بازار هم همین رنگ بود جعبه هاشون ولی این هاردی که من گرفتم جعبه اش آبی رنگه.!!!
چند وقت پیش یک هارد سه ترا دیگه گرفته بودم که ساخت تایلند بود ولی این ساخت مالزی.بنظرتون کدوم بهتره؟
2. در هر کشوری که تولید بشود ، به هر حال زیر نظر کمپانی اصلی و طبق استانداری که این کمپانی تعیین میکند ساخته میشود و بطور کلی نباید از لحاظ کیفیت تفاوتی داشته باشند.
بعضی ها کلآً Delete میکنند که بنظرم کار درستی نیست . نهایت بریزید داخل یک پوشه تا از شلوغ شدن آن جلوگیری شود .شما با فایلهایی که روی هارد هست مثل User Manuals و WD Apps for Windows و...چه کار میکنید.من خودم میریزم توی یک پوشه ای جداگانه توی هارد که شاید روزی به کار بیاد!!!
اگر my passport هست ، امکانپذیر نیست چون این مدلها فاقد ماژول SATA to USB هستند. ولی اگر my book هست میتونید اینکار را انجام بدید ولی پس از اینکه هارد داخلی را تعویض کردید نیاز به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد هست و در نتیجه قبل از تعویض آن از اطلاعات یک کپی بگیرید. (برخلاف اکثر هاردهای اکسترنال دیگر که نیازی به فرمت و پارتیشن بندی مجدد نیست) .و یک سوال فنی.
من یک هارد یک ترا وسترن دارم که بد سکتور گرفته و بنظر اوضاعش خوب نیست.بنظرتون میتونم خودم باکس هارد اکسترنال رو باز کنم و یک هارد یک ترا دیگه جاش بزارم؟
ممنوناگر my passport هست ، امکانپذیر نیست چون این مدلها فاقد ماژول SATA to USB هستند. ولی اگر my book هست میتونید اینکار را انجام بدید ولی پس از اینکه هارد داخلی را تعویض کردید نیاز به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد هست و در نتیجه قبل از تعویض آن از اطلاعات یک کپی بگیرید. (برخلاف اکثر هاردهای اکسترنال دیگر که نیازی به فرمت و پارتیشن بندی مجدد نیست) .
نه مای بوک هست.
این تعویض نهایتاً باید چندتا لحیم بخواد درسته؟
فیلم آموزشی شما دیدید برای این کار؟
اگر my book هست پس مشکلی نیست و نیازی به لحیم کاری هم ندارد . فقط باید با نهایت دقت باکس را باز کنید (حتماً از ابزارهای مناسب برای اینکار استفاده کنید) و ماژول SATA to USB را جدا و هارد دیسک داخلی را تعویض کنید.
ویدئوی آموزشی باز کردن WD my book در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گذاشته بودم . در یـوتـیـوبــ هم چند ویدئو آموزشی هم موجود هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)