منم آنتنم پر و خالی میشه
البته الان دارم زنگ میزنم بهشون ببینم چی میگن
منم آنتنم پر و خالی میشه
البته الان دارم زنگ میزنم بهشون ببینم چی میگن
اقا خودش اس ام اس داد گفت اينقدر بريز كه من روندش كردم 8000 هزار ريختم. تنها مشكلش اينه وقتي ترافيك حجمي ميخري استفاده ميكني تموم ميشه نميگه و از پولي كه داخل حسابت هست استفاده ميكنه. بايد ديگه پول اضافي نريزم.![]()
دو ساعته پشت خطم احدی جواب نمیده
همین دیروز 80 تومن ریختم حسابشونا.خستم کردن دیگه
راست ميگي. من خودم ADSL Asiatech , Fan ava. sabanet رو استفاده كردم و فن آوا قطعي زياد داشت و بقيه هم آنچنان خوب نبودن مشكل رو با همه داشتم همه در غرب تهران. ولي وايمكس راضي تر هستم ضمن اينكه هر جا هم برم با خودم ميبرم آنتن بده استفاده ميكنم.
دوستان مخابرات يك برنامه جديد نصب كرده كه وي پي ان رو قطع ميكنه بايد يه خورده استفاده كنيد اينترنت معمولي بعد دوباره به وي پي ان وصل بشين چون همزمان وصل نميشه.
Last edited by mrmostafa; 20-02-2012 at 10:19.
این ماه سرویسم رو به 256 تغییر دادم که باقیمانده حسابم تموم بشه اما 256 دیگه خیلی کنده گوگل رو هم به زور باز میکنه
این تستش هست
اینم تست GPRS ایرانسل برای چند ماه پیش
فرق عمدش پینگش هست اما از لحاظ سرعت زیاد کم نیست اگر 256 کسی میخواد بگیره برای چت کردن و وبگردی بهتره بره GPRS استفاده کنه همه جا آنتن میده![]()
الان صحبت کردم با پشتیبانی میگه هیچ جای تهران مشکلی نداریم پس نمیفهمم چرا همیشه خوب بوده ولی از دیروز تا حالا خطش میره و میاد؟
راستی من با تلفن نمیتونم به پشتیبانی وصل شم و باید با موبایل زنگ بزنم که اونم دائم میگه صدات قطع و وصل میشه یکی اگر تونست صحبت کنه به مام بگه چه خبر شده که اینطوری شده.
اگر قطع بودن دیروز رو میگی که امرروز ساعت 10:15 دقیقه صبح شیراز وصل شد تماس گرفتم اول گفت گوشیتون روی اسپیکر بردار گفتم اسپیکر نیست بعد گفت یه جا وایسا قطع و وصل نشی گفتم نشستم پشت سیستم داستان رو که پرسیدم گفت اختلال شبکه داریم تا 24 نهایتا48 ساعت اینده حل میشه که ربع ساعت بعد وصل شد اینبار زیاد زمان برد تا به اپراتور وصل بشم![]()
یه نفرو ندیدیم از وایمکس تعریف کنه/همه می نالید که/خب بریدadslبگیرید![]()
مثل اینکه باز HTTPS رو زدن ترکوندن احتمالا قطعی دلیلش همین بوده یاهو رو نتونستم باز کنم لطفا چک کنید
adsl منطقه ما فقط شاتل میده منم بمیرم شاتل نمیگیرم
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
یعنی الان خطت پر نمیشه خالی شه؟
البته من آوردم محل کارم وصل شده ولی سرعت دانلود بین 6 تا 51 متغیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)