تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 683 از 1049 اولاول ... 183583633673679680681682683684685686687693733783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,821 به 6,830 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ست سینمای خانگی میخوام واسه فیلم. سورسمم دیویدی و بلوری کپی

این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rs777 یا es33 (پلیر رو عوض کنم) نسبت به دنون 1312 چطورند؟ (اسپیکراش که تو چش ترند )

ظاهرا پایونییر Audio Return Channel داره. مزیت قابل اعتناییه یا با دنون بایه کابل مجزای صوتی تفاوتی نداره؟

پلیر هم پایونیر 140 یا 440؟ (LX55 به تفاوت قیمتش میارزه؟)

یا پکیج BCS-HW919 که ظاهرا ----- مجزا نداره
    Last edited by ruzbe1313; 17-08-2012 at 22:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ست سینمای خانگی میخوام واسه فیلم. سورسمم دیویدی و بلوری کپی

این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rs777 یا es33 (پلیر رو عوض کنم) نسبت به دنون 1312 چطورند؟ (اسپیکراش که تو چش ترند )

ظاهرا پایونییر Audio Return Channel داره. مزیت قابل اعتناییه یا با دنون بایه کابل مجزای صوتی تفاوتی نداره؟

یا پکیج BCS-HW919 که ظاهرا ----- مجزا نداره
    سری پایونیرمذکو ر حجم صدای بالاتری داره و دنون 1312صدای نرم تر و گرم تری داره.بهتره قبل از خرید صداهاشونو تست کنی.

3. 2 کاربر از amir-2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست عزیز قبلا که گفتم من سینمای خانگی نمیخوام یعنی فعلا جای مناسب ندارم ،من یه سیستمی میخوام که هم ورودی و خروجی نسبتا زیاد داشته باشه و هم فعلا بتونم جدا یه جفت باند بهش وصل کنم !
    خب آمپ های زیادی تو بازار هست.با قیمت ها و امکانات مختلف.همه هم به اندازه کافی ورودی و خروجی دارند و حتی بیشتر از نیاز هر شخصی.منتها شما باید ببینید که چه امکاناتی برای شما مهمه و اینکه چه نوع بلندگویی می خواید بهش در حال و در آینده وصل کنید تا مناسب با اون آمپلی فایر تهیه کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    یه سوال داشتم که زیاد با موضوع این تاپیک مرتبط نیست.اما چون زیاد زیادم بی ارتباط نیس اجازه بدید مطرح کنم.
    میخواستم مطلع بشم از این موضوع که:
    1-آیا با HDMIمیشه فیلم 3Dدید؟یا حتما باید بلوری تهیه بشه؟
    2-آیا امکان سه بعدی دیدن به شکل زیر هست:
    کابل HDMIدی وی دی پلیر رو به لپ تاپ وصل کنم و فیلم رو اجرا کنم. یعنی کابل HDMIاز لپ تاپ به AMp 520 Pioneerو از اون به تی وی سه بعدی وصل باشه .آیا به این شکل امکان سه بعدی کردن تصویر هست؟
    3-با USB چه طور؟ممکنه؟

ممنون از لطفتون
    سلام.شما برای دیدن فیلم سه بعدی نیاز به یک دستگاه پخش سه بعدی دارید حالا یا بلوری پلیر سه بعدی یا hd پلیر و ....
    شما بایستی کابل hdmi رو به آمپ وصل کنید و از اونجا به تی وی.تصویرتون باید سه بعدی باشه و لپ تاپ هم خروجی سه بعدی داشته باشه.اگر خروجی سه بعدی نداشته باشه به احتمال زیاد صدارو به صورت HD دیکد نمی کنه ولی تصویر سه بعدی رو می بینید.

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یا اصلا PS3 ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

قابلیت ARC چیز مهمی نیست و سیستمی که این قابلیت رو نداره تنها فرقش اینه که شما مثلا باید حدود 20 یا 30 تومن برای کابل اپتیک هزینه کنید و یه کابل به کابلاتون اضافه میشه.
    پلیر هم با توجه به جیبتون.البته تفاوت 140 و 440 تو تصویر خیلی زیاد نیست.ولی خب طبعا 440 بهتره و فکر کنم مدار صوتی قوی تری هم داره.در مورد تفاوت قیمت ها همیشه اینو بدونید به اون مقدار متفاوت که هزینه می کنید نتیجه متفاوت نمی بینید چون اینجا قیمت ها حقیقی نیست و خیلی بیشتر از قیمت جهانیه هر چیزی هست.
    در مورد PS3 هم عرض کنم من خودم یه مدت از PS3 استفاده می کردم تا بنا به دلایلی فروختمش.پلیر خوبیه ولی خروجی سه بعدی به صورت کامل نداره و شما هنگامی که خروجی سه بعدی ازش می گیرین صدای HD دیگه ندارید.
    Last edited by mr_rayan; 17-08-2012 at 23:44.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ممنون از جوابتون فقط یه سوال دیگه آیا تو این حدود قیمت 800 تا 1000 تومن انتخاب دیگه هم دارم با همین کیفیت فقط usb ( و ترجیحا شبکه ) هم داشته باشه البته خیلی برام مهم نیست اما اگه داشته باشه بهتره مثلا قیمت دنون 1613 چند هست و کیفیتش چطوره در ضمن من به پلیر نیازی ندارم من از PS3 ام استفاده می کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون از جوابتون فقط یه سوال دیگه آیا تو این حدود قیمت 800 تا 1000 تومن انتخاب دیگه هم دارم با همین کیفیت فقط usb ( و ترجیحا شبکه ) هم داشته باشه البته خیلی برام مهم نیست اما اگه داشته باشه بهتره مثلا قیمت دنون 1613 چند هست و کیفیتش چطوره در ضمن من به پلیر نیازی ندارم من از PS3 ام استفاده می کنم
    قابلیت usb و شبکه تو این قیمت میشه مدل 717 پایونیر البته کمی با کیفیت صدای کمتر.
    مدل 1613 دنون فقط آمپلی فایر هست و هنوز هم وارد ایران نشده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    KhoramAbad

پيش فرض

سلام دوستان

من مس خواستم یه سینما خانگی بخرم تا حدود قیمت 700 تومن .خودم اینو رو پسندیدم lg LH-975XBH م.ممنونم می شم اگه کسی با این آشنایی داره بگه کارکردش چطوریاست و در کل با این بودجه چه انتخاب ها خوبی دیگه هم هستش .

ممنون از شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •