پس سرعت 512 بیست نت و 256 اسیاتک باید تقریبا یکی باشه
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
پس سرعت 512 بیست نت و 256 اسیاتک باید تقریبا یکی باشه
سرویس 512k ماتریکس. چون صبح زود باید سر کار باشم شبانه رو 6 صبح تست کردم بازم اوکی بود:
![]()
یک چند مدتیه سرعت شبانه اسیاتک پایینه درسته؟من 128 مرکز مدرس شبی 600 مگ دان میکنم!!شما چه قدر دان میکنید؟جواب بدین ممنون میشم.زنگ بزنم پشتیبانی؟
آره از موقعی که سرویس ها رو جدید کردن اینطوری شده.منم بین 500 تا 600 مگ دانلود میکنم.من امروز زنگ زدم پشتیبانی گفت تمام شبانه ها رو 128 بستیم.فقط آخرش گفت درست میشه!!!!!!!.میخواین شما هم زنگ بزنید ببینید بهتون چی میگن.
کسی خبر داره از کی این شرکتا ساعتو میبرن جلو؟
هر وقت دولت خدمتگزار ببره جلو.دی:
اخه بعضی از این شرکتا 1 شب زودترو دیرتر به حرف دولت خدمتگزار گوش میکنن![]()
سلام دوستان من عضو جدید هستم.
برای مرکز فیاض بخش کدوم ای دی اس ال رو پیشنهاد میکنید البته من خودم تازه آسیاتک ثبت نام کردم اما ممکنه بعدا عوضش کنم.چیزی که برام مهم هست اینه که سرعتش بالا باشه چون زیاد به دانلود نیاز ندارم و به سرویس شبانه هم نیاز ندارم اما به ترافیکی نزدیک 3 گیگ درماه نیاز دارم میخواستم بدونم کدوم شرکت در این مرکز سرعتش بهتر هست؟
با سلام و احترام یه سوال در مورد ثبت نام انلاین آسیاتک.
من آسیاتک ثبت نام کردم خطم هم امروز رانژه شده از طریق سایتش ثبت نام کردم و یه یوزر نیم و پسورد به من دادن همونجا اما وقتی میزنم ارور 691 میده و وقتی توی سایتش هم میرم مینویسه این یوزر اشتباس یعنی هنوز فعال نشده برای فعال شدنش چیکار باید کنم؟
غلط کردن به حرف آغا و مموتی گوش نمیدن
زنگ بزن پشتیبانی شرکت محترمه معضمه
زنگ بزن پشتیبانی 1844 یا تهران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)