من 5800 خریدم فیلم با فرمت wmv ریختم روش ولی نشون نداد
یک فیلم رو به MP4 تبدیل کردم اونم نشون نداد نمی دونم آخه قبلا این کارو کرده بودم نشون داده بود
تورو خدا یکی کمک کنه
من 5800 خریدم فیلم با فرمت wmv ریختم روش ولی نشون نداد
یک فیلم رو به MP4 تبدیل کردم اونم نشون نداد نمی دونم آخه قبلا این کارو کرده بودم نشون داده بود
تورو خدا یکی کمک کنه
عزیز برای اینکه 100% نشون بده فرمت MP4 رو با کدک m4v-sp و با رزولیشن 640x360 یا 640x352 ! با بیت ریت 2000
اینارو یولید ساپورت میکنه میتونی باهاش تبدیل کنی!
سلام به همگی شما .
ببخشید برنامهی PDF Reader رو برای این گوشی میخواستم که باهاش سازگار باشه .
خواهشا هر چه زودتر باشه ، بهتر ... ممنون .
این گوشی به طور پیش فرض این برنامه رو نداره ولی میفهمه که فایل ، فایل PDF هست و میگه که اگه میخواین که PDF Reader رو داشته باشید به اینترنت وصل شید و دانلوش کنید ... بیچاره فکر میکنه روستای ما آمریکاست !...
{ نمیدونم شاید PDF Reader رو داشته باشه و شاید اون یارو فروشنده وقتی که خواسته برام دو سه تا برنامه بزنه ، زده گند این برنامه رو در اوورده !هه ه}
Last edited by قاهر - Gahir; 24-09-2010 at 11:20.
نه PDF Reader نداشته!!
بیا اینو بریز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من گوشی خودم رو یه ورژن 51 آپدیت کردم انصافا از وقتی که آپدیت شده جی پی اسش سه سوت کانکت میشه و موقعیتتون رو نشون میده....
سلام
دوستان من یه مدته که گوشیم دوربینش کار نمیکنه.یعنی تا دکمه ی دوربینو میزنم اصلن به روی خودش نمیاره و پنجره ی دوربینو باز نمی کنهفقط وقتی دوباره میرم تو اپلیکیشن میبینم روی آرم دوربین یه علامت ماشین زمانه(مثل وقتایی که از یه برنامه یهو میای بیرون و رو سمبلش چند تا خط دایره ای میاد.نمی دونم منظورمو متوجه شدین یا نه
)
خاموش روشن میکنم درست نمیشه.حتی یه بار گوشیو ریست کردم نشد.یه بار هم فرمت کردم بازم نشد.نظر شما چیه؟ چشه؟باید ببرمش درستش کنن؟
-- کردی برادر گوشیت رو
اگر آره که از تو helo ox غیر فعال کنی -- ها رو
آقا دست مریزاد ... ممنوم .نه PDF Reader نداشته!!
بیا اینو بریز
فقط اگه میشه دوستان دو سه تا Theme جدید و باحال هم بذارید ، خیلی خوب میشه ...
من رفتم حدود 60 مگابایت Theme دانلود کردم که متاسفانه هیچکدومشون سازگار نبودند ! ... البته توی سایتش هم نوشته بود برای 5800 XpressMusic هستند ... ولی برای این نسخه از این گوشی نبودند !
سلام! من 5800 خریدم کابل TV نداره!!! طرف میگه بعضیهاش ندارن! راست میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5800 كه براي بابام خريده بودم مشكل داره! باتريش يهو خالي ميشه...هيچ استفاده اي هم نميكنه اما بيشتر از يه روز دووم نمياره...!
يعني باتريش خرابه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)