ممنون از راهنمایی نکردنتون!
اگه نمی دونین لااقل بگید که آدم هی نیاد ببینه هیچکس جواب نداده...
خوش باشید...
ممنون از راهنمایی نکردنتون!
اگه نمی دونین لااقل بگید که آدم هی نیاد ببینه هیچکس جواب نداده...
خوش باشید...
جوابتون رو جناب rz21 دادن.
خب پس. خودتم میگی بازی رفت اتفاقی نیفتاد. شما باید ببینی چه تغییراتی رو توی این مدت روی بازیت اعمال
کردی. اگر از کیت و مپ نبود، احتمالاً توی فایل های bin مربوط به دوتیم فایل اشتباهی رو وارد کردی و یا اشتباه کد
دهی کردی.
من به شخصه نمی دونم. چون به غیر از PCروی کنسول بازی نکردم، پس نمی تونم کمکتون کنم. اما امیدوارم
دوستان کمکتون کنن.![]()
وقتي PES رو روي تاپ پلير بازي مي كني راحت كارين كار ميدونيد چيه؟ گل خوردن
مي دونيد سخت ترين كار چيه؟ لذت بردن از بازي
من اكثر بازي هاي Exbition رو روي تاپ پلير بازي مي كنم البته هميشه تيم قوي برداشتم ولي الان يه مدتي هست مستر ليگ و BAL رو روي تاپ پلير بازي مي كنم كلا بازي از چشمم داره مي افته يعني بيشتر مشكلات بازي رو مي بينم البته اين اشكالي هست كه كونامي داره يعني دقيقا معني ديفيكالتي رو توي فوتبال نميدونه مثلا وقتي سرعت ما 90 هست و سرعت بازيكن حريف 50 وقتي توي تاپ پلير مي ذاريم سرعت بازيكني كه 50 هست از مايي كه 90 هستيم بيشتر ميشه و اين ضعف هست به جاي اينكه قدرت تيمي حريف رو زياد كنه قدرتهاي فردي بازيكنان افزايش پيدا مي كنه يعني عملا قدرت هاي فردي كه براي يه بازيكن تعيين شده بي معني ميشه واقعا توي ديفيكالتي بالا بايد پاس كاري ها بيشتر بشه نه اينكه يه بازي كن عين آب خوردن گل بزنه به ما. كلا ذهنيت خوبي از تاپ پلير ندارم و معتقدم بد طراحي شده و بايد كمي كونامي تغيير عقيده بده در مورد نحوه ديفيكالتي اصلا نمي پسندم
ممنون از راهنماییت من منظور از گزینه ساکرو نفهمیدم(pes.exe!!???) ولی هر چی فایل توی کیت سرور دیدم رو از حالت read only برداشتم. ولی بازم همون eroro میده!!!؟؟؟
![]()
help me! plz
سلام من خیلی وقت بود نیومده بودم
چون به مشکلی برنخورده بودم
فقط میخوام بدونم که کیت سرور را از کجا دانلود کنم
با تشکر
سلام من لوگو تیم هارو با فرمت png دارم چیجوری میتونم اون رو تو بازی وارد کنم؟
با ggs ميتوني BIN فايل بسازي بعد با كيت سرور وارد كني يا اينكه از اديت داخل بازي وارد كني كه متاسفانه استوك هاش كمه و تعداد محدودي لوگو مي توني وارد كني تنها راه استفاده از لوگو به صورت نا محدود استفاده از GGS و كيت سرور هست
حتما که نباید یک فایل bin درست کنه...
همینطوری هم میتونه لوگو ها رو با ggs وارد کنه
من که از همون دو هفته ی اول که بازی رو خریدم شروع کردم top playerولی اینکه میگی سرعت نود ما با سرعت پنجاه کامپیوتر یکی هست رو قبول ندارم اصولا وقتی توپ رو داری باید سرعتت کمتر از مدافعی باشه که داره بدون توپ
می دوه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)