تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 683 از 940 اولاول ... 183583633673679680681682683684685686687693733783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,821 به 6,830 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قالب کردن؟!نه بابا فک نکنم...
    قبل از این که اینو بگیرم یکی دیگه رو گرفته بودم که روی اونم نوشته بود پرو 2009 درحالی که همون 2008 بود و لوح زرین نیکان روش یه سری تغییرات داده بود ، از جمله منوی فارسی ، نقل و انتقالات بازیکنا البته با همون گرافیک و فرم 2008.
    اولش هم که می خواستی بری توو بازی 2 تا گزینه داشت.یکی جام یوفا بود اون یکی هم همین فوتبال معمولی...
    اما این یکی که گرفتم 2009 اصلیه ، بدون هیچ دستکاری ای از طرف لوح زرین نیکان.هم گرافیکش با 2008 فرق داره هم چهره ی خیلی از بازیکنا رو بهتر ساخته هم لباساشون رو تغییر داده و...
    ولی تووش جام یوفا نداره!!!من از همنیش تعجب کردم...
    می خواستم بدونم مال شما هم همینجوریه یا نه؟!
    البته همه ی اینایی که من گفتم مربوط به کنسول پی اس2 هستش!
    لطفا یه راهنمایی کنید...
    ممنون از راهنمایی نکردنتون!
    اگه نمی دونین لااقل بگید که آدم هی نیاد ببینه هیچکس جواب نداده...
    خوش باشید...

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

من پچ رو دانلود کردم
    قبلا از کیت سرور استفاده میکردم(پچburgum) نمی دوونم بعد از اینکه فایل کیت سرور و کپی کردم روی قبلی ها دیگه پچ قبلی هم کار نمی کنه
    واسه نصب 2 باره هم کیت سرور این erroro میده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جوابتون رو جناب rz21 دادن.

نشد.من بازی رفت را با این تیم بازی کردم هیچ اتفاقی نیفتاد.
    خب پس. خودتم میگی بازی رفت اتفاقی نیفتاد. شما باید ببینی چه تغییراتی رو توی این مدت روی بازیت اعمال

کردی. اگر از کیت و مپ نبود، احتمالاً توی فایل های bin مربوط به دوتیم فایل اشتباهی رو وارد کردی و یا اشتباه کد

دهی کردی.

ممنون از راهنمایی نکردنتون!
    اگه نمی دونین لااقل بگید که آدم هی نیاد ببینه هیچکس جواب نداده...
    خوش باشید...
    من به شخصه نمی دونم. چون به غیر از PC‌روی کنسول بازی نکردم، پس نمی تونم کمکتون کنم. اما امیدوارم

دوستان کمکتون کنن.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتي PES رو روي تاپ پلير بازي مي كني راحت كارين كار ميدونيد چيه؟ گل خوردن
    مي دونيد سخت ترين كار چيه؟ لذت بردن از بازي

من اكثر بازي هاي Exbition رو روي تاپ پلير بازي مي كنم البته هميشه تيم قوي برداشتم ولي الان يه مدتي هست مستر ليگ و BAL رو روي تاپ پلير بازي مي كنم كلا بازي از چشمم داره مي افته يعني بيشتر مشكلات بازي رو مي بينم البته اين اشكالي هست كه كونامي داره يعني دقيقا معني ديفيكالتي رو توي فوتبال نميدونه مثلا وقتي سرعت ما 90 هست و سرعت بازيكن حريف 50 وقتي توي تاپ پلير مي ذاريم سرعت بازيكني كه 50 هست از مايي كه 90 هستيم بيشتر ميشه و اين ضعف هست به جاي اينكه قدرت تيمي حريف رو زياد كنه قدرتهاي فردي بازيكنان افزايش پيدا مي كنه يعني عملا قدرت هاي فردي كه براي يه بازيكن تعيين شده بي معني ميشه واقعا توي ديفيكالتي بالا بايد پاس كاري ها بيشتر بشه نه اينكه يه بازي كن عين آب خوردن گل بزنه به ما. كلا ذهنيت خوبي از تاپ پلير ندارم و معتقدم بد طراحي شده و بايد كمي كونامي تغيير عقيده بده در مورد نحوه ديفيكالتي اصلا نمي پسندم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

13

برو و روی گزینه ساکر راست کلیک کن .و پروپرتیس را بزن و گزینه ی read only را بردار!
    نشد.من بازی رفت را با این تیم بازی کردم هیچ اتفاقی نیفتاد.
    ممنون از راهنماییت من منظور از گزینه ساکرو نفهمیدم(pes.exe!!???) ولی هر چی فایل توی کیت سرور دیدم رو از حالت read only برداشتم. ولی بازم همون eroro میده!!!؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

help me! plz

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام من خیلی وقت بود نیومده بودم
    چون به مشکلی برنخورده بودم
    فقط میخوام بدونم که کیت سرور را از کجا دانلود کنم
    با تشکر

داره خودمونی میشه daniel45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Outer Heaven

پيش فرض

سلام من لوگو تیم هارو با فرمت png دارم چیجوری میتونم اون رو تو بازی وارد کنم؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من لوگو تیم هارو با فرمت png دارم چیجوری میتونم اون رو تو بازی وارد کنم؟
    با ggs ميتوني BIN فايل بسازي بعد با كيت سرور وارد كني يا اينكه از اديت داخل بازي وارد كني كه متاسفانه استوك هاش كمه و تعداد محدودي لوگو مي توني وارد كني تنها راه استفاده از لوگو به صورت نا محدود استفاده از GGS و كيت سرور هست

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حتما که نباید یک فایل bin درست کنه...
    همینطوری هم میتونه لوگو ها رو با ggs وارد کنه

11. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

وقتي PES رو روي تاپ پلير بازي مي كني راحت كارين كار ميدونيد چيه؟ گل خوردن
    مي دونيد سخت ترين كار چيه؟ لذت بردن از بازي

من اكثر بازي هاي Exbition رو روي تاپ پلير بازي مي كنم البته هميشه تيم قوي برداشتم ولي الان يه مدتي هست مستر ليگ و BAL رو روي تاپ پلير بازي مي كنم كلا بازي از چشمم داره مي افته يعني بيشتر مشكلات بازي رو مي بينم البته اين اشكالي هست كه كونامي داره يعني دقيقا معني ديفيكالتي رو توي فوتبال نميدونه مثلا وقتي سرعت ما 90 هست و سرعت بازيكن حريف 50 وقتي توي تاپ پلير مي ذاريم سرعت بازيكني كه 50 هست از مايي كه 90 هستيم بيشتر ميشه و اين ضعف هست به جاي اينكه قدرت تيمي حريف رو زياد كنه قدرتهاي فردي بازيكنان افزايش پيدا مي كنه يعني عملا قدرت هاي فردي كه براي يه بازيكن تعيين شده بي معني ميشه واقعا توي ديفيكالتي بالا بايد پاس كاري ها بيشتر بشه نه اينكه يه بازي كن عين آب خوردن گل بزنه به ما. كلا ذهنيت خوبي از تاپ پلير ندارم و معتقدم بد طراحي شده و بايد كمي كونامي تغيير عقيده بده در مورد نحوه ديفيكالتي اصلا نمي پسندم
    من که از همون دو هفته ی اول که بازی رو خریدم شروع کردم top playerولی اینکه میگی سرعت نود ما با سرعت پنجاه کامپیوتر یکی هست رو قبول ندارم اصولا وقتی توپ رو داری باید سرعتت کمتر از مدافعی باشه که داره بدون توپ
    می دوه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •