تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 683 از 1178 اولاول ... 183583633673679680681682683684685686687693733783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,821 به 6,830 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه alireza.amini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سی پی یو dell باس 800 هست و hp باس 1066 مگاهرتزی که سرعت کلی سیستم بالاتره و به شدت خودش رو نشون میده ... چون ارتباط با رم و هارد و گرافیک سریعتر هست

سی پی یو HP 35 واتی هست و کم مصرفتر ...

البته شما مدل نوت بوک را نگفتید و من DV5 یا DV4 فرض کردم و الا اگر سانتاروزا و باس 800 باشد حتما دل قویتر هست
    منظور شما اینه که همه مدل های DV5 باس 1066 دارن؟
    مدل مد نظر من DV5-1000 که طبق مشخصات دارای T5800 هست. سایت Intel سرعت باس این مدل رو 800 زده:

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.
    من چند بار سوال پرسیدم کسی جواب نداد. خیلی بد با تازه واردا برخورد می کنید.
    به هر حال من که از رو نی رم.
    بودجه من 800 هزاره. لپ تاپ hp می خوام سری dv5. گرافیک برام مهم نیست. هارد 160 کافیه. پورت eSATA ضروریه. پردازشگر intel باشه با cache حداقل 2 مگ. رم زیر 3 گیگ نباشه.
    این مورد رو پیدا کردم:
    dv5-1000
    c2d T5800
    RAM 3 GB
    HDD 160GB
    GPU Intel 4500
    قیمتش رو گذاشتن 749 هزار. توصیه شما چیه؟ مخصوصا نظر Registered User محترم خیلی برام مهمه.
    لطف کنید جواب بدید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

منظور شما اینه که همه مدل های DV5 باس 1066 دارن؟
    مدل مد نظر من DV5-1000 که طبق مشخصات دارای T5800 هست. سایت Intel سرعت باس این مدل رو 800 زده:
    خیر ... منظورم این بود که اگر سنترینو2 هست و لوگوی قرمز رنگش رو داره ، حتما 1066 هست والا از روی خود لپ تاپ غیر قابل تشخیص هست و نمیشه گفت اگر زده 2.1 گیگاهرتز و کد پروسسور رو نزده چون DV4 یا DV5 هست باسش 1066 هست

اون DV5-1000 نسل centrino dou هست و FSB 800 هست. رم ها هم FSB 667 دارند

4. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام.
    من چند بار سوال پرسیدم کسی جواب نداد. خیلی بد با تازه واردا برخورد می کنید.
    به هر حال من که از رو نی رم.
    بودجه من 800 هزاره. لپ تاپ hp می خوام سری dv5. گرافیک برام مهم نیست. هارد 160 کافیه. پورت eSATA ضروریه. پردازشگر intel باشه با cache حداقل 2 مگ. رم زیر 3 گیگ نباشه.
    این مورد رو پیدا کردم:
    dv5-1000
    c2d T5800
    RAM 3 GB
    HDD 160GB
    GPU Intel 4500
    قیمتش رو گذاشتن 749 هزار. توصیه شما چیه؟ مخصوصا نظر Registered User محترم خیلی برام مهمه.
    لطف کنید جواب بدید.

1- در مورد پاسخ دادن اگر کسی پاسخ دیگری رو میده خیلی هم به اون شخص لطف میکنه ولی وظیقه اش نیست. پس خواهشا انتظاراتتان را بیاورید پایین

2- تازه وارد باید بیاد و قوانین تالار را مطالعه کنه ... اگر قوانین رو اجرا نکنه مشخصه باهاش خوب برخورد نمیشه و پست هاش پاک می شوند. همین الان شما یک جای دیگر هم پست تکراری دادی عین همین. پس اون پاک میشه !

اون لپ تاپ رو من باهاش کار نکردم اما چون از سری DV5 هست و طراحی و ساخت مشترک داره کیفیتش هم خوبه.

سی پی یو چون core2 dou هست برای کارهای معمولی و نیمه حرفه ای و مهندسی خوبه. کارت گرافیک هم برای بازی خوب نیست ولی چون خروجی HD میده خوبه...

هارد 160 و رم 3 هم کافیه. اگر هارد بالاتر خواستید می تونید از هاردهای اکسترنال استفاده کنید. رم 3 هم خوبه چون بیشتر بی فایده است و در ویندوز 32 بیتی شناسایی نمیشه

قیمتش خوبه فقط اگر اماتور هستید بگردید با گارانتی هایی که صفحه اول ذکر شده پیدا کنید و بخرید

6. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    دوستان یه لب تاپ با مشخصات زیر میخوام بگیرم، لطفا راهنمایی کنید:
    1-خرکار
    2-ال سی دی خوب
    3-سرعت خوب
    از همه مهمتر قیمت حول و حوش 700000
    متشکرم
    پست بالا تر دوستمان یک سیستم پیشنهاد دادند . سرعت و کیفیتش از لحاظ قطعات خوبه ... به نظرم دنبال سری های جدید hp dv5 باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من قصد خرید یک لپ تاپ رو دارم بین سه مورد شک دارم خواستم قبل از خریدن با شما عزیزان مشورتی کرده باشم
    1-VGN - cs16g VAIO
    2-dell xps 1530
    3-VGN-FW 25G VAIO

قیمت این سه مدل تقریبا(1.2تا1.5میلیون) تو یک رنج هست.
    اگر پستی هست که بتونه من رو در این مورد راهنمایی کنه لطفا بفرمایید تا مراجعه کنم در غیر این صورت سوالاتم رو جواب بدید
    1-اول از همه چرا در یک کانفیگ مشابه در دل و سونی اینقدر تفاوت قیمت وجود داره؟ بعضی ها میگن سونی داره پول اسمشو میخوره بعضی ها هم میگن کیفیت قطعاتش از دل بهتره نظر شما چیه؟
    من خودم از لحاظ ظاهر سونی رو ترجیح میدم.

2-در مورد گارانتی دل و سونی؟ زیگورات بهتره یا ایران رهجو آیا کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟
    + می تونید توی کلوپ های این لپ تاپ ها مشخصات و نظر دوستان را ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1- سونی کیفیت کارش بالاتره ، ال سی دی اش عالیه و عمر قطعات و ساپورتش بهتر از دل هست ... همین کیفیت مونتاژ قطعات خیل توی هزینه متفاوت هست. عمر باتری در از لحاظ ساعت استندبای بالاتره ولی عمر باتری سونی حدودا 3 ساله. ظاهر سونی هم که جدا متفاوت هست و روی ان کار شده

شما تا بحال یک لپ تاپ سونی را باز کردید و با دل مقایسه کردید ؟ سونی برای قطعاتش محافظ میزاره مثلا هاردش یک شیلد مخصوص و محاقظ داره اما دل هاردش کشویی و یا خوابیدنی هست و فقط با 3 پیچ گیره ! کیفیت بدنه داخلی و فن و تولید حرارت و تهویه در سونی بهتره و نویز خیلی کمتری تولید می کنه

2- توی سونی ایران رهحو بهترین هست و قیمتش هم بالاست . در دل زیگورات و دلیران خوب هستند. امرتات هم برای هر دوی اینها خوبه ولی گران هست. خدماتی که زیگورات میده بهتره دقیقا همانند ایران رهجو
    Last edited by REGISTERED USER; 07-04-2009 at 12:22.

9. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

1- در مورد پاسخ دادن اگر کسی پاسخ دیگری رو میده خیلی هم به اون شخص لطف میکنه ولی وظیقه اش نیست. پس خواهشا انتظاراتتان را بیاورید پایین

2- تازه وارد باید بیاد و قوانین تالار را مطالعه کنه ... اگر قوانین رو اجرا نکنه مشخصه باهاش خوب برخورد نمیشه و پست هاش پاک می شوند. همین الان شما یک جای دیگر هم پست تکراری دادی عین همین. پس اون پاک میشه !

اون لپ تاپ رو من باهاش کار نکردم اما چون از سری dv5 هست و طراحی و ساخت مشترک داره کیفیتش هم خوبه.

سی پی یو چون core2 dou هست برای کارهای معمولی و نیمه حرفه ای و مهندسی خوبه. کارت گرافیک هم برای بازی خوب نیست ولی چون خروجی hd میده خوبه...

هارد 160 و رم 3 هم کافیه. اگر هارد بالاتر خواستید می تونید از هاردهای اکسترنال استفاده کنید. رم 3 هم خوبه چون بیشتر بی فایده است و در ویندوز 32 بیتی شناسایی نمیشه

قیمتش خوبه فقط اگر اماتور هستید بگردید با گارانتی هایی که صفحه اول ذکر شده پیدا کنید و بخرید
    1و2- واقعا معذرت می خوام اگه منظورم رو بد بیان کرم. بابت جواب خیلی متشکرم و بابت پست دوباره عذرخواهی می کنم
    راجع به گارانتی: واقعا مهمه؟ از خیلی ها از جمله خود شما شنیدم و خوندم که گارانتی تو ایران بی معنیه.

11. این کاربر از alireza.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

1و2- واقعا معذرت می خوام اگه منظورم رو بد بیان کرم. بابت جواب خیلی متشکرم و بابت پست دوباره عذرخواهی می کنم
    راجع به گارانتی: واقعا مهمه؟ از خیلی ها از جمله خود شما شنیدم و خوندم که گارانتی تو ایران بی معنیه.
    مشکلی نیست خواهش میشه ... شرمنده من هم تند رفتم یکم

و در مورد گارانتی ، ببینید گارانتی یعنی چی ؟ یعنی وقتی شما کالایی را از یک شرکت یا کمپانی خریدید شرکت به ازای فروش کالا نه دریافت هزینه اضافه ، تا مدتی به شما سرویس های نرم افزاری و سخت افزاری رایگان بده و اجری هم دریافت نکنه. این کار توسط نمایندگی ها معتبری که توی لیست شرکت هستند انجام می شوند. همچنین این نمایندگی ها باید دائما توسط شرکت ساپورت و پشتیبانی سخت افزاری و نرم افزاری بشوند و نه اینکه بگویند : نمیدانیم و قطعه اش نیست !

توی ایران کدامیک وجود داره ؟ هیچ کدوم از این آیتم ها. پس گارانتی هم بی معنی است !

در حال حاضر شرکت های ایرانی مبلغ از 50 تا 200 هزار تومان بابت گارانتی و تعمیرات حدود خودشان دریافت می کنند. یعنی نوت بوک وارد شده بدون گارانتی است و این مبلغ اضافه می شود.

اگر اماتور هستید و توانایی رفع اشکالات سخت افزاری را ندارید مجبورید گارانتی های این شرکت ها را بخرید تا در صورت اشکال در این وسائل الکترونیکی دچار هزینه های گزاف و نیروهای غیر متخصص نشوید !

والا هیچ شرکتی نماینده رسمی توی ایران نداره. نه ایران رهجو (که ادعا داره و زیر شاخه کوچکی از شرکت بازرگانی ایران هست) و نه امرتات و زیگورات و دلیران و ایران اچ پی و ...!

امیدوارم دوستان متوجه شده باشند
    موفق باشید

13. 3 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوستان.
    دو تا لپ تاپ با بهترین کانفیگ رو میخواستم برای دو منظور:
    1- یکی برای بازی باشه تا حداکثر 1،500،000 ترجیحاً از لحاظ برند هم نوع خوبی باشه. سی پی یو و رم خوب باشه
    2- دومی برای کارهای روزمره تا حداکثر 700،000 ترجیحاً سایز کوچکتر بهتر.
    1- بهترین انتخاب سری های DV6 1045 اچ پی هستند که کارت گرافیک GF9600m GT 512MB دارند و نسل پرسرعت و جدید سنترینو2 :

HP Compaq Pavilion DV6-1055
    2.6-6MB-FSB1066
    4GBram
    400GB Sata+
    Blu-ray Drive
    16 WXGA
    1790MB total memory - Geforce 9600M GT
    VISTA-HP
    3.2KG
    CHINA
    BT\WebCam

قیمت حدود 1.600 هست و به نظرم لپ تاپ تاپی هست

2- توی سری vostro 1310 دل انتخاب های خوبی هست :

Dell Vostro 1310
    2.0-2MB-FSB800 1024 160 DVD RW 13.3 WXGA 358 Intel DOS 1.8 POLAND

با گارانتی معتبر 720.000 ت
    یک لپ تاپ خوب و قوی و سبک که برای کارهای روزمره مناسب هست

15. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه allen4054's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

+ می تونید توی کلوپ های این لپ تاپ ها مشخصات و نظر دوستان را ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1- سونی کیفیت کارش بالاتره ، ال سی دی اش عالیه و عمر قطعات و ساپورتش بهتر از دل هست ... همین کیفیت مونتاژ قطعات خیل توی هزینه متفاوت هست. عمر باتری در از لحاظ ساعت استندبای بالاتره ولی عمر باتری سونی حدودا 3 ساله. ظاهر سونی هم که جدا متفاوت هست و روی ان کار شده

شما تا بحال یک لپ تاپ سونی را باز کردید و با دل مقایسه کردید ؟ سونی برای قطعاتش محافظ میزاره مثلا هاردش یک شیلد مخصوص و محاقظ داره اما دل هاردش کشویی و یا خوابیدنی هست و فقط با 3 پیچ گیره ! کیفیت بدنه داخلی و فن و تولید حرارت و تهویه در سونی بهتره و نویز خیلی کمتری تولید می کنه

2- توی سونی ایران رهحو بهترین هست و قیمتش هم بالاست . در دل زیگورات و دلیران خوب هستند. امرتات هم برای هر دوی اینها خوبه ولی گران هست. خدماتی که زیگورات میده بهتره دقیقا همانند ایران رهجو
    از راهنماییتون تشکر میکنم
    من چون تا حالا لپ تاپ نداشتم سوال میکنم میخواستم بینم از لپ تاپ مدل vaio FW 25Gاستفاده کردین یا اطلاعاتی در مورد نحوه عملکردش دارین؟تصمیم دارم این رو تهییه کنم!
    من با نرم افزار های مربوت به رشته برق سر و کار دارم ,کانفیگش برای من مناسبه ولی هیچ اطلاعی از نوع کارت گرافیکش ندارم منظورم قدرتشه!! البته خیلی حوصله بازی کامپیوتری رو ندارم.... ولی فیلم زیاد نگاه میکنم اگر لطف کنید و یک مقایسه ساده با گرافیک dell VOSTRO1510 برای من انجام بدین یک دنیا ممنونتون میشم
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •