تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 683 از 905 اولاول ... 183583633673679680681682683684685686687693733783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,821 به 6,830 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستانچند وقتی است که پراید انژکتوری مدل 88 من وقتی کولر می‌گیرم خاموش می‌شه. یعنی یه 4 - 5 دقیقه که کولر کار می‌کنه موتور یک دفعه در حین حرکت یا حتی در جا خاموش می‌شه. در این حالت ماشین بلافاصله روشن نمی‌شه و باید چند دقیقه‌ای صبر کنم تا دوباره استارت بزنم و ماشین رو روشن کنم. چند بار که تو اتوبان (موقع ترافیک یا داخل تونل نیایش) این اتفاق برام افتاد و امداد خودروهای سیار رسیدن هر کدوم یه علتی گفتن.
    یکی می‌گفت احتمالاً از شمع‌ها و وایر شمع‌هاست که عوض کردم یه مدتی مشکلی نداشتم ولی دوباره شروع شد.یکی می‌گفت از سیم فیوزی‌هاست که اونا رو هم عوض کردم بازم درست نشد.یکی دیگه گفت از پمپ بنزینه. البته پمپ رو عوض نکردم هنوز.
    از دوستان متخصص کسی نظری راهنمایی نداره؟یعنی مشکل برقیه یا چیزه دیگه؟
    ممنون می‌شم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه.
    سلام
    موتور سرد رو روشن کنین و بذارین 30 ثانیه کار کنه بعدش بدون گاز دادن کولر رو بزنید
    نباید ماشین به لرزش ببافته چون استپر دور موتور رو تنظیم میکنه که نلرزه
    اگر با کولر به لرزش میافته یا خاموش پس استپر از تنظیم خارج شده یا خراب شده
    استپر با تنظیم هوای موتور , باعث میشه بدون لرزش کار کنه در دور آرام (موتور کاملاً سرد , موتور نیم گرم , موتور گرم , با کولر روشن , با کولر خاموش)
    راه حل
    اول باید استپر رو ریست کنین . اگر درست نشد باید تعویض بشه
    روش ریست قبلا گفته شده . اگر پیداش کردم لینکش رو درج میکنم
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-08-2015 at 14:20.

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با سلام
    بنده پژو 405 مدل 87 دارم. دیروز ناگهان چهار چراغ استوپ، روغن، دینام و ترمز دستی تو حالت درجا روشن شد. یه ذره گاز دادم خاموش شد. دیدم کلا وقتی ماشین درجا کار میکنه این چراغها روشن میشه. رفتم پیش سیمکش گفت برو روغن و فیلتر روغن رو عوض کن اگه درست نشد از اویل پمپ هستش باید اویل پمپ رو عوض کنی. روغن و فیلتر روغن رو عوض کردم فرقی نکرد. نکته دیگه اینه که وقتی ماشین سرده این چراغها روشن نمیشه. حالا باید اویل پمپ رو عوض کنم؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    دوستان من مشکل رو در نهایت پیداکردم.
    مشکل از این سوکت هست. وقتی فشارش میدم. فن خاموش میشه!
    این سوکت مروبوط به کجاست؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و مهم تر اینکه این سوکت ها رو چطور باید تعویض کرد؟یعنی از کجا باید سیم رو قطع کرد؟ چون فکر نمی کنم قطع کردم سیم از وسط راه ، کار اصولی و درستی باشه!
    این سیم هم به سیم کشی کل خودرو وصل هست یک جورایی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود برای پراید بهترین درب رادیاتور چه مارکهایی در بازار هست؟؟؟ ترجیحا همان مخصوص پراید باشه و نه ماشین دیگر

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام. مشکل شما برای ماشین خودم(پراید 87) هم عینا پیش امده و کارهایی از جمله تعویض استپر. پمپ بنزین. مپ سنسور . سنسور دریچه گاز . صافی بنزین انجام شده و مشکل حل نشده.
    با پیگیریهایی که انجام دادم دو مورد در این مشگل دخیل هستند. 1- سنسور دمای آب 2- شستوشوی انژکتورها
    خوب میمونه یه مساله چرا اگه به گرمای موتور وآب ربط داشته باشه باید موقعی که ماشین و خاموش میکنی وچند دقیقه بعد روشن میکنی بازم همین اتفاق براش بیافته ینی دیر روشن بشه ولی این اتفاق نمی افته خیلی معمولی روشن میشه.چون دقیقا من هر وقت میبرم نشونش بدم تا هر کسی استارت میزنه درجا روشن میشه فقط باید تعمیر کارو بیارم محل کاریا تو خونه تا باور کنه
    شما موفق شدی درستش کنید یانه
    سنسور دمارو تعویض کردید بلاخره درست شد یانه ؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واینکه تو شتاب اولیه ازهمه ماشینهای هم رده خودش عقب میمونه به اصطلاح دیر پر میکنه ماشینم راهی نرفته البته از روز اول همینجوری بود6000تا کلا رفته تا دنده رو یک و دو میکنی حتی با دور موتور بالا میبینی همه ماشینا ازت جلو زدن تو سربالایی شخصا بادوستام تست کردم تا یک و دو میکنم اونا 200الی300متر جلوترمیرن
    دوستان کسی نمیدونه این چه مرگشه ؟؟/

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود برای پراید بهترین درب رادیاتور چه مارکهایی در بازار هست؟؟؟ ترجیحا همان مخصوص پراید باشه و نه ماشین دیگر
    رویش؟ جهان پارت؟ دینا پارت؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برند خاصی سراغ ندارم دوست گرامی اما اگه اونایی که برای ماشینای ژاپنی هست بخرید ( یه استیکر زرد داره ) من راضی بودم ازش توضیح اینکه مخصوص پراید هست و خوراندنی نیست من برای پراید و از فروشگاه پراید خریدم ژاپنی
    Last edited by kasra2002; 09-08-2015 at 03:25.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان من مشکل رو در نهایت پیداکردم.
    مشکل از این سوکت هست. وقتی فشارش میدم. فن خاموش میشه!
    این سوکت مروبوط به کجاست؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما می تونید این سوکت رو باز و تمیز کنید مکنه کثیف و شل شده باشه وو با بررسی دقیق همین رو درست کنید یا توی اون رو عوض کنید و در آخر کلش رو
    معمولن کثیف و شل می شه مگر اینکه ذوب شده باشه
    و مهم تر اینکه این سوکت ها رو چطور باید تعویض کرد؟یعنی از کجا باید سیم رو قطع کرد؟ چون فکر نمی کنم قطع کردم سیم از وسط راه ، کار اصولی و درستی باشه!
    این سیم هم به سیم کشی کل خودرو وصل هست یک جورایی
    شما می تونید این سوکت رو باز و تمیز کنید مکنه کثیف و شل شده باشه وو با بررسی دقیق همین رو درست کنید یا توی اون رو عوض کنید و در آخر کلش رو
    معمولن کثیف و شل می شه مگر اینکه ذوب شده باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    بنده پژو 405 مدل 87 دارم. دیروز ناگهان چهار چراغ استوپ، روغن، دینام و ترمز دستی تو حالت درجا روشن شد. یه ذره گاز دادم خاموش شد. دیدم کلا وقتی ماشین درجا کار میکنه این چراغها روشن میشه. رفتم پیش سیمکش گفت برو روغن و فیلتر روغن رو عوض کن اگه درست نشد از اویل پمپ هستش باید اویل پمپ رو عوض کنی. روغن و فیلتر روغن رو عوض کردم فرقی نکرد. نکته دیگه اینه که وقتی ماشین سرده این چراغها روشن نمیشه. حالا باید اویل پمپ رو عوض کنم؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
    حرف اشتباهی زده چراغ ترمز و دینام چه ربطی به روغن و اویل پمپ داره ؟؟؟؟
    شما یه اتصال کوتاه دارید در یک جایی از سیم کشی که می تونه از سیم روغن ترمز یا ترمز دستی یا سیم کشی و پشت امپر باشه
    اگر ماشین به فشار میوفته و ریپ می زنه یا داغ می کنه و بد کار می کنه ممکنه بشه گفت از اویل پامپ باشه دلی در درجا باید فشار بیاره و خوب کار نکنه

12. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •