شبکه اینترنت دچار مشکل شده برای شما و احتمالا بعد از گذشت زمانی رفع میشه
شبکه اینترنت دچار مشکل شده برای شما و احتمالا بعد از گذشت زمانی رفع میشه
با سلام
مدت ۲ روزمیشه که هیچ تکتسی تو پی امهای یاهو ندارم
نه تکس کسی که بهم پی ام میده،نه حتی تکس خودم رو،البته تو اون بالونی که بغل تاسکبر یهو بالا بیاد گاهی تکس دیده میشه
یاهو رو هم پاک کردم دوباره نصب کردم الان آخرین ورژن از یاهو نصب شده
لطفا منو راهنمای کنین و خواهشاً آخرین پیشنهادتون فرمت کردن باشه چون سی دیهای این لپتاپ رو در اختیار ندارم
واسه منم این ایراد رو پیدا کرده چند وقته.
isp شما این ایراد رو ایجاد کرده به خاطر فایروال فایروال فیلترینگی که استفاده میکنه. راه حلش استفاده از وی پی ان هست.
وب مسنجر هم میتونه کارتون رو انجام بده.
امروز باز شد اما توی تقویم که روز خاصی نبود!!!!!!!!!!!!
اما وی پی ان من استفاده نمیکنم . بله فکر میکنم مشکل از همون دوستان بالاست !!!!!!!
سلام به همه دوستان
من قبلا با یه ترفند و تنظیماتی میتونستم توی روم های یاهو موزیک پخش کنم (( بدون میکروفن ))
دوستان اگر کسی اون تنظیمات رو برای ویندوز سون 7 داره لطفا گام به گام بگه ممنون میشم
شما باید وارد کنترل پنل بشید و گزینه Sound رو انتخاب کنید و از تب Recording بستگی به نوع ویندوز شما داره باید حالت Stereo MIX رو انتخاب کنید و Enable و Set As Default Devide کنید
اگر این گزینه موجود نیست در ویندوز 7 باید روی قسمت خالی تب Recording کلیک راست کنید و تیک گزینه Show Disable Device رو بزنید
حالا میتونید موزیک پخش کنید از سیستم
دوستان توی چت روم مشکلی که هست اینه که تا کسی توی add list نباشه pm هام به دستش نمیرسه و حتما باید طرف رو اول add کرد تا باش چت کرد !! چون هرچی به همه پیغام میدن انگار براشون نمیره و چیزی متوجه نمیشن ! اما توی add list این مشکل وجود نداره
دلیلش چیه؟
ممنون
سلام...من يه مشكل اعصاب خورد كن بيدا كرده مسنجرم...
هر كس بهم پي ام ميده صفحهْ روم سفيد ميمونه و جيزي معلوم نميشه..نه بي ام هاي خودم نه بقيه... جند بار هم نصبش كردم ولي بازم درست نميشه.... كمك كنيد لطفا
من دیشب آواتار مسنجر رو عوض کردم ، بعد دوباره خواستم عوض کنم و عکس دیگری بذارم ولی نشد و عکسه حتی دیلیت هم نمیشه . دیلیت میکنم اوکی میکنم میام میبینم تغییر نکرده میرم توی دیسپلی باز میبینم هست . ادد لیستم میتونن عکس دیگه ای که گذاشتم ببینن اما خودم میبینم همون عکس قبلیست . چه کار کنم ؟
یاهو مسنجر 9
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)