بازی کرک نشدست . ورژن دقیق بازی رو بگین تا کرک مناسب براتون گذاشته بشه .
اگر هم ورژنو نمی دونین شما آخرین آپدیت ( 1.67 ) و کرکش رو توی این پست دانلود کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی کرک نشدست . ورژن دقیق بازی رو بگین تا کرک مناسب براتون گذاشته بشه .
اگر هم ورژنو نمی دونین شما آخرین آپدیت ( 1.67 ) و کرکش رو توی این پست دانلود کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم از پاسختون
ورژن 1.0.615.00107
میشه فقط کرک رو دانلود کنم و مشکلم حل بشه یا باید حتما هر دو فایل رو دانلود کنم؟
Last edited by sadaf2431; 17-08-2014 at 21:31.
سلام . سیمزم اینجوریه. اجراش میکنم این اروره میاد.
service initialization failed (0x0175dcbb)
[IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][/IMG]
ورژنش نمیدونم چنده ؟؟ اینم فایلام .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اون فایل اپدیتم که تو فایلام میبنید اجراش میکنم میگه به این ورژن نمیخوره .
Last edited by roya.rashidi; 19-08-2014 at 03:55.
با سلام . هر ورژن کرک مخصوص خودشو داره . این کرک هم مخصوص ورژن 1.67 هست . باید هر دو دانلود بشه .
با سلام . بهتره مرحله به مرحله بررسی بشه . حجم فایل آپدیت چقدره ؟ از اروری که فایل آپدیت میده یه عکس بگیرین
ممنون
اسم فایل اپدیتم : TS3_1.67.2.0240xx_update.exe
حجمش : 1.62 گیگ .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگه نیاز به ورژن بازی دارید بی زحمت راهنماییم کنید چون نمیدونم چیجوری ورژن بازیو بفهمم .
محتوایات فایل cod _version :
description=Version: 0.ML-1.0.27 Changelist: 206240
بازی رو انیستال کنید + ریجیستری (کامل )
دوباره بازی رو نصب کنید . قبل از کرک پچ 1.67 رو نصب کنید
بعد کرک 1.67 رو برزید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ali-u; 20-08-2014 at 13:50.
اگه منظورتون از پچ همین فایلس :TS3_1.67.2.0240xx_update.exe
خب اینو تا میخام نصب کنم اون پیغامرو میده دیگه من که اصلا کرک ندارم .
سیمز4 اگه اومده دیگه اینو نمیخام . اومده سیمز 4 ؟ تو سایتا یکی میگفت اومده یکی میگفت هنوز نیومده .
Sims 4 هنوز عرضه نشده . اگر عرضه شد تاپیک مربوطه ایجاد می شود .
همون طور که حدس زدم ظاهرا نسخه نصبی Sims شما دستکاری شدست یا بد نصب شده .
تنها راه مطمئن شدن اینه که شما یک بار تمامی نسخه های Sims رو حذف کنین . پوشه the sims 3 در My Documents نیز حذف شود . سپس یک بار نسخه Base رو دوباره نصب کنین .( همونی که فقط آرم Sims روشه و هیچ نوشته دیگه ای نداره . به عنوان مثال الان شما عکس Sims 3 Show time expansion pack رو گذاشتین . ) قبل از کرک تست کنین هنوز ارور میده یا خیر. در آخر اگر نسخه Base ارور نداد و اجرا شد آپدیت رو نصب کنین باز نتیجه رو بگین
نسخه بیس چیه ??
هم از setup هم از autorun نصب کدم ولی بازم این ارور میاد . کرک هم کپی میکنم بازم این پیغام میاد . اون اپدیت هم که پیغامشو گذاشتم .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] ویندوزم 8.1 .
ببخشید اینقد اذیت میکنم.
سیمزی نیست که پچ و اپدیت اینا روش نصب باشه دانلود کنم ؟
Last edited by roya.rashidi; 20-08-2014 at 21:34.
نسخه Base اولین نسخه Sims 3 هست که عرضه شده . بقیه نسخه ها نیاز به نسخه Base دارن . همون طور که گفتم نشونش اینه که هیچی زیر آرم Sims ننوشته .
الان 6 نسخه مختلف Sims 3 کنار هم توی عکس هست .به عکس دقت کنین :
اگر دقت کنین اولی هیچ نوشته ای زیرش نیست . لذا اون نسخه Base هست . بقیه هم به ترتیب طبق نوشته ها 70s,80s,90s staff pack / ambitions / pets /seasons / showtime هستن . می بینین به راحتی می شه نسخه Base رو تشخیص داد .
بقیه نسخه ها به نسخه Base نیاز دارند و بدون اون کار نمی کنند .
همون طور هم که می بینین الان برای شما ارور داده می گه نصب نیست . شما الان نسخه ای رو که نصب کردین حذف کنین . طبق توضیحات بنده نسخه Base رو پیدا کنین سپس نصب کنین . سپس آپدیت . سپس نصب سایر نسخه ها
Last edited by Public Enemy; 20-08-2014 at 21:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)