تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 683 از 1081 اولاول ... 183583633673679680681682683684685686687693733783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,821 به 6,830 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه moas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

چطوری میشه آپدیت های کسپرو ذخیره کرد که بشه تو سیستم دیگه استفاده کنیم؟
    نرم افزاری رو یکی از دوستان تو همین سایت معرفی کرده بودن که سی دی بوتیبل کسپر رو از رو نرم افزار میساخت میخواستم بدونم با آپدیت هاش میسازه یا نه؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

چطوری میشه آپدیت های کسپرو ذخیره کرد که بشه تو سیستم دیگه استفاده کنیم؟
    نرم افزاری رو یکی از دوستان تو همین سایت معرفی کرده بودن که سی دی بوتیبل کسپر رو از رو نرم افزار میساخت میخواستم بدونم با آپدیت هاش میسازه یا نه؟

بفرما

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4714425&postcount=1

3. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگر منظورت دیسک نجات هست اون نرم افزار نیست، شما خود ایمیج سی دی نجات رو دانلود می کنید و بعد در صورت نصب و آپدیت بودن کاسپراسکای درسیستم به راحتی و به صورت آفلاین ازطریق ویزارد مخصوص دیسک نجات کاسپر، ایمیج دانلود شده رو هم آپدیت میکنید. خود ایمیج معمولا مال یکی دو ماه قبل هست.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

12

اگر منظورت دیسک نجات هست اون نرم افزار نیست، شما خود ایمیج سی دی نجات رو دانلود می کنید و بعد در صورت نصب و آپدیت بودن کاسپراسکای درسیستم به راحتی و به صورت آفلاین ازطریق ویزارد مخصوص دیسک نجات کاسپر، ایمیج دانلود شده رو هم آپدیت میکنید. خود ایمیج معمولا مال یکی دو ماه قبل هست.

من امتحان کردم چند بار همیشه ایمیج ها بروز بروز هست وقتی دانلود میشه

یه سوال

بچه ها تو این چند روزه key ها بلوک نشدن اصلا ؟
    مرسی

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من امتحان کردم چند بار همیشه ایمیج ها بروز بروز هست وقتی دانلود میشه

یه سوال

بچه ها تو این چند روزه key ها بلوک نشدن اصلا ؟
    مرسی
    البته من سی دی رو نساختم. فقط تاریخ ساخت فایل موجود در پوشه I:\bases\Stat رو دیدم. مثلا وقتی امروز ایمیج رو آپدیت کردم تاریخش از آخرین آپدیت که یک ماه پیش کرده بودم به تاریخ امروز تغییر کرد. درسته همینطوری میشه تاریخ آپدیت ایمیج رو فهمید ؟ ضمنا شما از خود ویزارد ایمیج رو دان کردی یا از سایت ؟

بعد با سی دی نجات کار کردی ؟ یعنی فقط روی سیستم های آلوده باید استفاده بشه و من الان اگر بخوام برای اینکه با طرز کارش آشنا بشم یک بار سیستم خودم رو باهاش بالا بیارم مشکلی پیش نمیاد ؟

در مورد بلاک شدن کی ها هم هر بار که بلک لیست کاسپر به روز میشه تاریخ فایل های موجود در پوشه زیر هم تغییر میکنه که الان مال دیروز هست. کلید من پریروز 18 اسفند بلاک شد.
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP9\Data\Updater\Temporary Files\temporaryFolder\bases\blst
    Last edited by omid-p30; 11-03-2010 at 12:17.

7. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

البته من سی دی رو نساختم. فقط تاریخ ساخت فایل موجود در پوشه I:\bases\Stat رو دیدم. مثلا وقتی امروز ایمیج رو آپدیت کردم تاریخش از آخرین آپدیت که یک ماه پیش کرده بودم به تاریخ امروز تغییر کرد. درسته همینطوری میشه تاریخ آپدیت ایمیج رو فهمید ؟ ضمنا شما از خود ویزارد ایمیج رو دان کردی یا از سایت ؟

بعد با سی دی نجات کار کردی ؟ یعنی فقط روی سیستم های آلوده باید استفاده بشه و من الان اگر بخوام برای اینکه با طرز کارش آشنا بشم یک بار سیستم خودم رو باهاش بالا بیارم مشکلی پیش نمیاد ؟

در مورد بلاک شدن کی ها هم هر بار که بلک لیست کاسپر به روز میشه تاریخ فایل های موجود در پوشه زیر هم تغییر میکنه که الان مال دیروز هست. کلید من پریروز 18 اسفند بلاک شد.
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP9\Data\Updater\Temporary Files\temporaryFolder\bases\blst

بله از طریق خود ویزارد برنامه ایمیج رو دانلود میکنم.

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد من چند بار امتحان کردم حتی رو سیستم خودم که سالمه

راحت بالا میاد و یه اسکن میکنه.( قدرت اسکن هم خیلی دقیق تر از خود ویندوزی باید باشه )

وقتی هم بوت بالا میاد از همون جا هم میشه اپدیت کرد ولی من چون همیشه موردی پیش بیاد جدید دانلود میکنم با بوت اپدیتش کار نکردم.

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من kis 9 را نصب کردم اما ویندوز 7 بهش گیر میده و نمیذاره به همه جا دسترسی داشته باشه
    این مشکل کلی هست یا فقط مال منه؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من kis 9 را نصب کردم اما ویندوز 7 بهش گیر میده و نمیذاره به همه جا دسترسی داشته باشه
    این مشکل کلی هست یا فقط مال منه؟!

دوست گرامی شما باید این ورژن کسپرسکی رو برای وین7 داشته باشید

9.0.0.736

من هم 7 دارم مشکلی نیست اصلا

lموفق باشید
    Last edited by Dr Hannibal; 12-03-2010 at 20:06.

11. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gharibe63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

برنامه ای برای دریافت آپدیت های تمامی محصولات شرکت کسپرسکی

اين برنامه رو قبلاً معرفی کردم ولی چون پست رو پيدا نکردم دوباره عنوان ميکنم

این برنامه توسط خود شرکت کسپرسکی ارایه شده و با استفاده از این برنامه میتوانید آپدیت تمامی محصولاتی که از طرف شرکت کسپرسکی معرفی شدند رو دریافت کنیددر زیر عکسی از برنامه مشخص هست که شما میتوانید آپدیت هر کدوم از محصولات رو که نیاز داشته باشید را با تیک زدن بر روی آن ،اقدام به دریافت آن کنید ،که ابتدا گزینه Apply رو زده و سپس گزینه Start را برای شروع کار بزنید: (در هنگام اجرای پروسه دریافت آپدیت صفحه Command ویندوز فعال میشود)

در قسمت Setting برنامه هم میتونید مسیر قرار گیری پوشه آپدیت ها رو به دلخواه تغییر دهید..ولی بصورت پیش فرض در همان پوشه برنامه هست، و همچنین اگر در زمان دریافت آپدیت اینترنت شما قطع بشود ، برای دفعه بعد از ادامه راه اقدام به گرفتن آپدیت ها میکنددرضمن برای این که متوجه بشوید که پروسه دریافت آپدیت چگونه به پایان میرسه، این طور هست که در زمان انجام مرحله ابتدا 2 پوشه به نام های Temp و Update در مسیر تعیین شده ساخته میشود که ابتدا فایل های دریافتی در داخل پوشه Temp قرار میگیرندو با پایان مرحله دریافت فایل های نهایی برای استفاده های بعدی در داخل پوشه Update قرار میگیرند، به این صورت که عمل کپی فایل ها در پوشه Update به سرعت بعد از پایان دریافت آپدیت توسط صفحه باز شده Command انجام میگیرد و نشان داده میشود،(مانند عکس پایین) پس اگر مشاهده کردین که فایلی در پوشه Update قرار نگرفنه است پروسه آپدیت ناقص انجام شده است...

درضمن يکبار بعد آپديت اوليه که حجم زيادی دارن ، برای دفعات بعدی آپديت جديد به پوشه مربوطه اضافه شده و شما ميتونيد از اون برای انتقال برای سيستم های ديگر هم استفاده کنيد...

لينک دريافت برنامه KasperskyUpdater : (لينک مستقيم از سايت کسپرسکی)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من برای آخرین ورژن اینترنت سکوریتی امتحان کردم جواب نمیده
    برای بار اول در زمان 30 دقیقه حدود 95 مگ دریافت کرد و فقط به پوشه Temp اضافه شدو بعد از گذشت 1 ساعت هیچ فایل به پوشهTemp اضافه نشد
    دوباره روز بعد امتحان کردم بعد از گذشت 1ساعت حدود 6 مگ دانلود کرد که الان حجم پوشه Temp شده 101 مگ
    و هیچ فایلی به پوشه Updates اضافه نشده
    دوستانی که با این برنامه فایل های آپدیت کسپرو دانلود کردن اگه اهنمایی کنند ممنون میشم

13. این کاربر از gharibe63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

وارد تنظيمات کسپرسکی شده و تيک گزينه زير را برداريد

تصویر لود نمیشه
    سلام
    من تعدادی از نرم افزارهایی رو که نمیخوام به اینترنت دسترسی داشته باشن رو بلاک کردم ولی بعضی از چیزایی که توی این تنظیمات هست رو نمیدونم چیه باید چی کار کنم؟!

ممنون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •