چطوری میشه آپدیت های کسپرو ذخیره کرد که بشه تو سیستم دیگه استفاده کنیم؟
نرم افزاری رو یکی از دوستان تو همین سایت معرفی کرده بودن که سی دی بوتیبل کسپر رو از رو نرم افزار میساخت میخواستم بدونم با آپدیت هاش میسازه یا نه؟
چطوری میشه آپدیت های کسپرو ذخیره کرد که بشه تو سیستم دیگه استفاده کنیم؟
نرم افزاری رو یکی از دوستان تو همین سایت معرفی کرده بودن که سی دی بوتیبل کسپر رو از رو نرم افزار میساخت میخواستم بدونم با آپدیت هاش میسازه یا نه؟
بفرما
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4714425&postcount=1
اگر منظورت دیسک نجات هست اون نرم افزار نیست، شما خود ایمیج سی دی نجات رو دانلود می کنید و بعد در صورت نصب و آپدیت بودن کاسپراسکای درسیستم به راحتی و به صورت آفلاین ازطریق ویزارد مخصوص دیسک نجات کاسپر، ایمیج دانلود شده رو هم آپدیت میکنید. خود ایمیج معمولا مال یکی دو ماه قبل هست.نرم افزاری رو یکی از دوستان تو همین سایت معرفی کرده بودن که سی دی بوتیبل کسپر رو از رو نرم افزار میساخت میخواستم بدونم با آپدیت هاش میسازه یا نه؟
من امتحان کردم چند بار همیشه ایمیج ها بروز بروز هست وقتی دانلود میشه
یه سوال
بچه ها تو این چند روزه key ها بلوک نشدن اصلا ؟
مرسی
البته من سی دی رو نساختم. فقط تاریخ ساخت فایل موجود در پوشه I:\bases\Stat رو دیدم. مثلا وقتی امروز ایمیج رو آپدیت کردم تاریخش از آخرین آپدیت که یک ماه پیش کرده بودم به تاریخ امروز تغییر کرد. درسته همینطوری میشه تاریخ آپدیت ایمیج رو فهمید ؟ ضمنا شما از خود ویزارد ایمیج رو دان کردی یا از سایت ؟
بعد با سی دی نجات کار کردی ؟ یعنی فقط روی سیستم های آلوده باید استفاده بشه و من الان اگر بخوام برای اینکه با طرز کارش آشنا بشم یک بار سیستم خودم رو باهاش بالا بیارم مشکلی پیش نمیاد ؟
در مورد بلاک شدن کی ها هم هر بار که بلک لیست کاسپر به روز میشه تاریخ فایل های موجود در پوشه زیر هم تغییر میکنه که الان مال دیروز هست. کلید من پریروز 18 اسفند بلاک شد.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP9\Data\Updater\Temporary Files\temporaryFolder\bases\blst
Last edited by omid-p30; 11-03-2010 at 12:17.
بله از طریق خود ویزارد برنامه ایمیج رو دانلود میکنم.
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد من چند بار امتحان کردم حتی رو سیستم خودم که سالمه
راحت بالا میاد و یه اسکن میکنه.( قدرت اسکن هم خیلی دقیق تر از خود ویندوزی باید باشه )
وقتی هم بوت بالا میاد از همون جا هم میشه اپدیت کرد ولی من چون همیشه موردی پیش بیاد جدید دانلود میکنم با بوت اپدیتش کار نکردم.
سلام دوستان
آقا من kis 9 را نصب کردم اما ویندوز 7 بهش گیر میده و نمیذاره به همه جا دسترسی داشته باشه
این مشکل کلی هست یا فقط مال منه؟!
دوست گرامی شما باید این ورژن کسپرسکی رو برای وین7 داشته باشید
9.0.0.736
من هم 7 دارم مشکلی نیست اصلا
lموفق باشید
Last edited by Dr Hannibal; 12-03-2010 at 20:06.
من برای آخرین ورژن اینترنت سکوریتی امتحان کردم جواب نمیده
برای بار اول در زمان 30 دقیقه حدود 95 مگ دریافت کرد و فقط به پوشه Temp اضافه شدو بعد از گذشت 1 ساعت هیچ فایل به پوشهTemp اضافه نشد
دوباره روز بعد امتحان کردم بعد از گذشت 1ساعت حدود 6 مگ دانلود کرد که الان حجم پوشه Temp شده 101 مگ
و هیچ فایلی به پوشه Updates اضافه نشده
دوستانی که با این برنامه فایل های آپدیت کسپرو دانلود کردن اگه اهنمایی کنند ممنون میشم
سلام
من تعدادی از نرم افزارهایی رو که نمیخوام به اینترنت دسترسی داشته باشن رو بلاک کردم ولی بعضی از چیزایی که توی این تنظیمات هست رو نمیدونم چیه باید چی کار کنم؟!
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)