NIKON E5200
![]()
NIKON E5200
![]()
Last edited by niosha m; 06-04-2012 at 00:03.
ایول بزرگ تر لطفا
WoW زیباست خودت درستش کردی یا بود ؟؟؟
بزرگ تر لطفا
سلام
بالاخره بعد از مدت ها دست به دوربین شدم. اینم نتیجش:
اندازه این گل ها تقریبا نیم سانتی متره . توی دشت پر بودند . جای شما خالی
![]()
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
فوکوس کردن روی گلهای کوچک برای من کار سختیه. گاهی یه تکه کاغذ نزدیک گل میگیرم تا فوکوس بشه، و بعد کاغذ را بردارم؛ ولی این کار هم راحت نیست.
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
شوخی میفرمایید جناب السین؟ شما که از بزرگی عکسها ایراد گرفته بودید؟ (که البته بجا بود)
منم یه چند تایی عکس از گلهای خودرو انداختم البته نوعش با ماله شما فرق میکنه..
اینو تو جنگل سرخه حصار گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح کلی قلب رو خودش داشت، من فقط یکم رنگاشو دستکاری کردم و یه خورده گوشه سمت راستشو صاف کردم
چون با موبایل بود و کیفیت نداشت سایز کوچیک گذاشتم
این عکس بزرگتر:
یادمه یه عکس مثل همین قبلا گرفته بودم، اینقدر شبیه قلب بود که حد نداشت، بدون هیچ ادیتی یه عکس کاملا زیبا بود، متاسفانه هاردم سوخت و اون عکسمم پریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.....
بحث گل و بلبل شد اینم تنها سرسبزی که روی کوه به اون بزرگی به چشمم خورد:
هرچند که چیز سبزی درش به چشم نمیخورد!
من عکس بالا رو با فوکوس دستی گرفتم. دوربین شما هم که فوکوس دستی داره. چرا کاغذ ؟
در ضمن ... به نظر من در بیشتر مواقع بهتره از بالا از گل عکس نگیریم
امروز مسابقات درگ مشهد
![]()
احسان هستم ، نه وقتی کسی میگه عکس یزرگ تر همه میدونند که باید ادرس عکس برزگ رو داد نه این که توی پست نمایشش داد
من هیچی نمیبینم
فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل داره
لطفا در پست اول نحوه کاهش حجم و سایز عکس را بدون اینکه کیفیت افت چندانی کنه توضیح بدید
سعی کردم زیر 300 کیلو بشه
ولی با کاهش حجم کیفیت به طرز بدی پایین میاد
با چه افکتی میتونم نور چراغ ها را که خیلی کشیده در اومده به حالت طبیعی برگردونم؟
کوسنگی مشهد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)