فابیو کاناوارو، مدافع تیم رئال، در اظهار نظری درباره ی لیونل مسی گفت:
"من بازیکنانی چون مارادونا رو دیدم که مدام روشون خطا میشد، اما هیچ وقت شکایتی نمیکرد"
"اما احساس میکنم که مسی خودش رو گاهی بیخود به زمین میندازه، اون بهتر هست که بیشر رو پاهاش واسته و کمتر شکایت کنه!"
"اگر چه در مقابل بارسا باختیم، اما من از نحوه ی بازیمون راضی بودم، اونم فقط به یه دلیل! بعد از مدت ها مثل یک تیم بازی کردیم و باید همینطوری ادامه بدیم"
مرد سال 2006 در باره ی ایکر کاسیاس و سرخیو راموس گفت:
"من هم دقیقا همین مسیری که راموس و کاسیاس رفتند رو بعد از جاج جهانی 2006 رفتم!"
"اونا در یورو قهرمان شدند، و وقتی به یه لیگ با بازی های عادی برگشتند، همون بازیکنان قبلی نبودن!"
"در باره ی ایکر هم همینطور هست، برای من، اون بهترین هست. قبول دارم که کمی افت کرده، اما میتونه دوباره برگرده. درباره راموس هم این مساله صادق هست، اون باید بدونه زمانی که در حالت ایده آل خودش نیست، نیاز هست ساده رفتار کنه"
مدافع مرکزی تیم رئال، درباره ی حریف بعدی خود در لیگ فهرمانان گفت:
"من تیم های ایتالیایی رو دوست ندارم، بازی اونا اصلا با نحوه ی بازی ما سازگار نیست! من یک حریف قوی میخوام، اما نه از ایتالیا، از انگلستان مثلا بهتر هست."
"من معتقدم که ما میتونیم دهمین قهرمانی خودمون رو بدست بیاریم! بعد از اینکه در کوپا د ری متوقف شدیم، تمام فکر ذهن خودمون رو به این مسابقات معطوف میکنیم، در ماه های ژوئن و فوریه تمام وقت خودمون رو به فکر کردن در این باره صرف میکنیم که، چطور پیشرفت کنیم!"
منبع: سایت گل