تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 683 از 2014 اولاول ... 18358363367367968068168268368468568668769373378311831683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,821 به 6,830 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قعر اعماق گروههای اجتماعی

پيش فرض

کاظمیان بازیکن پولکی هستش
    با اون همه استعداد داره تو لیگ امارات هرز میره
    هرکسی رفت امارات و بیشتر از 1فصل موند،فقط دنبال پوله و بقیه حرفا همش چرت و پرته
    اصلا این حرف را قبول ندارم

هیچ وقت یادم نمی ره از کایزرلارترن پیشنهاد داشت و بخاطر پرسپولیس نرفت
    هرکسی رفت امارات و بیشتر از 1فصل موند،فقط دنبال پوله و بقیه حرفا همش چرت و پرته
    نظرت درباره ی این بازیکنا که بعد از یه سال از امارات و قطر دیپورت شدن چی بود

اکبر پور - بائو - پایان رافت - برهانی و بقیش را بگم این جا دعوا میشه
    سالی هم که رفت تا زمانی که اری هان بود اون هم بود اما بخاطر مشکلات با اری هان نرفت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

پرسپولیس می تواند برنده دربی باشد
    استیلی: برخی ها قصد تخریب مرا دارند! // پیروانی و عابدزاده دو دربی باز بزرگ هستند

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مربی اسبق تیم پرسپولیس تهران گفت :هیچ گاه علیه پرسپولیس و قطبی حرفی نزده ام و متاسفانه برخی با بیان حرف هایی از زبان من سعی در تخریبم دارند.

حمید استیلی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز" در خصوص وضعیت تیم پرسپولیس افزود: بازیکنان پرسپولیس بعد از گذشت چند هفته ابتدایی لیگ رفته رفته بهتر و آماده تر شده اند و این نشان می دهد که قطبی کار را به خوبی در دست گرفته تا تیم را به سمت و سوی قهرمانی هدایت کند.
    وی تاکید کرد: با اضافه شدن علی کریمی و دی کارمو به پرسپولیس فکر می کنم که این تیم بسیار کامل تر شده تا در دربی بدون هیچ دغدغه ای بازی خود را ارائه و پیروز شود.
    وی با اشاره به دیدار پرسپولیس مقابل استقلال در شهر آورد بزرگ تهران گفت: بازی های دربی همیشه شرایط سخت و حساسی را داشته و حساسیت بالای ان و ترس تیم ها از باخت به مراتب کیفیت این دیدار را تحت الشعاع خود قرار داده است .
    استیلی اضافه کرد: البته بازی دربی بازیکن بزرگ می خواهد که تیم پرسپولیس با در اختیار داشتن این همه مهره نامی و با تجربه در ترکیب خود مشکلی از این لحاظ نخواهد داشت .
    وی در پاسخ به این سئوال که شاید نبود شما تنها خلاء دربی باشد به ایسکانیوز گفت: اصلا و ابدا این حرف را نمی پذیرم ، تیم پرسپولیس در این فصل دو مربی مسلط به بازی های دربی را در کادر فنی خود می بیند و معتقدم که پیروانی و عابدزاده هر دو از دربی بازان بزرگ هستند.
    مربی اسبق تیم پرسپولیس تهران تصریح کرد: قطبی هم با تجربه ای که از دو دیدار قبل شهر آورد بدست آورده به خوبی از لحاظ فنی و روانی برای این بازی برنامه ریزی کرده تا بتواند در سومین دربی خود پیروزی را به ارمغان بیاورد.
    وی گفت: باید قبول داشت که تیم پرسپولیس در این فصل هیچ چیز کمتر از پرسپولیس سال گذشته ندارد و می تواند قهرمانی لیگ برتر را دوباره تکرار کند.
    وی در جواب به این سئوال که برخی ها شما را منتظر عدم نتیجه گیری قطبی در پرسپولیس می دانند بیان کرد: پرسپولیس تیم محبوب من است، پس چطور می توانم منتظر عدم نتیجه گیری این تیم باشم، مطمئن باشید که همیشه آرزوی موفقیت قطبی در پرسپولیس را دارم و هیچ گاه نمی خواهم که وی ناموفق باشد.
    استیلی قهرمانی پرسپولیس در لیگ هفتم را مرتبط به کادر فنی عنوان کرد و گفت: متاسفانه افراد خاصی می خواهند مرا مدعی اصلی این قهرمانی جلوه دهند و این در حالی است که این موفقیت بزرگ را حاصل تلاش و نتیجه کار گروهی کادر فنی و مدیریت باشگاه و بازیکنان تیم می دانم و من فقط گوشه ای ازاین مسئولیت را عهده دار بودم.
    وی در خصوص سکوت زیادش در این مدت اظهار داشت :به دنبال بالا بردن سطح فنی ام هستم و می خواهم از لحاظ علمی مدراک مربیگری خود را تکمیل کنم تا فصل آینده مسئولیت یک تیم را بپذیرم.
    وی با اشاره به مذاکرات خود با باشگاه ابومسلم و سپاهان گفت: ابومسلم به من پیشنهاد مربیگری داد اما با بررسی هایی که انجام دادم بنا به دلایلی منصرف شدم ولی در مورد تیم سپاهان صحبت هایی بود که نهایی نشد.
    استیلی با تاکید بر اینکه اصلا به دنبال بازار گرمی در لیگ ایران نیست افزود: به هیچ وجه نمی خواهم با پیش آوردن نام تیم های بزرگ لیگ در صحبت با من برای مربیگری آن ها بازار گرمی کنم زیرا معتقدم در کوران بازی های لیگ این اتفاق جالبی نیست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

از حضور 95 هزار هوادار پرسپولیس شوکه شدم
    میناوند: قطبی نباید کریمی را محصور کند// پرسپولیسی ها خود را برنده دربی ندانند

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک سابق تیم پرسپولیس تهران گفت: از حضور 95 هزار نفری پرسپولیس در بازی با پگاه شوکه شدم.

مهرداد میناوند در گفتگو با خبرنگار فوتبال باشگاه خبرنگاران دانشجویی "ایسکانیوز" افزود: بعد از مدت ها در بازی پرسپولیس و پگاه به استادیوم آزادی رفتم و از دیدن این همه هوادارن واقعا شوکه شدم.
    وی با اشاره به بازی این دو تیم گفت:البته خوشحالم که پرسپولیس برنده این دیدار بود ولی باید به این نکته هم توجه کرد که طراوت کافی در بین بازیکنان سرخ پوش نبود و کادر فنی این تیم تا قبل از دربی حساس پایتخت این نقیصه را برطرف کند.
    وی ادامه داد: کریم باقری و مهدی واعظی در این دیدار بسیار عالی بودند و به واقع آمادگی بالای کریم در این دیدار مکن را به یاد جوانی این بازیکن انداخت.
    میناوند در خصوص بازگشت علی کریمی، به ایسکانیوز گفت: فکر می کنم کریمی تصمیم درستی گرفت ضمن اینکه معتقدم محبوبیت وی در فوتبال ایران از مهمترین عوامل حضور هواداران پرسپولیس در این دیدار بود.
    وی ادامه داد: البته در این دیدار کریمی آنچنان که باید آماده نبود ولی چند حرکتی انجام داد که می بایست به آینده وی در پرسپولیس بسیار امیدوار بود.
    بازیکن سابق پرسپولیس در رابطه با احتمال موفقیت کریمی در این تیم خاطر نشان ساخت: به اعتقاد من کریمی توانایی موفقیت در هر تیمی را دارد اما قطبی باید از وی به درستی استفاده کرده و بازی او را در مرکز یا پیستون راست پرسپولیس محصور نکند.
    وی در ادامه با اشاره به دربی پایتخت تصریح کرد: این بازی شرایط خاص خودش را دارد و فکر می کنم که عناصر قدرتمند هجومی هر دو تیم می توانند نتیجه غیر قابل باوری را رقم بزنند.
    میناوند در خصوص شانس برتری پرسپولیس در این دیدار به ایسکانیوز گفت: پرسپولیس در عین اینکه توانایی برتری در این دیدار را دارد اما به هیچ وجه نباید گول شرایط استقلال را بخورد و خود را برنده دربی بداند.
    وی در پایان با اشاره به وضعیت تیم ملی خاطر نشان ساخت: خوشبختانه تیم ملی درعربستان توانست به یک تساوی با ارزش برسد و کار را برای ادمه راحت تر کند.بدون شک ملی پوشان ما با پیروزی مقابل کره شمالی می توانند به آینده و حضور در جام جهانی بسیار امیدوارتر از گذشته باشند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مهدی هاشمی نسب در گفتگو با ایسکانیوز:
    پیام مشکل مالی دارد نه فنی!//امیدوارم نتیجه دربی مساوی شود

تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: کاپیتان پیام خراسان گفت: تیم ما بازی به بازی بهتر و هماهنگ تر شده و روند رو به رشدی را دنبال می کند و در بازی مقابل صبا نیز علی رغم ایجاد موقعیت های زیاد مستحق پیروزی بودیم.

مهدی هاشمی نسب در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز" با بیان این مطلب تصریح کرد: مشکلات مالی پیام همچنان پا برجاست اما اعضای تیم به آینده و حل مشکلات امیدوار هستند و در این چند بازی اخیر نیز ثابت کردیم که مشکل تیم ما مالی است نه فنی!
    وی افزود: امیدوارم در ادامه مسابقات نتایج بهتری را کسب کنیم چراکه هدف بازیکنان و کادر فنی در این فصل قرار گرفتن در بین شش تیم بالای جدول است.
    بازیکن اسبق تیم ملی در خصوص بازی آینده تیم پیام با پیکان نیز گفت: فقط به دنبال برد در این بازی هستیم تا بدین وسیله اولین پیروزی این فصل را کسب کنیم.
    بازیکن اسبق پیروزی و استقلال در پایان با اشاره به دیدار این دو تیم به ایسکانیوز گفت: با توجه به شرایط این دو تیم تهرانی در این فصل و استفاده از مهره های کار آمد معتقدم بازی پر گل و تماشاگر پسندی از آب در خواهد آمد.
    هاشمی نسب تاکید کرد: علی رغم اینکه بازی دربی قابل پیش بینی نیست اما به خاطر سابقه حضورم در این دو تیم ،دوست دارم نتیجه این مسابقه مساوی شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی زود است که در مورد مدعیان قهرمانی حرفی بزنیم
    فرزاد آشوبی: می توانستم ناجی مس باشم // آرزو می کنم پرسپولیس برنده دربی باشد

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:هافبک تیم مس با اشاره به شکست تیمش مقابل برق گفت: اگر مربی تیم اجازه زدن ضربه پنالتی را به من می داد بی شک می توانستم به عنوان ناجی مس، بازی را به تساوی بکشم.

فرزاد آشوبی درگفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"، خاطرنشان ساخت: علی رغم از دست دادن موقعیت های متعدد و دریافت 4 گل به اعتقاد من تیم ما بازی چندان بدی را ارائه نکردیم و علاوه بر به ثمر رساندن یک گل، یک پنالتی و چندین موقعیت صد در صد گل را از دست دادیم.
    وی در ادامه افزود: تیم برق نیز با توجه به دیدار در خانه با ارائه یک بازی سراسر هجومی توانست از موقعیت های خود به خوبی استفاده کند و زمین را با پیروز ترک کند.
    وی همچنین تصریح کرد: متأسفانه بعد از 3 برد متوالی و ارزشمند و همچنین با وجود شایستگی های فراوان ، نتوانستیم امتیازی را از این بازی کسب کنیم.
    آشوبی در خصوص تیم برق به ایسکانیوز گفت: این تیم فوتبال را خیلی زیبا، هجومی و هماهنگ بازی می کند و نباید منکر شایستگی های فنی این تیم شد.
    وی در خصوص اینکه برق می تواند به عنوان مدعی قهرمانی تا پایان به همین روند ادامه دهد اظهار داشت: به عقیده من خیلی زود است که بخواهیم برق یا سایر تیم ها را بعنوان مدعی قهرمانی قلم داد کرد چراکه تنها 8 هفته از آغاز فصل گذشته و تا پایان رقابتها زمان زیادی باقی است.
    آشوبی در خصوص پنالتی از دست رفته تیمش در دیدار با برق اشاره کرد و گفت: اگر مربی تیم اجازه زدن ضربه پنالتی را به من می داد بی شک می توانستم بعنوان ناجی مس بازی را به تساوی بکشم.
    وی در خاتمه در خصوص دیدار سنتی دو تیم استقلال و پرسپولیس گفت: امیدوارم این دیدار با برد پرسپولیس همراه باشد اما نمی توان در مورد این بازی به روی مسائل فنی تأکید داشت چراکه حساسیت و حواشی بیش از حد این دیدار از کیفیت بازی دو تیم کم خواهد کرد.
    وی افزود: بدون شک تیمی می تواند در پایان پیروز میدان باشد که از لحاظ روحی و روانی در حد مطلوب به سر ببرد و از کوچکترین فرصت ها به بهترین نحو استفاده کند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

هوشنگ نصیرزاده در گفتگو با ایسکانیوز:
    کمیل بهترین گزینه برای قضاوت دربی بود// از روز اول مشخص بود مرادی خداحافظی نمی کند

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کارشناس داوری کشورمان گفت: در میان داوران خارجی کمیل بهترین گزینه برای قضاوت دربی بود.

"هوشنگ نصیرزاده" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: ای کاش دیدار دربی را یک داور ایرانی مانند سعید مظفری زاده سوت می زد اما با توجه به مشکلاتی که برای مرادی به وجود آمد این شانس از داوران ایرانی گرفته شد.
    وی افزود: در میان داوران خارجی کمیل بهترین گزینه برای قضاوت در دربی بود زیرا این داور با جو این بازی کاملا آشنا است و با توجه خصوصیات اخلاقی اش به راحتی می تواند حاشیه های دربی را کنترل کند.
    کارشناس داوری کشورمان در خصوص کمک داوران ایرانی دیدار بین دو تیم پرسپولیس و استقلال تهران به ایسکانیوز گفت: به احتمال فراوان نجاتی و صفیری کمک داوران این بازی خواهند بود و آنها می توانند کمک بسیار زیادی به کمیل بکنند.
    وی در خصوص اعتراض مدیران دو تیم به انتخاب کمیل برای دربی تصریح کرد: این اعتراضات جهت توجیه نتیجه بعد از دیدار است و فکر می کنم اعتراضات آنها روی اصول نباشد.
    نصیرزاده در مورد انصراف مرادی از خداحافظی از جامعه داوری اظهار کرد: مرادی از ابتدا هم نمی خواست از جامعه داوری کنار برود و حضور مجدد او در جامعه داوری قابل پیش بینی بود.
    کارشناس داوری کشورمان با اشاره به صحبت های عنایت علیه سیار و غیاثی خاطر نشان ساخت: در کشور ما تعداد محدودی از کارشناسان داوری در میان مردم محبوبیت دارند که فکر می کنم این دو در میان مردم محبوب باشند و عنایت حق ندارد با کارشناسان داوری اینچنین صحبت کند./

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

رای استیناف استقلال و پرسپولیس تغییر نکرد
    تهران - خبرگزاری ایسکانیوز:رای کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در خصوص محکومیت باشگاه های استقلال و پرسپولیس تغییر نکرد.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، رای کمیته استیناف در خصوص درخواست استیناف باشگاه استقلال و پیروزی تهران نسبت به رای صادره در نوزدهم فروردین ماه سال جاری کمیته انضباطی مبنی بر محکومیت باشگاه استقلال به پرداخت 000/500/121 و باشگاه پیروزی به مبلغ 000/000/60 ریال جریمه نقدی با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید به عمل نیامده مستندا به مواد 10 و 11 آئین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال دادنامه صادره عینا تایید گردید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

خوردبين در گفت و گو با فارس:

فهرست بازيكنان پرسپوليس به موقع به آسيا فرستاده مي‌شود

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با تلاش‌هايي كه داشته‌ايم، مدارك بازيكنان را به موقع به كنفدراسيون آسيا مي‌فرستيم.

محمود خوردبين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خوشحالم كه 3 امتياز حساس را قبل از دربي، از پگاه گرفتيم تا با روحيه بالا به ديدار استقلال برويم.
    وي افزود: در بازي مقابل استقلال به غير از شرايط فوتبال، بايد از لحاظ روحي نيز بسيار پرقدرت بود تا تيمي كه براي پيروزي به زمين مي‌رود، با تمام قوا بازي كند.
    خوردبين عنوان كرد: باتوجه به فرصتي كه داريم، امكان ندارد مدارك‌ دير به آسيا برسد. به همين دليل، كارهاي خود را شروع كرديم و به همه قول مي‌دهيم مدارك ما زودتر از موعد مقرر به مقر كنفدراسيون برسد.
    خردبين خاطر نشان ساخت: ‌اميدوارم هواداران روز جمعه از ما حمايت كنند. شك ندارم در ديدار مقابل استقلال، برنده بازي پرسپوليس خواهد شد.

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با بازی امروز استقلال مقابل راه آهن من خیلی به برد تو دربی امیدوار شدم ...
    هرچند طرفداراش میگند بازی محتاطانه تو دستور کار استقلال بوده ولی به نظر من اینا همش حرفه...
    اگر قطبی بتونه میانه میدونه استقلال رو مهار کنه اونادیگه هیچی نیستن مثل اوایل بازی امروز که مهابادی خوب هافبکهای میانی استقلال رو بسته بود و اگر جباری به بازی نمیامد شاید استقلال الان باخته بود...
    والا اگه ما هم اندازه ی استقلال شانس داشتیم ، الان صدر جدول بودیم ..
    تا اونجایی که من دیدم ، داور دو تا گل رو واسه راه آهن نگرفت ..! ..

که اگه فقط اون پنالتی ای که به ناحق واسه ملوان گرفتن رو واسه مون نمیگرفتن ، الان ما صدر بودیم ..

اگه هفته ی بعد هم باختیم ، تعجب نداره .. !
    شانسشون خیلی زیاده ..
    گویا باید 3-2 میباختن که 2-1 بردن ! .. نوش جونشون ..

خدا شانس بده ..

یا حق

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

والا اگه ما هم اندازه ی استقلال شانس داشتیم ، الان صدر جدول بودیم ..
    تا اونجایی که من دیدم ، داور دو تا گل رو واسه راه آهن نگرفت ..! ..

که اگه فقط اون پنالتی ای که به ناحق واسه ملوان گرفتن رو واسه مون نمیگرفتن ، الان ما صدر بودیم ..

اگه هفته ی بعد هم باختیم ، تعجب نداره .. !
    شانسشون خیلی زیاده ..
    گویا باید 3-2 میباختن که 2-1 بردن ! .. نوش جونشون ..

خدا شانس بده ..

یا حق

تایید از نوع 100%

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •