دوست عزیز رپیدشیر بر اساس KB ( کیلوبایت ) حجم رو میگه که اگه بخوای به MB ( مگابایت ) تبدیل کنی باید در 1024 ضرب کنی نه 1000 .
اون مشکلی نداره .
شما یه عکس از پوشه ای که فایل ها داخل بازی هستن بگیر ( با نمای Details )
دوست عزیز رپیدشیر بر اساس KB ( کیلوبایت ) حجم رو میگه که اگه بخوای به MB ( مگابایت ) تبدیل کنی باید در 1024 ضرب کنی نه 1000 .
اون مشکلی نداره .
شما یه عکس از پوشه ای که فایل ها داخل بازی هستن بگیر ( با نمای Details )
من بازی هایی که اولشون با xbox live یه اکوند میسازی بعد داخل بازی میشی مشکل دارم مثل lost plant colonies و کین و لیچ و ...
مشکلم هم اینه که بعد از چند دقیقه بازی کردن بازی شروع میکنه به گیر زدن
کسی میدونه چی کارش باید بکنم؟؟؟؟
خوب دیگه پس مشکلی نیس
چون 20 تاشون حجمشون یکیه آخری حجمش پایین تره
Last edited by Ali Pacino; 18-10-2008 at 14:17.
مشکل از نت ورک فریم 2 هستش
باید نصب کنی
مشکل از Microsoft .NET Framework 2.0 هستش
باید نصب کنی
دوستان عزیز اون مشکلم حل شد
اسم 2،3 تاشون با بقیشون فرق می کرد همشون SC1.part01 بودن اما اون 2،3 تایه دیگه SC1[1].part01 بودن که یه [1] اضافه داشتن که با Rename ردیفشون کردم حالا بازی رو هم نصب کردم کرکشم کپی کردم وقتی رو آیکون بازی کلیک می کنم می گه باید سی دی رو بزارین داخل سی دی رام
خوب من سی دیش رو از کجا بیارم اگه سی دی داشتم که دیگه دانلودش نمی کردم
حالا اگه از این بازی هایی باشه که حتما باید با سی دی اجرا بشه چی کار کنم؟!
کرکشم که کپی کردم دیگه نمی دونم مشکلش چیه؟!
لطفا کمک کنید دهنم آسفالت شده دانلودش کردم نزارین بهم ضد حال بزنه
اونو نصب دارم.
ببین جایی که اکسترنال کردی یه فایل با پسوند img یا .... که باید با دیمون یا کلون اجراش کرد نیست
یه کرک دیگه دان کن
سلام به دوستان من بازیCommandos Strike Force را در کامپیوترم نصب کردم وقتی اونو اجرا می کنم این ارور میدهد
و روی CLICK HEREکلیک کردم این اومد
از چی میتونه باشه
مرسی
سلام من پچ مخصوص ایکس پی همسایه آزاری 2 را گرفتم ولی باز هم ارور میده
te file "game.exe" not be located in
من هر وقت با این مشکل رو به رو میشدم درایور گرافیکم رو اپدیت میکردم یا ویندوز عوض میکردم .سلام به دوستان من بازیCommandos Strike Force را در کامپیوترم نصب کردم وقتی اونو اجرا می کنم این ارور میدهد
در نتیجه یا کارت گرافیکت نمیکشه یا درایور کارت گرافیکت در ست نصب نیست یا با کارت گرافیکت سازگار نیست .
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)