شاشیدم به این کامپیوتر بابا...........اصلا لانچ نمیکنه هیچ کدوم از بازیا رو بابا از کامپیوتر خودمه شاشیدم بهش
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
شاشیدم به این کامپیوتر بابا...........اصلا لانچ نمیکنه هیچ کدوم از بازیا رو بابا از کامپیوتر خودمه شاشیدم بهش
دوستان مواد مورد نیاز برای بازی کردنه انلاین کانتر چیه ؟/// راهنماییم کنید لطفا ... من یه کانتر خریدم که نوشته بود روش 2010 و تا چند روز دیگه بدستم میرسه ... با اون میشه ؟/// راستی با سرعت 128 میشه ؟
سلام. من کانتر سورس رو دارم با خط 128 روسی سایت ها یه سری آی پی میزارن با اسم اینارو باید چی کار کنم؟
یعنی چی با خط 128 روسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی تو تو روسیه زندگی میکنی؟؟؟؟
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
1.کانتر
2.انتی چیت
3.دی اس ال
4.کار بلد بودن
فکر کنم بشه
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
برو تو favorite بعد بزن روی add server بعد ای پی رو اونجا بنویس سرور نمایش داده میشه روش دوتا کلیک کن بعدشم عشق کن
دوست عزیز در امضای من اموزش کانتر رو گذاشتم که چجوری انلاین بازی کنی
هر دو لینک فیلتر
نه به خدا !! والا بلا پاک پاک بازی میکنم بدون هیچ چیتی ولی هر بار که کانتر رو پاک میکنم و یه جای دیگه نصب میکنم ، همین مشکل رو دارم حالا باید از کجا فهمید که مشکل چیه ؟؟؟؟
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
دوست عزیز در این پست توضیح دادم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما ویندوزت چیه؟
احتمالا 7 64 بیت هست
البته دلیل نمیشه چون هستند کسانی که با همین بدون مشکل بازی می کنند اما بازم بعید نیست مشکل از همین باشه
سلام.
من ویندوز 7 32بیت دارم.
کانتر Respawn Frag هم دارم.
اما وقتی اجراش میکنم، موقع ساختن Map ، یهو میپره از بازی بیرون !
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.
من برای بار 1000 میگم
کیا پایه هست مسابقه بذاریم ؟
اسم من هم love lockdown هستش که تو سرور ایم مورتال کومبات رنک اولم
اینم
ip :86.57.64.55:27016
بیاین دیگه
بازی های مضخرفی مثل همین شایا و تی وورلد قرار می ذارن بازی میکنن تو همین تایپک بغلی
بعد ما اینجا 4 ساله میگیم تیم تشکیل بدیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)