براي تفكرات جلالي
احترام خاصي قائل هستم
شاهرخي:
استارت قهرماني را
از نوشهر ميزنيم
--------------------------------------------------------------------------------
هر مربي كه سابقه سكانداري تيم ملي را در كارنامه خود داشته باشد، ناخودآگاه انتظارات را بالا ميبرد و تمام علاقمندان به فوتبال طور ديگري به عملكرد وي نگاه ميكنند، همايون شاهرخي هم از اين قبيل مربيان است كه به يك باره پيشنهاد همكاري پاس تيمي كه سالهاي سال براي آن بازي كرده را پذيرفت و در تلاش است تا جايگاه اين تيم را در جدول ردهبندي ترقي دهد.
گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در آستانه ديدار نخست پاس در جام حذفي مقابل شموشك نوشهر دقايقي را با شاهرخي هم كلام شده كه اهم آن از نظرتان ميگذرد:
پاس در گام اول جام حذفي مقابل شموشك نوشهر بازي خواهد كرد، تيمي كه با بهمن فروتن سال گذشته پاس و پرسپوليس را در ليگ 84 شكست داد و مقابل اكثر تيمهاي پر مهره به راحتي امتياز از دست نميدهد؟
جام حذفي همان طور كه از اسمش مشخص است جام شگفتيهاست و هيچ تيمي از حاشيه امنيتي برخوردار نيست. روز جمعه راهآهن حذف شد و صباباتري، پيكان، فولاد به سختي از سد حريفان خود گذشتند. تنها مس كرمان بود كه با استفاده از شرايط ميزباني و حمايت تماشاچيان خودي توانست به يك پيروزي پرگل برسد.
شموشك نوشهر هم از انگيزه زيادي برخوردار است و قصد دارد در جام حذفي هم همانند ليگ دسته اول شگفتيساز ظاهر شود.
پاس با پيروزي مقابل شموشك ميتواند اعتماد به نفس گذشته خود را به دست آورد و براي 2 ديدار باقيمانده ليگ 85 تا پايان نيم فصل اول روحيه مضاعفي پيدا كند؟
مسلما اگر بخواهيم از اين وضعيت خلاصي پيدا كنيم بايد جام حذفي را از گام اول جدي بگيريم و پيروزي مقابل شموشك ميتواند پايهگذار قهرماني پاس باشد.
اما وضعيت نامناسب جوي در شمال كشور به خصوص نوشهر ميتواند در كيفيت كار تاكتيكي بازيكنان پاس تأثير منفي بگذارد و امكان بروز هر مشكلي در نتيجهگيري را به وجود آورد؟
شك نكنيد بازي در چمن صاف و هموار با زمين گلآلود آسمان تا زمين فرق دارد و قطع به يقين اگر اوضاع جوي در نوشهر نامساعد نباشد بازيكنان نميتوانند خواستههاي مرا پياده كنند و كار قدري سخت و دشوار خواهد شد.
بازيكنان در تمرينات طوري كار ميكنند كه هر تماشاگري را در فكر فرو برد پاس مقابل هيچ حريفي عقبنشيني نخواهد كرد و به راحتي امتياز از دست نميدهد اما اين شادابي را در جريان بازي نميبينيم و موقعيتها يكي پس از ديگري به هدر ميرود؟
فكر ميكنم استرس ناشي از جو مسابقه هنوز بر بازيكنان تأثير منفي ميگذارد و شادابي تمرينات را از آنها ميزدايد، اين عدم اعتماد به نفس آنهاست كه موقعيتها را يكي پس از ديگري هدر ميدهند و نميتوانند نتيجه پيروزي به دست آمده را تا پايان كار حفظ كنند.
همين عدم اعتماد به نفسي كه بر اكثر بازيكنان تأثير گذاشته ميراث تفكرات كادر فني قبلي پاس است؟
به هيچ وجه، مجيد جلالي، سعيد جوشش و مهدي احمدپوري كه از جمع اعضاي كادر فني پاس جدا شدند همواره سعي داشتند كه بهترين نتايج رقم بخورد و در اين راه كوتاهي از خود نشان ندادهاند من براي تفكرات شخص جلالي احترام خاصي قائل هستم و ايشان را به عنوان يكي از مربيان علمگرا فوتبال قبول دارم، شايد چند بازيكن جديد پاس هنوز خود را با سايرين تطبيق ندادهاند و همين امر باعث ميشود تا استرس بر نحوه عملكرد آنها تأثير بگذارد.
براي عدم دقت مهاجمين پاس در زدن ضربات آخر كه فرصتهاي بيشماري را به همين علت از دست دادهاند چه تدابيري انديشيدهايد؟
به اعتقاد من فوتبال امروزي بيشتر بر پايه تاكتيكهاي تدافعي و تهاجمي استوار است و مهاجمين در زماني كه در بخش اول حضور نداشته باشند از جريان بازي خارج مي شوند و نميتوانند در گلزني موفق ظاهر شوند، خوشبختانه با كمك همكارانم تا حدودي توانستهايم اين مشكل را برطرف كنيم و تأثير اين تغييرات را در ديدار با شموشك نوشهر شاهد خواهيد بود.
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir
--------------------------------------------------------------------------------