سلام
دوستان کسی هست اینجا که از مودم های مخابرات گرفته باشه ؟
من یکی گرفتم و با تنظیمات اولیه که روی مودم بود نتونستم کانکت بشم الان هم ریست کامل کردم باز هم نمیتونم کانکت بشم اگه کسی این مودم zyxel p660hn داره یه پخ به من بده
ممنون میشم
سلام
دوستان کسی هست اینجا که از مودم های مخابرات گرفته باشه ؟
من یکی گرفتم و با تنظیمات اولیه که روی مودم بود نتونستم کانکت بشم الان هم ریست کامل کردم باز هم نمیتونم کانکت بشم اگه کسی این مودم zyxel p660hn داره یه پخ به من بده
ممنون میشم
سلام دوستان الان رفتم سایت 2030 دانلود شبانه ها رو تفکیک کرده بود ویه ستون مک ادرس هم اضافه شده بود که فکر کنم مال همین قضیه ای باشه که دیگه کسی نتونه از اکانت شما استفاده کنه. امیدوارم تغییرات بزرگتری که به نفع کاربر ها باشه انجام بشه.
ممنون ازخبرخوب شما
والبته خیلی تشکر ازمهندس ملک جعفریان که خیلی سریع دارن تغییرات رو اجرا می کنندانشالله سرعت شبانه هم اصلاح بشه تا حداقل تو این موارد یک نفس راحت بکشیم
قابل توجه دوستانی که می گن تو فوروم و باگفتگو تو نت هیچ مشکلی حل نمی شه
آموزش تنظیمات مودم ZyXEL P-660HN-T1 H [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خداییش اون طراحش چقدر خنگ یوده اخه مک ادرس با آی پی تدرس فرق داره زمین تا اسمون !!!
100 تا 240_____من دارم.
لطفا به این هم پاسخ بدین.البته می دونم طریقه حساب کردن ترافیک برای کاربرانتون از این حرف ها گذشته و فقط صفر هارو از کاربران کم می کنید.
ولی کمی هم پهنای باند بخرید بدک نیست.
نظر شما چیه؟
خب دوستان اولین تغییر مثبت رو دیدیم یعنی جدا کردن حساب شبانه رایگان از حساب اصلی در ریز کارکرد. نکته جالب اینه که تمامی شبانه های این مدت رو منظور کردند پس بهش دسترسی داشتند امیدوارم حالا که میزان مصرف تو ساعات رایگان برای روزهای گذشته مشخص شده این مقدار شارژ که از حسابمون بی مورد کسر شده بود برگرده و مهندس ملک جعفریان دستورش رو بدن.
و نکته دیگه اینکه آقای مهندس ملک حعفریان و دوستان دیدین با یک دستور ساده از جانب مدیرعامل چه راحت مشکل حل شد! بعضی اوقات باید مسائل رو به اطلاع مدیران رساند تا اونا هم به کارمندان گوشزد کنند پس تلاشمون تو این چند روزه برخلاف گفته بعضی مخالف خوان ها بی تاثیر نبوده!
آقای مهندس ملک جعفریان ما منتظر تغییرات مهم تر و اصلی که وعده اش رو داده بودید هستیم. با سپاس
خوب اولین سری تغییرات مثبت مشاهده شد.
انشالله که تداوم داشته باشه.
من همچنان مشکل عدم برگشت حجم خریداری شده رو دارم.
انشالله با پیگیری شخص مهندس حل بشه.
دو سری ایراد دیگه هم دارم هست که خدمتتون عرض کنم:
1. اگه حجم اینترنت روزانه تموم بشه دیگه نمیشه از شبانه استفاده کرد. لطفا حالا که دارید دستی به سر و روی سیستم میکشید اینم مد نظر قرار بدید.
2. همچنان واحد 2020 بسیار شلوغه! لطفا تعداد اپراتور ها رو افزایش بدید.
اینا مشکلاتی بود که من ندیدم دوستان اشاره کرده باشن. البته اولویت کمتری نسبت به مشکلات حاد سایر دوستان دارن.
موفق باشید
سلام. شبانه های روز های قبل نوشته شده ولی به حجم بر نگشته. از امشب قراره شبانه ها از حجم کم نکنه؟
Last edited by hamed_yazdani; 02-11-2013 at 17:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)