بله بوشهر بودم
اهواز
اگر سنتون زیر 30 هست گرلن وتیور مناسب شما نمیدونم
بوش تلخ و کمی خنک و صابونی و قدیمی هست. ولی کارز بسیار با ارزش برای مصرف کننده های خودش هست. رایحه چرم هم توش بارز هست
بله بوشهر بودم
اهواز
اگر سنتون زیر 30 هست گرلن وتیور مناسب شما نمیدونم
بوش تلخ و کمی خنک و صابونی و قدیمی هست. ولی کارز بسیار با ارزش برای مصرف کننده های خودش هست. رایحه چرم هم توش بارز هست
دوستان همونطور که میدونید رایحه های شرقی انتخاب اول و آخر اکثر مردم تو دنیا هست (مخصوصا اروپا)
البته منظور از شرقی هیچ محدودیتی شامل خنکی و یا گرمی نیست
دیدم بد نیست دوستان هم بیان گزینه هایی رو که فکر میکنند بهترین در این گروه هستند رو معرفی کنند و تجربیاتشون رو برای همدیگر به اشتراک بگذارند
پس به نظرتون بهترین ادکلنهای شرقی کدام هستند؟
از نظر خودم که اگویست و اوپیوم سرامد این گرو هستند
سلام
من عاشق terre d'hermes هستم وچن سالیه دارمش.از kenzo هم خیلی خوشم میاد
فرقیم نداره،تابستون زمستون استفاده میکنم از terre
از رایحه پسته که تازه از درخت چیده شده خوشم میاد(تازه فهمیدم وتا الان تاثیر آگاهانه ای تو انتخاب ادکلن نداشته برام..شاید ناخودآگاه کشیده شدم طرفش) ازشما میخوام باتوجه به این موضوع وبدون توجه به اون دوتا ادکلن بهم معرفی کنین که شیرین اصلن نباشه ترجیحن گرمم نباشه ولی اگه پیشنهادی باشه که نشه ازش گذشت،موردی نداره
درمورده قیمت محدودیت ندارم اصلن
عطرای قبلمم kenzo و terre d'hermes بوده
ممنون
من درسته 22سالمه.اما خیلی کلاسیک پسندم.از ادکلنای جدید و اسپرتی خوشم نمیاد مثل الور هوم اسپرت.از عطرهای کلاسیک و نیمه کلاسیک لذت میبرم.گرلن وتیور را سی خاطر بوی جنگلی و طبیعتش که تو سایتا خوندم میپسندم.با توجه به شناختی که از اب و هوای بوشهر داری،عطر میشناسی با بوی طبیعت و علف که پخش خوبی هم داشته باشه ؟یا ادکلنی باشه بوش تومایه (KAREN LOW)KL .BLACKقبلا ها که داشتمش بوی باز و سبک داشت ازش خوشم میومد.
اگر تق هرمس استفاده میکردی عطر F by FRAGAMOهم تستی کن فکر کنم خوشت بیاد.همچنین لالیک سفید که خوشبوست اما پخش کنندگی بوش در مناطق شرجی کم میشه.
اوپیم و کلا کارای YSL از جمله M7 زبانزد اند.اوپیوم های مردانه نسخه تابستانه یا چهارفصل ندارند؟
به نظر من اینطوری نیست درسته رایحه ادویه ای و شرقی جاذبه بیشتری داره اما رایحه چوبی طرافدار بیشتری داره به همین دلیل در حال حاضر اکثر شرکتهای سازنده تولید عطرهای با رایحه چوبی رو بیشتر در دستور کار خودشون دارن
برای اون آب هوا و این خصوصیاتی که گفتید من پولو مدرن ریزرو رو پیشنهاد میکنم.
موندگاریش هم خیلی خوب هست و مطمئنا تو اون آب و هوا یک روز کامل رو پوست و تا 3-2 روز رو لباس رو من برات تضمین میکنم
بوش هم عالیست. ابتدا بوی تندی از گیان سبز نظیر نعناع و ریحان و یا چمن سبز به مشام میرسه همراه با خنکی (از نوع کلاسیک) و بعد از مدتی کمی ملایم میشه و حالت یک نوع چرم (جیر) به خودش میگیره. اول که نداشتم تو ترکیباتش جیر رو دیدم ولی با خودم گفتم مگه ممکنه عطری بوی جیر بده ولی بعد از استفاده کلی تعجب کردم.
در حال حاضر هم تو این آب و هوای اهواز خودم دارم ازش استفاده میکنم البته به همراه انجل فلفلی
یادم اون موقع ها تو دوران دانشجویی چاپس استفاده میکردم البته خنک نیست و گرم هم نیست. ولی تو اون آب و هوا تلخیش حالمو جا میورد! این هم موندگاریش بالای دو روز هست
برای اون آب هوا و این خصوصیاتی که گفتید من پولو مدرن ریزرو رو پیشنهاد میکنم.
موندگاریش هم خیلی خوب هست و مطمئنا تو اون آب و هوا یک روز کامل رو پوست و تا 3-2 روز رو لباس رو من برات تضمین میکنم
بوش هم عالیست. ابتدا بوی تندی از گیان سبز نظیر نعناع و ریحان و یا چمن سبز به مشام میرسه همراه با خنکی (از نوع کلاسیک) و بعد از مدتی کمی ملایم میشه و حالت یک نوع چرم (جیر) به خودش میگیره. اول که نداشتم تو ترکیباتش جیر رو دیدم ولی با خودم گفتم مگه ممکنه عطری بوی جیر بده ولی بعد از استفاده کلی تعجب کردم.
در حال حاضر هم تو این آب و هوای اهواز خودم دارم ازش استفاده میکنم البته به همراه انجل فلفلی
یادم اون موقع ها تو دوران دانشجویی چاپس استفاده میکردم البته خنک نیست و گرم هم نیست. ولی تو اون آب و هوا تلخیش حالمو جا میورد! این هم موندگاریش بالای دو روز هست
تجربه ی من از اوپیوم چینی روی چنتا از دوستانم این بوده که یا واقعا عاشقش میشید یا بنظرتون یه عطر کاملا معمولیه ادویه ای میاد .کسی بهم نگفته که از این بو بدش میاد ولی خب هر کاری یکسری طرفدار خودشو داره .
بنظرم اگویست باکلاستره و بوی خیلی بهتری داره.
یه نکته هو درباره M7 بگم.M7 هم بنظرم خیلی سنگینه از اون بوهاست که خیلیا رو دیدم خوششون نیومده و سردرد گرفتن . ولی بعضیا هم خوششون میاد . یه بابائی هم میگفت این ادکلن بر اساس شخصیت افرادی که در ماه هفتم میلادی متولد شدن تولید شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)