دوست عزیز تبریک میگم
من که شخصا واقعا خوشحال شدم
خیلی خیلی نامردی ِ کسی با شرایط شما - مخصوصا تاهل و تامین معیشت خانواده - به خدمت بره
دوست عزیز تبریک میگم
من که شخصا واقعا خوشحال شدم
خیلی خیلی نامردی ِ کسی با شرایط شما - مخصوصا تاهل و تامین معیشت خانواده - به خدمت بره
حساب کتاب نیست مثلا به من با لیسانس استوار یکم دادن درجه مهم نیست اگه جای خوب بیوفتی اصلا مهم نیست درجه چی داشته باشی
راستی دوستان ، کجا تو تهران میشه از این نوع پوتین ها گیر آورد ؟
![]()
استفاده از اینا تو پادگان ممنوع نیست؟؟؟
Last edited by urumchi; 11-01-2012 at 21:40.
بستگی به محل خدمت داره ، جایی که ما هستیم زیاد دقت نمیکنن روی پوتین های زیپ داراستفاده از اینا تو پادگان ممنوع نیست؟؟؟
آموزشی که نمیشه استفاده کرد ، تو یگان هم میشه یه جوری بدون اینکه تابلو بشه پوشید
البته واسه ما وظیفه ها که توی نداجا خدمت میکنیم کفشمون راحتیه و پوتین پامون نمیکنیم. ولی این پوتینها رو اگه بهتون گیر ندن ( قیافه اش تابلو نباشه ) واقعا عالی هست. هم اینکه راحت تر از اوناست که خودشون میدن. اونا مثل سنگ سنگینه هم سفته!
ولی اینا رو میخوای یه سر برو منیریه! جزو کفشهای کوه نوردی و اینا محسوب میشه .بپرسی بهت میگن!
اونجا همه جور کفشی پیدا میشه!
تو پادگان های نزاجا حتی کادری هام نمیتونن از اینا پا کنن چه برسه وظیفه
اقا دیر بره تجدید دوره میشه یا اضاف نگرش می دارند تو پادگان
در ضمن میان دوره ما هم 4 روز بود کلا
از من میشنوی سره موقع برگرد فرمانده فکر نکنه توش می کنی
هرگز گول این حرفایی رو که آموزشی بی حساب کتابه و نیای و دیر بری و غیبت کنی و بپیجونی و بازداشت بخوری چیزی نمیشه نخورید.
یکی از دوستای من 6 روز دیر رفته بود توی یگانش هم هیچی نهست و بازداشت نداشت/ واسه همون 6 روزی که فکر نمیکرد حساب بشه 3 ماه اضافه خدمتش رو کشید...
پس سعی کنین همیشه تو چشم باشید و تو دوره ی آموزشی حواستون به آمار گرفتن باشه و اینکه تو آمار حاضرین باشین.
سلام دوستان.
بسلامتی من 18 دی اعزام شدم و شب حدود 9 شب رسیدیم به پادگان 04 بیرجند. فعلا چندروزی مرخصی هستم و کنتور خدمت همچنان در حال کاره. الان حسابی خسته ام ولی حتما چند نکته رو میام و اینجا میگم که حتما بدرد دوستان میخوره.
فقط فعلا اینو دوست دارم به همه دوستان بگم که خیلی مهمه.
وقتی دارید قدم تو مسیر 18 ماهه ی خدمت میزارین، بدترین چیزی که ممکنه سر راهتون باشه آدمایی هستن که انرژی منفی میدن و همش دوست دارن با ترسوندن بقیه خودشون احساس شجاعت کنن. البته منظورم بچه های اینجا نیستن. میدونم هر جایی یه شرایطی داره واسه خدمت اما اینو با اطمینان و تجربه کوتاه خودم میگم، خدمتو اسون بگیر و سعی کن بهت خوش بگذره. منکه حتی تو این چند روز اول هم واقعا بهم خوش گذشته، اما میتونم همین اتفاقاتو توی ذهنم طوری تصور کنم که هر لحظه اش عذاب آور باشه!
بزودی توضیحات بیشترو میدم و چند نکته رو اینجا میزارم.
از تمامی دوستانی هم که اینجا کمکم کردن هم ممنونم. واقعا بعضی نکاتشون شدیدا مفید واقع شد.
Coming Soon...
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)