فرقی بین کیفیت و سایر مشخصات مربوط به هارد داخلی ندارند .
اگر تفاوت قیمت برای شما مهم نیست مدلهای ultra را بخرید که حداقل از نظر شکل ظاهر قشنگتر هست .
فرقی بین کیفیت و سایر مشخصات مربوط به هارد داخلی ندارند .
اگر تفاوت قیمت برای شما مهم نیست مدلهای ultra را بخرید که حداقل از نظر شکل ظاهر قشنگتر هست .
آقا عطا محتویات دقیق داخل جعبه هارد مای بوک چی هست؟(چیزی که توی سایت وسترن زده را میدونم،ولی مثلا ننوشته نرم افزار بصورت CD هست یا چیز دیگه)کابل هاردش فقط با usb3.0 کار میکنه یا باusb 2و1 هم کار میکنه؟
هارد را تازه خریدم ولی به کامپیوتر که وصل کردم چیزی بالا نیومد..ربطی به نرم افزارهایی که روی سیستم نصب کردم (مثل usb safely remove)داره؟
هارد ديسك اكسترنال را به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد و برنامه Disk management ويندوز را اجرا كنيد و يك عكس از آن در اينجا بذاريد . در صورتيكه سيستم ديگري هم داريد حتماً روي آنها هم تست كنيد .
محتويات موجود در my book و my passport در عكس زير ديده ميشود . فقط كافيست كه WD Apps setup.exe را اجرا كنيد . ولي به هر حال براي اينكه هارد ديسك اكسترنال بالا بياد نيازي به نصب اين برنامه ها نيست .محتویات دقیق داخل جعبه هارد مای بوک چی هست؟
هم با usb2 كار ميكند و هم با usb3 .کابل هاردش فقط با usb3.0 کار میکنه یا باusb 2و1 هم کار میکنه؟
مثل اینکه منظورم را درست نرسوندم،داخل کارتن هارد کلا چی هست؟
داخل کارتن هارد من،آداپتور و کابلUDB و خود هارد+2تا دفترچه بود!!!چیز دیگه ای باید داشته باشه یا نه؟
بغير از مواردي كه گفتيد چيز ديگه اي (مثل CD درايو و نرم افزار) موجود نيست .
مشكل هارد اكسترنال برطرف شده ؟
آقا عطا به خاطر این که کابل یو اس بی همراه با هارد المنت کوتاه هست میشه از کابل رابط یو اس بی ( همون کابل نر و ماده یو اس بی ) استفاده کرد ؟
میخوام یه کابل رابط از پوشت کیس بکشم تا رو میز که هارد المن رو بهش وصل کنم
این کار باعث افت سرعت یا مشکلی نمیشه ؟؟
با تشکر
براي هارد ديسكهاي اكسترنال پرتابل ، بايد از USB3 HUBـهاي آداپتور دار استفاده كنيد . اگر طول كابل رابط زياد باشد (مثلاً بيشتر از يك متر) به خاطر افت جريان بعيد ميدونم هارد اكسترنال حتي راه اندازي شود.
استفاده از USB3 HUBـهاي آداپتوردار ممكن هست روي سرعت تاثير منفي داشته باشد . نمونه تست ، در حالتي كه هارد ديسك اكسترنال بطور مستقيم به سيستم متصل شده و به USB3 HUB متصل شده در تاپيك زير گذاشتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره،،مشکل از سیم آداپتور بود که کامل داخل نرفته بود...ممنون از لطفتون
سلام
من یه هارد SH14 آ دیتا دارم و یه آلترا وسترن
آلترام داشت پر میشد بنابر این فولدر آرشیو موزیک رو که روی این هارد بود رو Cut کردم و در A data پیست کردم...شروع کرد به انتقال بعد که تموم شد دیدم یه سری فولدر رو move نکرده و وقتی اومدم دستی move کنم دوباره هی پیغام میداد نام فایل ها طولانیه!!!
خلاصه پدرم در اومد مجبور شدم اسم فایل های mp3 رو الکی کم کنم در حالی که واقعا طولانی هم نبودن!!!!
الان هارد Adata هم پر شده و میخوام یه هارد دیگه بگیرم....
وقتی هارد سوم رو بگیرم قصد دارم مجددا فولدر موزیک یا حالا یه فولدر دیگه رو از روی اون هارد آ دیتا انتقال بدم.....چه کار کنم که این داستان پیش نیاد؟
آخه این چه پیغام مسخره ای هست؟؟
یه جا خوندم این مشکل در ویندوز 7 به وجود میاد...میخوام ببینم اگه اینکار رو در 8.1 بکنم بازم اینجوری میکنه؟
ممنون
سلام .
از دستور Robocopy استفاده کنید . توضیحات بیشتر در مورد این دستور را از سایت مایکروسافت دنبال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نرم افزار TeraCopy هم تست کنید . اگر این روشها جواب ندهد فکر نمیکنم راهی بغیر از کوتاه کردن اسم فایلها وجود داشته باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)